Johanson

Als aanvulling op onze complete collectie hospitality furniture bieden wij u tevens de mogelijkheid om een aanvullende keuze te maken uit het aanbod van onze partner Johanson, waarvan de collectie een Scandinavische signatuur heeft.

De collectie van Johanson wordt gekenmerkt door modern, tijdloos design met Scandinavische strakke lijnen. Onze geschiedenis begon in 1953. Door de jaren heen hebben we een internationaal publiek bereikt door ons te concentreren op Scandinavisch design en uitstekend vakmanschap. Openbare ruimtes wereldwijd zijn ons thuisgebied. We breiden onze collecties uit in nauwe samenwerking met enkele van Europa's meest vooraanstaande meubelontwerpers. Hun ideeën in combinatie met onze ambachtelijke traditie geven aan onze producten een speciale stijl en gevoel mee.

Vrijwel al onze productie vindt plaats in onze moderne productievestigingen in Markaryd. Dit geeft onze klanten ruime keuzevrijheid, korte levertijden en vooral een hoge kwaliteit.

Kwaliteit en milieu zijn voor ons essentiële sleutelwoorden. Daarom is ons bedrijf gecertificeerd volgens ISO 14001, hebben onze producten een Scandinavisch ecolabel en zijn de criteria voor Möbelfakta vervuld. Onze tijdloze Scandinavische ontwerpen zijn wereldwijd erg in trek. Ons doel is om te groeien - met dezelfde toewijding en service die we onze klanten vandaag de dag bieden.