Satelliet Originals @ Design District Rotterdam en Clerkenwell Londen

In mei vind je Satelliet Originals in de iconische Van Nelle Fabriek in Rotterdam voor de 21ste editie van Design District. De week daarvoor zijn we ook aanwezig op het toonaangevende designfestival van het Verenigd Koninkrijk - Clerkenwell Design Week - in EC1, Londen: de thuisbasis van meer creatieve bedrijven en architecten per vierkante mijl dan waar ook ter wereld.

Op deze inspirerende designevenementen zal loungestoel Oso de showstopper zijn in onze gloednieuwe vormgegeven, warme en retro-vibed stand. Deze veelzijdige all-time klassieker is exclusief voor Satelliet ontworpen door het Nederlandse ontwerpersduo Studio Jon + Sven. De vriendelijk vormgegeven Oso balanceert behendig tussen zakelijk en huiselijk.

Andere adembenemende ontwerpen, uitgelicht in de stand van Originals, zijn: de ultra duurzame Serpent van Frans Schrofer, de perfecte Prim van Studio Satelliet en de illusoire Chester van Elise Luttik. Ja, wij zijn ook helemaal in de wolken!

Handen schudden

Heb je vragen aan onze ontwerpers? Wil je kennismaken? Of gewoon pure bewondering tonen? In Rotterdam is er donderdag de mogelijkheid om de ontwerpers achter de Originals collectie persoonlijk te ontmoeten. Van 17.00u tot 19.00u is er alle gelegenheid om handen te schudden met onder andere Jan Dijkstra, Elise Luttik, Studio Satelliet, Frans Schrofer en Jesse Visser. Zorg dat je erbij bent.

Fair Affairs

Eerder stond Satelliet Originals op de Stockholm Furniture & Light Fair, en we zijn net terug uit Milaan na acte de présence te hebben gegeven op de Salone del Mobile. In week 21 vind je ons op de Clerkenwell Design Week in Londen UK. In week 22 geven we acte de présence in Rotterdam op Design District. Je zult ons herkennen aan de kenmerkende Originals-kleuren die we in onze beursstand gebruiken: terra en harmoniserend burgundy. Een eigenzinnige collectie hoort thuis in een beursstand die karakter durft te tonen.

Feiten & Cijfers

Design District

Datum
29, 30 en 31 mei

Locatie
Van Nelle Fabriek Rotterdam

Stand
V19

Over
Design District is hét vakevenement voor interieurdesign in Nederland. 3 dagen lang wordt een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en lezingen om te volgen.

Clerkenwell Design Week

Datum
21 - 22 - 23 mei

Locatie
EC1, Clerkenwell, Londen

Stand
DF12

Over
Ontdek 's werelds toonaangevende designmerken, onontdekt talent, speciaal in opdracht gemaakte installaties en merkactivaties, evenals honderden door design geleide evenementen, workshops, lezingen, feestjes, showroompresentaties en nog veel meer.

Gerelateerde artikelen: