Sligro Inspiratielab ZiN

Sligro inspireert horeca met inspiratielab ZiN

Horeca-ondernemers helpen om meer omzet en rendement te behalen: dat is wat Sligro voor ogen heeft met haar inspiratielab ZiN. CEO Koen Slippens over het delen van kennis met je klanten en het verbinden van ondernemers.

Domus Medica, Papendorp, Utrecht

Domus Medica: gastvrije poort naar Papendorp

Verzamelgebouw en vergader- en congrescentrum Domus Medica fungeert als entree tot businesspark Papendorp. De gastvrijheidsbeleving liet echter te wensen over. Een reconstructie met beheerder Merin.

Bakeliet

De comeback van bakeliet

Honderd jaar na de uitvinding is bakeliet nog steeds populair. Door de retro uitstraling en degelijke eigenschappen wordt het materiaal ook in de meubelindustrie op kleine schaal weer toegepast.

Nederlandse Loterij

Sportief interieur voor gefuseerde loterijen

Na de fusie betrokken Lotto en Nederlandse Loterij samen het opnieuw ingerichte Lotto-pand. De Nederlandse sport, een belangrijk goed doel dat gesteund wordt, staat centraal in dit bijzondere interieurconcept.

Wagenaar Mode, Hengelo

Wagenaar Mode: meerwaarde door méér beleving

Mooie merken alleen zijn niet meer genoeg in een kledingwinkel. Dat begrijpen ze bij Wagenaar Mode in Hengelo als geen ander. Het 80-jarige bedrijf gaat met haar tijd mee en heeft een flinke transitie ondergaan - meerwaarde door méér beleving.

Rotan revival

De revival van rotan

Na vele jaren is rotan weer volop in beeld en krijgt dit warme en natuurlijke materiaal van ons de aandacht die het verdient. Rotan is aan een heuse revival bezig!

Dorine van Ierschot en Sacha Huitema, Bol.com

Binnenkijken bij Bol.com

Bol.com is Nederlands grootste webshop, maar als er een nieuwe kantoortoren moet worden ingericht, doen ze dat gewoon zelf. Een reis langs zes wereldsteden met op elke verdieping een andere beleving.

Gerardushoeve, Epen

"Een uitzicht alleen is niet genoeg"

Ondanks een uniek, wonderschoon uitzicht en busladingen vol dagjesmensen onderging Gerardushoeve in het Limburgse Epen een ingrijpende metamorfose. Over ambitie en de kracht van vernieuwing.

Hotel TwentySeven, Amsterdam

Hotel TwentySeven wil de beste zijn

Hotel TwentySeven van hotelier Eric Toren is de hotspot onder de hotspots geworden. "Voor mij was dit de mogelijkheid om het droomhotel te verwezenlijken dat ik altijd al wilde maken”. Over het streven naar absolute perfectie.

Milo Berlijn

Column Milo Berlijn - Welkome gasten

Iets wat we al jaren wisten, wordt nu keiharde werkelijkheid. De hospitalitywereld staat namelijk in brand; er zijn grote tekorten aan medewerkers in de branche. Het is de hoogste tijd voor innovatief personeelsbeleid.

Zorgwaard, Oud-Beijerland

Rembrandt brengt zorg en horeca samen

Na jaren van plannen en bouwen is woon- en zorggebouw Rembrandt in Oud-Beijerland nu volop in bedrijf. Een bijzonder concept waarin zorg én horeca samenkomen.

Hedwig van der Valk

Inrichten is een vrouwenzaak in de familie

De hotels en restaurants van Van der Valk zijn een vaste waarde in ons land en ver daarbuiten. In het oosten van Nederland zorgt Hedwig van der Valk voor een trendy en luxe sfeer waarin elke gast zich welkom voelt.

Proef! Hospitality #08

Nieuwe editie Proef! Hospitality

De voorjaarseditie van ons magazine Proef! Hospitality is uit. Proef! Hospitality is het magazine over gastvrijheid en interieur, met nu als thema: Innovatie.

Intratuin Duiven

Het tuincentrum als dagje uit

Bij Intratuin in Duiven verkoopt men allang niet meer alleen plantjes. Na een omvangrijke verbouwing is er nu nog meer ruimte voor beleving. Over klanten binden door extra's te bieden.

Circl, Amsterdam

Circulaire ontmoetingsplek Circl

Circl - initiatief van ABN AMRO - is een nieuw, circulair paviljoen aan de Amsterdamse Zuidas. Duurzame en circulaire principes vormden de uitgangspunten bij de ontwikkeling van het gebouw.

Uitgelicht: S-17

Product uitgelicht: Galvanitas S-17

Satelliet Meubelen heeft samen met Galvanitas de karakteristieke S-17 stoel - een stijlicoon uit de jaren '50 - nieuw leven in geblazen.

RechargeTable

Je smartphone draadloos opladen? Dat kan met de RechargeTable van Satelliet, waarbij het oplaadsysteem onzichtbaar is verwerkt in het tafelblad.

Forumdiscussie Food & Interieur

Forumdiscussie Food & Interieur

Food krijgt een steeds belangrijkere plaats in de hospitality branche. Hoe groot is de invloed van food eigenlijk precies? De visie van 4 specialisten.

Het succes van Brownies & downieS

Brownies & DownieS, dat mensen met Down aansluiting geeft op de arbeidsmarkt, is inmiddels een begrip in Nederland. Een interview met de ondernemers.

Vakmensen: designer Tom Frencken

De meubelontwerpen van Tom Frencken kenmerken zich door een cartoonesk ogende twist. Maak kennis met deze veelbelovende Eindhovense designer.

Vilt

Veelzijdig vilt

Vilt is een oertextiel met een lange historie. Met moderne technieken kunnen zelfs van PET-flessen synthetische vezels worden gemaakt. Daarmee is vilt niet alleen een veelzijdig, maar ook een duurzaam product.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×