Bezoek onze showrooms

Amsterdam | Breda | Dalfsen
Bezoek onze showrooms

Een bezoek aan onze showrooms is gegarandeerd een dynamische en inspirerende beleving!

Mocht je toevallig in de buurt zijn, dan nodigen we jou en je gezelschap uit voor een spontaan bezoek. Maak je vooraf een afspraak, dan ben je ervan verzekerd dat onze showroomadviseurs je rondleiden en adviseren. Voor een bezoek of eerste kennismaking wordt ruim tijd gereserveerd zodat we jou, je wensen en project de juiste aandacht kunnen geven. Voel je van harte welkom en ervaar onze visie op hospitality!

Persoonlijk advies

Afhankelijk van de tijd die je beschikbaar hebt organiseren we een uitgebreide of oriënterende rondleiding in de showroom, langs de ontwerpstudio, het stalenatelier, het duurzaamheidspaviljoen en hospitality experience center Inspirium. Door ons in te leven in je vraagstuk, concept en project kunnen we verdieping brengen, de juiste disciplines aanhaken en een persoonlijk en relevant advies uitbrengen. Is de tijd gelimiteerd dan plannen we een efficiënte, spijkers-met-koppen-tour waarbij je in het snelste geval met een concrete invulling van je concept en een scherpe offerte huiswaarts keert.

Gastvrij

Gastvrijheid stroomt door onze aderen en daarom ontvangen we je in onze showrooms met een heerlijke Lavazza koffie, cappuccino of espresso macchiato mét, door onze foodies, vers gebakken lekkers. Liever het zuiverste Purezza tafelwater? Bubbelend of stil? Of toch een warmende thee met citroen, gember of rode vruchten? Er is keuze te over. Wanneer je ons rond het middaguur bezoekt dan ben je welkom in ons Bredaas restaurant voor een - door de sociale onderneming Feel Good Food - vers bereide lunch.

Showrooms en stijlstudio's

Satelliet heeft drie prachtige showrooms in Amsterdam, Breda en Dalfsen. In Amsterdam en Breda kun je ook een bezoek brengen aan hét hospitality experience center van Nederland, Inspirium. Hier vind je aanverwante experts - in disciplines als audiovisuele beleving, automatisering, akoestiek, verlichting en groen- en geurbeleving - die elk afzonderlijk én gezamenlijk invulling kunnen geven aan jouw hospitality concept. Door het presenteren van nieuwe collecties en het meebewegen met trends en seizoenen veranderen de showrooms regelmatig van look en feel. Op deze manier blijf je ook als regelmatige bezoeker verrast en geïnspireerd.

Verbonden blijven

Een bezoek gebracht, en dan? Wat de concrete vervolgstappen zullen zijn varieert van een nieuwe afspraak tot de connectie met de juiste accountmanager. Wellicht heb je tijdens je (eerste) bezoek concreet een offerte, visualisatie, moodboard en stalen verzameld. Een overzichtelijke evaluatie van hetgeen besproken is ontvang je direct.

Korte lijnen: dat vinden we belangrijk. Net als bekendheid met de totale én de lokale markt en het hebben van een vast aanspreekpunt. Op basis van de regio waarin je gevestigd bent of opereert brengen we je in contact met de accountmanager in jouw rayon. Zowel voor de ondersteunende binnendienst activiteiten als de ambulante buitendienst heb je een vaste contactpersoon en adviseur die volledig op de hoogte is van wat er speelt in jouw bedrijf en specifieke regio.

Verbonden blijven, je ideeën concretiseren en hospitalitydromen waarmaken begint met één bezoekje...

Afspraak maken

Na ontvangst van jouw aanvraag nemen we contact met je op om de afspraak in te plannen en de details te bespreken.