365 dagen comfort op het terras met de verwarmde Celsius stoel

Het terras groeit in populariteit en we zien daarom steeds meer 365 dagen-terrassen. Satelliet heeft een terrasstoel ontwikkeld met een geïntegreerd verwarmingssysteem. Deze Celsius terrasstoel biedt comfort, is duurzaam en levert een aanzienlijke kostenbesparing op.

De populariteit van het 365 dagenterras is een mooie ontwikkeling, want een terras is gastvrij, uitnodigend en zorgt gedurende het jaar voor extra inkomsten. Een investering in het terras wordt dan ook steeds serieuzer genomen, waardoor menig terras zich heeft ontwikkeld tot buitenrestaurant. Met een vertaling van concept, sfeer en inrichting die gasten ook binnen ervaren. Daarbij gaat het om het creëren van ruimtes binnen ruimtes met diverse zitplekken, zitvormen, terrasbanken, terrasstoelen, (hoge) terrastafels en accessoires. Buiten is het nieuwe binnen, waardoor zaken als routing, lay-out-uitstraling en comfort steeds belangrijker worden.

Winterterras

Als onderdeel van het 365 dagen-terras speelt het winterterras een speciale rol. Zeker wanneer de dagen korter zijn en de duisternis eerder invalt kun je de toevallige passant of terrasbezoeker met een aantrekkelijk winterterras warmte, geborgenheid en gezelligheid bieden. Dit kun je realiseren door een goed afgestemde combinatie van een winterse kaart, comfortabel terrasmeubilair, gezellige aankleding en toepassing van sfeervolle verlichting en terrasverwarming. Gezien de grotere bewustwording bij de gast, aandacht voor het milieu en stijgende energieprijzen heeft Satelliet de krachten gebundeld met Sit & Heat voor een toekomstbestendige en kostenefficiënte oplossing voor een comfortabel winterterras.

Comfort en duurzaamheid

Comfort is een belangrijke pijler voor een succesvol en winstgevend winterterras. De traditionele terrasheaters bieden dit comfort, maar verbruiken veel energie en zijn belastend voor het milieu. Deze manier van verwarmen past in de beleving van Satelliet en gelukkig ook bij veel terrasbezoekers en ondernemers niet meer in de huidige tijd. In het kader van duurzaamheid en met het oog op comfort heeft Satelliet daarom met Sit & Heat een verwarmde terrasstoel ontwikkeld met een slim en volledig geïntegreerd verwarmingssysteem. De sensor in de zitting van de stoel detecteert het moment waarop de gast plaatsneemt. Hierdoor verbruikt de Celsius uitsluitend energie als deze in gebruik is. Een groot verschil ten opzichte van de bekende terrasheaters die vaak continu aan staan. De Celsius levert hierdoor een energiebesparing van 95% in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen. Dit zorgt - naast meer comfort voor de gast, verduurzaming van je bedrijfsvoering en een hogere terrasomzet - voor een aanzienlijke kostenbesparing. Met deze innovatie loopt Satelliet voorop op de markt en toekomstige regelgeving voor terrasverwarming.

Voordelen

Uitneembare, oplaadbare accu

De voeding wordt verzorgd door een uitneembare oplaadbare, long-life accu. Celsius levert een bijdrage aan kostenbesparing, een tevredener gast en een hogere terrasomzet voor jou. Daarnaast maak je een statement, waarmee je de gast laat merken dat jij als horecaondernemer serieuze actie onderneemt voor een duurzame toekomst.
 

Benieuwd naar de mogelijke besparing en terugverdientijd als u kiest voor Celsius stoelen? Vul de Celsius Calculator in!

Gerelateerde artikelen: