Co-creatie

Co-creatie

Wij geloven sterk in de kracht van samenwerking, want samen bereik je meer.

Onze hospitality furniture collectie komt tot stand door actuele interieurtrends te vertalen, te luisteren naar de markt en door onze intensieve samenwerking met diverse talentvolle Nederlandse productdesigners. Op deze manier ontwikkelen we al jaren kwalitatief hoogwaardige producten die toegepast kunnen worden in uiteenlopende hospitalityprojecten.

Omdat elk project uniek is en uw wensen vertaald moeten kunnen worden in het meubilair, gaan we graag met u in gesprek om onze producten op basis van onze Tailor made-belofte volledig aan te passen op uw concept. Dat vraagt om een breed aanbod en flexibiliteit als het gaat om uitvoering, model, materiaal en kleur.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer we binnen onze uitgebreide collectie en aanvullende maatwerkmogelijkheden niet tot de juiste productselectie kunnen komen, gaan we graag de uitdaging aan om een specifiek en passend product voor uw formule te ontwikkelen. Alles met als doel om tot de juiste invulling van uw wensen te komen en onze hospitality collectie verder uit te breiden.

Met de jarenlange ervaring op het gebied van productontwikkeling en onze creativiteit zijn wij in staat om na inventarisatie van uw wensen samen tot een commercieel aantrekkelijk ontwerp te komen dat voldoet aan onze kwaliteitseisen en uw behoeften.

Door onze rechtstreekse relatie met diverse meubelproducenten zijn we in staat uw specifieke meubelwensen te realiseren. Met elkaar de weg bewandelen van schets tot een ‘eigen’ meubelstuk binnen uw succesvolle hospitalityformule, dat is waar co-creatie toe kan leiden.