Baanbrekende officeconcepten op Workspace Design Show

Op Workspace Design Show – het evenement waar de creatiefste bedrijven, architecten, ontwerpers en eindgebruikers uit de hele wereld samenkomen – kon Satelliet hospitality furniture niet ontbreken. De RAI Amsterdam werd op woensdag 11- en donderdag 12 oktober omgedoopt tot een ultieme belevingsplek waar de workspace van morgen werd gepresenteerd. Als interieurprofessional en vakliefhebber werd je twee dagen lang ondergedompeld in de wereld van baanbrekende ontwerpen.

Na Londen en Parijs is Amsterdam het decor voor dé beurs die vooroploopt in de transformatie van kantoorinrichting: Workspace Design Show. Laure Mes-Harbers, dealermanager bij Satelliet hospitality furniture, is erg te spreken over de kwaliteit van het bezoekend publiek en de toonaangevende bedrijven en mooie merken die deelnemen. ‘De bezoekers – bovenal bestaande uit projectinrichters en interieurarchitecten – vallen precies in onze doelgroep. Tijdens deze twee dagen zijn waardevolle leads gegenereerd en veel mooie gesprekken gevoerd over toekomstige samenwerkingen. Workspace Design Show heeft een groot internationaal bereik en topics die naadloos aansluiten bij onze eigen op visie op hospitality in office: duurzaamheid, gastvrijheid en werknemers welzijn. We hebben de visie van Satelliet, in de breedste zin van de bedrijfsactiviteiten, op ‘hospitality in office’ laten beleven.’

Energie uitstralen

De speciaal ontworpen beursstand sprong eruit door haar opvallende kleurgebruik en de bewegende presentaties. Melanie Schalk, designer bij Satelliet:’ We hebben voor deze presentatie gekozen voor een warm gele tint. Een kleur die energie en vitaliteit uitstraalt. Precies hetgeen je nodig hebt in een werkomgeving om optimaal te kunnen presteren. Op de stand ontdekt het publiek de mogelijkheden om kantoor en hospitality samen te laten komen en hoe je kunt groeien naar een prettige, inspirerende en flexibele werkomgeving. In verschillende segmenten toonden we een selectie en goede mix van onze hospitality in office meubelcollectie. De SUM-collectie, een serie die volledig gemaakt wordt van hoogwaardige, gerecyclede materialen. Op de ronddraaiende podiumdelen pronken drie modellen uit onze Satelliet Originals collectie: De Pebble van designer Erik Remmers, Orbit van Frans Schrofer en Chester ontworpen door Elise Luttik.’

Over Workspace Design Show

Connecten op de eerste Workspace Design Show: hét evenement waar de creatiefste bedrijven, architecten, ontwerpers en eindgebruikers uit de hele wereld samenkomen. De Workspace Design Show bestaat uit meer dan 300 producten, 2 waardevolle congressen en meer dan 90 sprekers. Gedurende twee spannende dagen hebben professionals uit het vak en liefhebbers zichzelf ondergedompeld in een wereld van baanbrekend design.

Hospitality in office

Neem voor meer informatie over onze visie op ‘hospitality in office’ contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen met jou werkomgevingen te creëren die bijdragen aan de groei van je organisatie en het welzijn en de ontwikkeling van je werknemers.

Gerelateerde artikelen: