Gastvrijheid met een duurzame missie

Gastvrijheid met een duurzame missie

Een duurzame toekomst bereik je met elkaar

Duurzaamheid is veel meer dan recyclen en het geven van nieuwe waarde aan gebruikte materialen, maar het gaat ook over het toekennen van meer waarde aan samenwerkingen. Wanneer je gezamenlijk naar duurzaamheid streeft, ontstaan er mooie samenwerkingen en initiatieven op het gebied van mens en materiaal. Van ontwikkeling tot productie, van levering tot onderhoud en alle processen en mensen die hier een bijdrage aan leveren. We staan midden in de maatschappij en erkennen onze verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

De enige manier om een beweging in gang te zetten is door zelf het initiatief te nemen. Wij zijn daarom gestart om onze lopende en toekomstige duurzaamheidsinitiatieven onder te brengen in onze Mission Hospitality. Een uitdagende route die ons uiteindelijk moet leiden naar ons doel om in 2030 de meest duurzame leverancier van hospitality meubilair in Europa te zijn.

Om ons doel te bereiken betrekken we graag de gehele keten waarin we actief zijn en willen we anderen graag motiveren en enthousiasmeren om een bijdrage te leveren aan een betere wereld.

Wij hebben onze duurzaamheidsinitiatieven onderverdeeld in drie categorieën: Mens en Organisatie, Product en Productie en Klant en Dienstverlening.

Binnen al deze initiatieven nemen we de verantwoordelijkheid voor onze maatschappelijke rol en de impact die we hebben op de leefomgeving.

Mens en Organisatie

Mensen zijn ons grootste kapitaal. Zonder goede mensen zijn we namelijk nergens. We vinden het daarom belangrijk dat onze eigen medewerkers, maar ook de medewerkers van partners onder de juiste omstandigheden kunnen werken en leven. Daarnaast is het zo dat bedrijfsvoering impact heeft op het milieu. Wij zijn ons hiervan bewust en zijn continu bezig om dit binnen onze eigen invloedssfeer te reduceren.

Product en Productie

Twee derde van de meubelcollectie ontwikkelen we in eigen beheer. Dit geeft ons de mogelijkheid vooraf verantwoorde materiaalkeuzes te maken en duurzamere producten te ontwikkelen. Op deze manier stimuleren we tevens onze leveranciers en producenten om niet alleen de kwaliteit te borgen maar ook innovatieve technieken te ontwikkelen om producten, verpakkingen en transporten te verduurzamen.

Klant en Dienstverlening

We gaan voor duurzame relaties met onze klanten door producten van premium quality te leveren en hoogwaardige service te verlenen. In dit kader nemen we onze klanten ook graag mee in onze activiteiten op gebied van duurzaamheid, omdat je samen meer bereikt. De initiatieven zijn vooral gericht op het verlengen van de levensduur en op hergebruik. Hierbij is sprake van een win-win situatie.

Duurzaamheidspaviljoen

Om u mee te nemen op de reis die we gezamenlijk afleggen, hebben we het Duurzaamheidspaviljoen ontwikkeld.

In dit fysieke ‘huis van de toekomst’ - verwezenlijkt in onze showroom in Breda - geven we u graag meer inzicht in de duurzame initiatieven waar we op dit moment al het verschil mee maken, maar ook in onze plannen voor de toekomst. Met als ultiem doel om in 2030 de meest duurzame leverancier van hospitality meubilair in Europa te zijn.