Terrasstoelen horeca

Niets is aantrekkelijker dan de sfeer van een vol terras. Ontmoeten en genieten, kijken en bekeken worden. Mensen staan te wachten om een plaats te bemachtigen. Het lijkt alsof alles vanzelf gaat. Wij weten wel beter; een goedlopend terras vraagt om een professionele aanpak en een verzorgde, uitnodigende look & feel.

Bij terrasmeubilair » denkt men vaak het eerst aan terrasstoelen. Stoelen zijn immers de eye-catchers van uw terras en verkrijgbaar in vele modellen, kleuren en uitvoeringen. De terrasstoel is bepalend voor de uitstraling van uw terras: chique, laagdrempelig, comfortabel, compact voor een korte zit of juist meer loungy voor een uitgebreider verblijf. Daarnaast speelt ook functionaliteit een belangrijke rol bij de keuze voor een terrasstoel.

Trends en stijlen
Kleur maakt het terras leuker en - misschien nog wel belangrijker - zorgt voor een grotere herkenbaarheid van het terras bij voorbijgangers. Kies bijvoorbeeld voor stoelen die qua kleur aansluiten bij uw huisstijl of logo. De industriële stijl is al een aantal jaar prominent aanwezig en nog steeds actueel - ook op het terras. Daarom worden horeca terrasstoelen van draadstaal, aluminium en metaal nog veelvuldig ingezet. Dit materiaal laat zich bovendien goed combineren met hout, dat weer helemaal terug is op de terrassen.

Functionaliteit
Naast het uiterlijk is het bij de keuze ook belangrijk om stil te staan bij de functionele aspecten van de stoel. U moet er immers dagelijks mee werken. Of stoelen stapelbaar of inklapbaar zijn, het gewicht en volume zijn bijvoorbeeld bepalend voor het gemak waarmee u het terras uitzet en opslaat. Ook het materiaal van de stoel is een belangrijk aspect om rekening mee te houden. Stoelen met een houten zitting of rugleuning zorgen voor een warme, natuurlijke uitstraling, maar zijn door het natuurlijke materiaal ook onderhoudsgevoeliger dan een stoel volledig van kunststof.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×