• Entree Awards 2019

Foto: Samuel van Leeuwen en Ming Chao / Entree Awards

Entree Awards 2019

Er zijn verschillende categorieën waarin de prestigieuze Entree Awards worden uitgereikt. Een aantal van deze awards en de winnaars ervan brengen we graag onder de aandacht omdat je ze niet gemist mag hebben. Als Satelliet zijn we dan ook extra trots dat we een bijdrage hebben mogen leveren aan het interieur van deze prachtzaken!

In de categorie:

Daredevil – Doloris Rooftop & Meta Maze

Doloris is een uit 40 kamers bestaand surrealistisch kunstdoolhof mét rooftopbar aan de hippe Spoorzone in Tilburg. Voor het interieur van de rooftopbar werd de hulp van de ontwerpers van Beers|Brickworks ingeroepen. Met de Meta Maze in gedachten, kozen zij voor een “gestylede chaos met aandacht voor detail en materialen die contrasteren met elkaar”. Dit tezamen zorgt binnen voor een zwoele vrouwelijke en sexy sfeer, terwijl buiten op het terras een vrije playground is gecreëerd die je het gevoel van vakantie moet geven.

Lees hier het artikel Doloris dat eerder dit jaar verscheen in PROEF!Hospitality magazine »

  • Doloris

Best Restyling – NH Collection Amsterdam Flower Market | Ter Marsch & Co

Zo heel lang zat Ter Marsch & Co nog niet gevestigd op hun locatie in Amsterdam toen bekend werd dat het NH Carlton Amsterdam een grote transformatie zou ondergaan naar wat nu het NH Collection Amterdam Flower Market is. Pim de Lange van Ter Marsch & Co greep deze kans aan om ook zijn restaurant een grootse transformatie te geven die helemaal bij de locatie en het hotel past. Voor het ontwerp riep hij de hulp in van ontwerpstudio Dark&Stormy die het grillrestaurant een gedurfd en eclectisch interieur gaven.

Lees hier het volledige artikel met Charlotte Nieuwland van ontwerpstudio Dark&Stormy.

(Link naar artikel)

  • Ter Marsch & Co

Best Hotel – BUNK

Logeren in een zogenoemde pod – een eigen privé compartement in een gezamenlijke slaapruimte – of toch een hotelkamer? Bij BUNK is er voor ieder budget een overnachting beschikbaar. Voor alles en iedereen geldt dezelfde gastvrijheidsstandaard. De locatie is gesitueerd in een oude kerk en dat maakt het volgens BUNK de perfecte plaats om samen te komen. Een plek voor gezamenlijke verwondering met het sociale aspect van een hostel en de luxe van een hotel.

Of je nu globetrotter of toerist in eigen land bent, iedereen is welkom. Eten doe je er bijvoorbeeld ook gezellig aan lange tafels. 

Kans maken op een overnachting bij BUNK? Doe dan vóór 15 december nog mee met de lezersactie van PROEF!Hospitality magazine »

Foto: Wouter van der Sar

  • Bunk

Inspiratie in je mailbox?

Meld je aan en ontvang je inspiratie op het gebied van gastvrijheid en interieur automatisch in je mailbox!

* verplicht
Ik ben geïnteresseerd in:
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×