Terrasbanken

Terrasbanken zijn populair. Dat is niet zo gek; ze ogen immers gezellig en zorgen voor een aangename afwisseling in het meubilair. Variatie in zithoogte en/of meubilair geeft het terras een extra dimensie.

Terrasbanken zijn in diverse materialen en uitvoeringen verkrijgbaar. Hout is momenteel populair en weer helemaal terug van weggeweest. Door de vintage en industriële trends zien we veel combinaties tussen hout en metaal. Daarnaast zijn de banken van kunststof vlechtwerk onverminderd populair; relatief licht in gewicht en zeer onderhoudsvriendelijk.

Wilt u de uitstraling van hout en de voordelen van kunststof? Kies dan voor een terrasbank van resysta ». Dit materiaal is vervaardigd uit biologisch restafval en daardoor een bewuste keuze. Resysta is daarnaast zeer weerbestendig, onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Daar staat tegenover dat resysta - in vergelijking met hout of kunststof - relatief zwaar en kostbaar is.

Bij veel van onze terrasbanken is maatwerk mogelijk, waardoor wij eigenlijk voor elk terras een geschikte bank kunnen leveren. Bezoek een van onze showrooms of neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden!

31 resultaten