Terrastafels en onderstellen voor buiten

Terrastafels zijn onmisbaar voor een functioneel terras. Het bieden van voldoende ruimte om aan te werken, te dineren of borrelen is van belang voor het comfort van uw gast. Daarnaast hebben tafels een grote invloed op de routing en lay-out op en bepalen ze mede de sfeer op uw locatie. Onze uitgebreide collectie terrastafels bestaat uit complete terrastafels (onderstel inclusief blad) en uit tafels die u zelf kunt samenstellen door een keuze te maken uit een tafelonderstel in combinatie met een tafelblad voor buiten.

Onderstel en opslag
Voor ondernemers en frequente terrasbezoekers is het een bekend fenomeen: stapels bierviltjes die onder de tafelpoten verdwijnen om de tafel in evenwicht te brengen. Dat oogt niet alleen rommelig, maar zorgt naarmate de dag vordert ook voor onnodig afval op uw terras. Kortom, als de ondergrond niet egaal is, dan is het verstandig het onderstel daarop aan te passen - bijvoorbeeld door te kiezen voor de StableTable, die door een uniek systeem voorkomt dat de tafel wiebelt.

Vergeet ook niet stil te staan bij de opslagmogelijkheden. Bij sommige onderstellen, zoals Speedo, Pinto, Ypsilon 4790T en StableTable, kunt je het blad 90 graden laten kantelen, waardoor je terrastafels efficiënt kunt opslaan.

Uitstraling
Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de terrastafel bij de uitstraling van uw gelegenheid past. Satelliet beschikt over meer dan 50 verschillende tafelbladen die gemonteerd kunnen worden op tientallen onderstellen - elk met hun eigen uitstraling en functionaliteit. Het is zelfs mogelijk om tafelbladen te personaliseren met het logo van je bedrijf. Kortom, wij bieden talloze mogelijkheden om geheel naar wens jouw eigen terrastafels samen te stellen!

73 resultaten