Terrasmeubilair voor horeca

Voor ondernemers in de horeca is het leven op het terras belangrijker dan ooit. In het seizoen verschuift het zwaartepunt soms compleet van binnen naar buiten. Uw terras wordt dan de ‘gezellige huiskamer’ van uw horecabedrijf. Tegenwoordig zorgen vuurkorven en heaters zelfs in de wintermaanden voor voldoende leven in de brouwerij. Maar hoe kunt u nu eigenlijk de meeste terrasmeubels kwijt en hoe krijgt u de beste zichtlijnen?

Bij Satelliet Meubelen hebben we voor elk horeca terras een creatieve oplossing. Natuurlijk spelen ook praktische zaken een rol bij de keuze van uw terrasmeubelen. Blijven ze lang mooi, zijn ze gemakkelijk op te slaan en eenvoudig schoon te houden?

Terrasmeubels van topkwaliteit
Vooral banken zorgen voor een uitnodigende sfeer op uw terras. Bij Satelliet Meubelen vindt u ze in vele maten en talloze uitvoeringen. Wilt u uw horeca terras optimaal benutten? Dan zijn onze handige dividers, statafels en sidetables onmisbaar. Ons terrasmeubilair is uiteraard gemaakt van weerbestendige materialen die ook gemakkelijk te onderhouden zijn.

Een goedlopend terras zorgt voor extra omzet
Ook bij terrasmeubels zijn materialen, vormen en stoffen onderhevig aan trends. Verwen uw gasten met professioneel terrasmeubilair, of laat ze plaatsnemen aan een oergezellige stamtafel » van 5 meter lang. Of u nu kiest voor een traditionele inrichting met terrastafels en terrasstoelen, of de voorkeur geeft aan hoge (bar)tafels met barkrukken voor buiten, bij Satelliet Meubelen zijn we volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en adviseren u graag. In onze uitgebreide outdoor collectie vindt u alles wat u nodig hebt om op uw terras een warm en onvergetelijk welkom te creëren.

  • Bekijk de collectie

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×