Loungestoelen en fauteuils

Loungestoelen en fauteuils zijn mateloos populair. Waar fauteuils in het verleden vooral gebruikt werden in de lobby's van hotels, worden ze tegenwoordig in een breed scala aan ruimtes en gelegenheden ingezet. Dit past in een tijd waarin er meubilair méér te bieden moet hebben dan de functionele aspecten. Meubilair en ruimten moeten in verschillende behoeftes kunnen voorzien, uitnodigend zijn en gastvrijheid uitstralen.

Daarom zien we fauteuils tegenwoordig steeds vaker terug in de ontvangstruimte van bedrijven, zodat bezoekers comfortabel kunnen wachten op hun afspraak. Ook vormen loungestoelen vaak een welkome afwisseling met de bureaustoel - bijvoorbeeld na een lange vergadering of voor een korte, informele bespreking. In horecagelegenheden als grandcafé's en restaurants worden fauteuils steeds vaker ingezet om knusse zithoeken voor een beperkt aantal personen te creëren. Ideaal voor een relaxte borrel of wanneer men moet wachten op een tafeltje.

Satelliet levert al decennialang onderscheidend en hoogwaardig horecameubilair, waaronder een ruime collectie fauteuils en loungestoelen. Door maatwerk en de enorme keuze in materiaal en stoffering zijn de mogelijkheden eigenlijk eindeloos. Bekijk onze modellen en neem voor specifieke vragen of wensen vooral contact met ons op.

65 resultaten