Werken bij Satelliet

Satelliet biedt een dynamische werkomgeving met zorg voor haar medewerkers. Zij vormen immers de drijvende kracht achter het bedrijf.

Satelliet gaat ondertussen al geruime tijd mee en maakt een belangrijke groei door. Deze groei uit zich in een grotere omzet, maar ook in het toenemend aantal medewerkers en de professionalisering van werkprocessen. In het kader van deze groei zijn wij constant op zoek naar professionals.

De vacatures bij Satelliet proberen wij zelf in te vullen of middels preferred suppliers die ons bedrijf goed kennen. Acquisitie door commerciële bureaus wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk de vacatures per vestiging:

Onze vestiging in Amsterdam bevindt zich op het NDSM-terrein aan de haven van het IJ in het levendige en veelzijdige stadsdeel Noord. De showroom is onderdeel van Inspirium Amsterdam, een uniek experience center op het gebied van gastvrijheid en interieur. Het team in Amsterdam bestaat uit zo'n tien personen.

Vacatures

Onze showroom - en tevens hoofdkantoor - in Breda is gevestigd in een voormalige stoomtimmerfabriek uit 1912. Vanuit de showroom en moderne kantoortoren werken ruim 70 collega's aan het creëren van ‘success and happiness in hospitality’. De showroom biedt ook toegang tot Inspirium Breda, een uniek hospitality experience center waarvan wij founding partner zijn.

Vacatures

Het Noorden en Oosten van Nederland bedienen we vanuit onze vestiging met showroom in het Overijsselse Dalfsen, nabij Zwolle. De showroom is in 2021 grootschalig verbouwd en vernieuwd. Het team in Dalfsen bestaat uit acht personen.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures bij onze vestiging in Dalfsen

Het Satelliet Logistiek Centrum (SLC) in Rijen - tussen Breda en Tilburg - is de spil in alle logistieke activiteiten. Met een magazijnoppervlakte van ruim 10.000 m2, montagewerkplaats en moderne kantoorfaciliteiten organiseren we vanuit deze locatie de ontvangst, opslag, montage en uitlevering van goederen. Het SLC is tevens de standplaats van onze serviceafdeling en vormt de werkplek van zo'n 40 collega's.

Vacatures

Over werken bij Satelliet

Creating happiness in hospitality

Wij zijn Satelliet en gastvrijheid staat bij ons centraal in alles wat we doen. Wij willen dat mensen zich welkom voelen en zien onszelf als sfeermakers met kennis van zaken over gastvrijheidsbeleving in horeca, retail, leisure, onderwijs, zorg en office.

Wij zijn goed in wat we doen wat blijkt uit onze jarenlange relaties met klanten en onze reputatie in de markt. We steken onze ambities niet onder stoelen of banken en houden ervan om de verwachtingen van onze klanten en onszelf te overtreffen.

Cultuur

Binnen Satelliet heerst een warme en informele sfeer waar we ook veel lol met elkaar hebben. Collega’s voelen zich bij ons thuis.

Ideeën en initiatieven worden verwelkomd, we zijn loyaal naar elkaar, onze klanten en onze leveranciers en we zijn bereid een stapje extra voor elkaar te zetten. We werken samen, vol passie en trots omdat we geloven dat we zo tot de beste resultaten komen. Dit maakt dat Satelliet een bedrijf is waar je graag wil werken en bij wil horen.

Samen genieten

Bij Satelliet doen we graag veel samen. Tijdens het werk, maar ook daarbuiten maken we mooie herinneringen en vieren we successen.

Zo lunchen we dagelijks samen in onze sfeervolle bedrijfsrestaurants. Eindigen we de werkweek met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Organiseert de actieve personeelsvereniging regelmatig leuke activiteiten zoals een kookworkshop, een Paasei-schilderwedstrijd (ja, je leest het goed), of een gezellige pub quiz. En jaarlijks organiseren een knalfeest voor alle collega’s en hun partner.

En wat nog meer?

Een werkomgeving waar je versteld van staat en waar er goed voor je gezorgd wordt!

We hebben goede koffie, vers fruit en heerlijk eten in ons gastvrije restaurant. En natuurlijk bieden we ook flexibele werktijden, is het mogelijk om thuis te werken en staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Want als jij je ontwikkelt is dat goed voor jou én voor Satelliet. Hiervoor krijg je een ontwikkelbudget van duizend euro per jaar. We hebben een collectieve winstdelingsregeling zodat iedereen deelt in de resultaten die we maken. Tot slot wordt ook je volledige pensioenpremie betaald door Satelliet!