Fabric Fusion Event geeft stof tot nadenken

Inspirium partners SA Wear Bedrijfskleding, Lensen Projectinrichters en Satelliet hospitality furniture nodigen je van harte uit voor hét stoffigste event van de textiel- en fashionindustrie: Fabric Fusion, op 14 mei in Inspirium Breda.

Gevestigde namen uit de stofferingswereld delen visie en de nieuwste tools om duurzaamheid naadloos te verweven in de hospitality branche. Concreet, via stoffen en stoffering. In dit informatieve, informele ochtendprogramma staan netwerken, samenwerking, innovatie, kennisuitwisseling en inspiratie centraal.

Programma

09.00 uur  Ontvangst met koffie/thee
09.30 uur  Welkomstwoordje
09.45 uur  Janine de Jong – The Romo Group
10.15 uur  Sammie Pairon – SA Wear Bedrijfskleding
10.45 uur  Pauze
11.00 uur  Timme Grummels – Tarkett
11.30 uur  Cor de With – Cheffix
12.00 uur  Lunch en napraten
13.00 uur  Einde

Wat gaat er gebeuren?

Janine de Jong, Senior Adviseur Projecten van The Romo Group neemt je mee in de zoektocht van Kirkby Design, één van de 6 merken van The Romo Group. Een creatief textielmerk dat zichzelf als doel heeft gesteld dat iedere collectie uit minimaal 75% duurzaam of recylclede grondstoffen bestaat. En dit zonder een compromis op het gebied van design en kwaliteit.

Sammie Pairon, Key Account Manager SA Wear Bedrijfskleding deelt in haar wervelende presentatie al haar know-how over de immens populaire Travelstof. Deze stof - met hoog comfort en een off the charts duurzaamheidstandaard - veroorzaakt een ware revolutie in de wereld van bedrijfskleding.

Daarnaast zal Cor de With, Business Development Manager Cheffix, de wenkbrauwen doen rijzen met zijn inspirerende verhaal over Wastewear. Verbluffend is de besparing op het gebruik van water en stroom als koksbuizen worden gekleurd met foodwaste. Echt, het kan!

Timme Grummels, Accountmanager en Sustainability Ambassador bij vloerenfabrikant Tarkett, laat zien hoe natuurlijke hulpbronnen kunnen worden bespaard en CO2-uitstoot kan verminderen door hun innovatieve terugname- en recyclingprogramma: ReStart®.

Kortom, genoeg stof tot nadenken dus. Zorg dat je erbij bent op 14 mei a.s. en meld je snel aan!

Disclaimer
Mocht je via andere partners ook deze uitnodiging ontvangen hebben, dan verzoeken wij je deze mail als niet verzonden te beschouwen. Hieruit blijkt wel hoe graag we je erbij willen hebben
😉


Locatie
Inspirium
Kronenburgwerf 20
4812 XR Breda

Gerelateerde artikelen: