Terrasmeubilair


Voor ondernemers in de horeca is het leven op het terras belangrijker dan ooit. In het seizoen verschuift het zwaartepunt soms compleet van binnen naar buiten. Uw terras wordt dan de ‘gezellige huiskamer’ van uw horecabedrijf. Tegenwoordig zorgen vuurkorven en heaters zelfs in de wintermaanden voor voldoende leven in de brouwerij. Maar hoe kunt u nu eigenlijk de meeste terrasmeubels kwijt en hoe krijgt u de beste zichtlijnen? Bij Satelliet Meubelen hebben we voor elk horeca terras een creatieve oplossing. Natuurlijk spelen ook praktische zaken een rol bij de keuze van uw terrasmeubelen. Blijven ze lang mooi, zijn ze gemakkelijk op te slaan en eenvoudig schoon te houden?

  • Terrasmeubilair

Aantrekkelijke terrasmeubels van topkwaliteit
Vooral banken zorgen voor een uitnodigende sfeer op uw terras. Bij Satelliet Meubelen vindt u ze in vele maten en talloze uitvoeringen. Met name het modulaire systeem geeft veel vrijheid en is in een handomdraai om te toveren tot een knusse rondzit. Wilt u uw horeca terras optimaal benutten? Dan zijn onze handige dividers, statafels en sidetables onmisbaar. Of maak het uw personeel gemakkelijk met een counter, een mobiele bar waarin servies, bestek en tafellinnen opgeborgen kunnen worden. Ons terrasmeubilair is uiteraard gemaakt van duurzame, weerbestendige materialen die ook gemakkelijk te onderhouden zijn.

Een goedlopend terras zorgt voor extra omzet
Ook bij terrasmeubels zijn materialen, vormen en stoffen onderhevig aan trends. Verwen uw gasten met uitbundig terrasmeubilair, of laat ze plaatsnemen aan een oergezellige stamtafel van 5 meter lang. Of u nu kiest voor een traditionele inrichting met terrastafels en terrasstoelen, of de voorkeur geeft aan trendy statafels, bij Satelliet Meubelen zijn we volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en adviseren u graag. In onze uitgebreide outdoor collectie vindt u alles wat u nodig hebt om op uw terras een warm en onvergetelijk welkom te creëren.

NEMO Science Museum | Amsterdam

De latten van duurzaam teakhout passen prima bij de metalen en aluminium frames van de tafels en banken op dit terras.

Villa Pastorie | Tilburg

Door te werken met kleur val je eerder op tussen alle anderen. Maak bijvoorbeeld een match tussen je logo of gebruik de kleuren van je huisstijl voor het terras.

Café Hofman | Utrecht

Een terras is vooral succesvol wanneer het, verspreid over de de hele dag, steeds opnieuw weer vol zit.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×