Johanson

Als aanvulling op onze complete collectie hospitality furniture bieden wij u tevens de mogelijkheid om een aanvullende keuze te maken uit het aanbod van onze partner Johanson, waarvan de collectie een Scandinavische signatuur heeft.

De collectie van Johanson wordt gekenmerkt door modern, tijdloos design met Scandinavische strakke lijnen. De geschiedenis begon in 1953. Door de jaren heen hebben ze een internationaal publiek bereikt door zich te concentreren op Scandinavisch design en uitstekend vakmanschap. Openbare ruimtes wereldwijd zijn hun thuisgebied. Ze breiden de collecties uit in nauwe samenwerking met enkele van Europa's meest vooraanstaande meubelontwerpers. De ideeën van de meubelontwerpers in combinatie met de ambachtelijke traditie van Johanson geeft de producten een speciale stijl en gevoel mee.

Vrijwel alle productie vindt plaats in hun moderne productievestigingen in Markaryd. Da geeft de klanten ruime keuzevrijheid, korte levertijden en vooral een hoge kwaliteit.

Kwaliteit en milieu zijn voor Johanson essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf gecertificeerd volgens ISO 14001, hebben de producten een Scandinavisch ecolabel en zijn de criteria voor Möbelfakta vervuld. De tijdloze Scandinavische ontwerpen zijn wereldwijd erg in trek. Het doel voor Johanson is om te groeien - met dezelfde toewijding en service die ze hun klanten vandaag de dag bieden.