Terugblik Open Dagen 2023

Wat hebben we genoten van de ontmoetingen en mooie gesprekken tijdens onze Open Dagen tour van Breda, via Amsterdam naar Dalfsen. De drie showrooms bruisten van het enthousiasme en de gezelligheid. Goed dat jij de moed hebt gehad dit samen met ons te beleven en de spanning van ‘het-niet-weten-wat-volgt’ hebt getrotseerd. Ook in jouw borst klopt een dapper hart.

Ode aan ondernemers met lef

Deze maand gooiden we de deuren van onze showrooms in Breda, Amsterdam en Dalfsen wagenwijd open tijdens de Satelliet Open Dagen in het thema ‘Bravery’. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste modellen en te connecten met elkaar. De drie showrooms bruisten van het enthousiasme en de gezelligheid, we hebben genoten van de ontmoetingen en mooie gesprekken. Goed om te ervaren dat zoveel bezoekers de moed hebben gehad dit samen met ons te beleven en de spanning van ‘het-niet-weten-wat-volgt’ hebben getrotseerd. Ook in hun borst klopt een dapper hart.

Bravery

Het thema ‘Bravery’ is een ode aan de buitengewone en gedurfde concepten die we zien in de branche. Tot leven gebracht door ondernemers met het lef om de grenzen van hun comfortzone voortdurend te stretchen. Inspirerende en dappere mensen met een visie en een droom. Daar houden we van, dat geven we graag aandacht, daar werken we vol overgave aan mee. Vijf ondernemers, uit verschillende disciplines in de hospitality branche, zijn in de presentatie ‘Hospitality Heroes’ aan het woord over hun visie op bravery en dapper ondernemen. Bekijk de inspirerende film.

De tekst gaat verder onder de video

The Sky(dive) is de limit

Op voorhand hebben we gewaarschuwd voor dit uitdagende thema met brave bites, obstakels om binnen te komen, spannende presentaties en als klap op de vuurpijl: krassen voor een uitdagende activiteit. Drie winnaars van de kraslotenactie gaan uit een vliegtuig springen tijdens een spectaculaire outdoor skydive. Alle tweede prijswinnaars mogen via de windtunnel de lucht in bij de indoor skydive. Hun lef is beloond, veel ‘guts’ betekent veel ‘glory’.

Product heroes en terrazzo met een twist

Tijdens de Open Dagen zijn in onze showrooms de nieuwe en inspirerende collectie hospitality meubelen gepresenteerd. Zoals de vijf uitgelichte 'Product Heroes' in gedurfde designs, prints en materialen. Of ons terrazzo met een duurzame twist door het gebruik van gerecycled glas en het nieuwe materiaal Reverso wat is vervaardigt uit afgeschreven witgoed. Want dapper, dat moeten we zelf ook zijn. Benieuwd naar de nieuwe helden in onze collectie? Klik dan hier voor het overzicht van de populaire en duurzame modellen.

PROEF!Hospitality #18

Begin oktober is ons inspirerende magazine over gastvrijheid en interieur uitgebracht met het thema ‘Bravery’. Naast onze showrooms vol inspiratie delen we in dit goedgevulde magazine de meest spraakmakende projecten, interviews, columns en wetenswaardigheden. We nemen je mee in de design- en interieurtrends uit Parijs, je leest over het kantoor van de toekomst van Robert Walters, leert van meester horecaondernemer Koen Bakker en we gaan de grens over met wereldplek The Tempus op Charlton Hall Estate in Northumberland. Wil jij ook graag een magazine ontvangen? Vraag 'm hier aan.

Bravery aftermovie

Voor wie de Open Dagen niet live heeft kunnen bezoeken hebben we een recap beschikbaar. Wil je de dag (her)beleven? Kijk dan hieronder de aftermovie terug en proef de sfeer!

Gerelateerde artikelen: