Zorg

Wonen bij September | Zevenaar

Hospitality is ook binnen de zorg aan een opmars bezig. De periode waarin ruimtes voornamelijk praktisch en functioneel ingericht werden ligt achter ons.

Ook in de zorg gaat het om gastbeleving. Er ontstaat steeds meer aandacht voor een huiselijk en sfeervol interieur waarbinnen bewoners, bezoekers en medewerkers zich welkom voelen. Dit draagt bij een waardevolle ontmoetingen in een positieve sfeer.

Catalogus 2024

Één boek waarin sfeer, inspiratie en onze veelzijdige meubelcollectie samenkomen. Onze catalogus bestaat ook dit jaar uit één boek waarin sfeer, inspiratie en onze veelzijdige meubelcollectie samenkomen en elkaar versterken. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor de thema’s waar Satelliet voor staat: premium quality, tailor made en full service.

Ook besteden we uitgebreid aandacht aan onze initiatieven en ambities op het gebied van duurzaamheid. Elke catalogus is voorzien van de aanvullende brochure Look + Feel collection. Hierin gaan we uitgebreid in op de (maatwerk)mogelijkheden op het gebied van stoffering en onze collectie tafelbladen.