Uitgelicht: S-17

Product uitgelicht: Galvanitas S-17

Satelliet Meubelen heeft samen met Galvanitas de karakteristieke S-17 stoel - een stijlicoon uit de jaren '50 - nieuw leven in geblazen.

Proef! Hospitality #08

Nieuwe editie Proef! Hospitality

De voorjaarseditie van ons magazine Proef! Hospitality is uit. Proef! Hospitality is het magazine over gastvrijheid en interieur, met nu als thema: Innovatie.

Circl, Amsterdam

Circulaire ontmoetingsplek Circl

Circl - initiatief van ABN AMRO - is een nieuw, circulair paviljoen aan de Amsterdamse Zuidas. Duurzame en circulaire principes vormden de uitgangspunten bij de ontwikkeling van het gebouw.

Van Bok tot Blok

Van Bok tot Blok

'Van bok tot blok' is het meest recente project van food designer Annelies Hermsen, waarin ze de toepasbaarheid van bokkenvlees onderzocht - een product dat in Nederland amper gegeten wordt.

RechargeTable

Je smartphone draadloos opladen? Dat kan met de RechargeTable van Satelliet, waarbij het oplaadsysteem onzichtbaar is verwerkt in het tafelblad.

Forumdiscussie Food & Interieur

Forumdiscussie Food & Interieur

Food krijgt een steeds belangrijkere plaats in de hospitality branche. Hoe groot is de invloed van food eigenlijk precies? De visie van 4 specialisten.

Het succes van Brownies & downieS

Brownies & DownieS, dat mensen met Down aansluiting geeft op de arbeidsmarkt, is inmiddels een begrip in Nederland. Een interview met de ondernemers.

Vakmensen: designer Tom Frencken

De meubelontwerpen van Tom Frencken kenmerken zich door een cartoonesk ogende twist. Maak kennis met deze veelbelovende Eindhovense designer.

Vilt

Veelzijdig vilt

Vilt is een oertextiel met een lange historie. Met moderne technieken kunnen zelfs van PET-flessen synthetische vezels worden gemaakt. Daarmee is vilt niet alleen een veelzijdig, maar ook een duurzaam product.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×