Stoelen

Satelliet Meubelen beschikt over ruim 500 verschillende stoelen: stapelbare en niet-stapelbare stoelen, met en zonder armleuningen en geschikt voor binnen en buiten. Door onze uitgebreide mogelijkheden in stoffering, materiaal en afwerking kunt u in feite uw eigen, unieke stoelen samenstellen.

Trends en stijlen

Onze stoelen sluiten aan bij tijdloze stijlen en de laatste trends. Van industrieel tot design en van modern tot retro: in onze uitgebreide collectie met meer dan 500 unieke modellen vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Door de maatwerkmogelijkheden die wij bieden op het gebied van stoffering zijn de opties bijna eindeloos. Zo kunt u uw eigen, unieke stoel samenstellen, die perfect aansluit bij de uitstraling van uw zaak.

Materiaal

Het materiaal bepaalt, samen met de vormgeving, de uitstraling van de stoel. Satelliet beschikt over stoelen gemaakt van alle denkbare materialen: hout, wicker (vlechtwerk), rotan, kunststof, staal, metaal, aluminium en rvs. Daarnaast heeft u voor de stoffering keuze uit een zeer uitgebreide collectie stoffen en (kunst)leders. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus laat u goed adviseren. Wij helpen u graag!

Toepassing

De stoelen in onze collectie zijn speciaal ontwikkeld of geselecteerd voor toepassing in de hospitality sector. Daarom worden deze veelvuldig toegepast in onder andere horeca, hotels, kantoren, vergaderruimtes, bedrijfs- en sportkantines, wachtruimtes, zorginstellingen, het onderwijs en op terrassen. Elke toepassing stelt andere eisen aan een stoel. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

CATALOGUS 2021

Onze catalogus bestaat dit jaar uit één boek waarin sfeer, inspiratie en onze veelzijdige meubelcollectie samenkomen en elkaar versterken. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor de thema’s waar Satelliet voor staat: premium quality, tailor made en full service. Ook besteden we uitgebreid aandacht aan onze initiatieven en ambities op het gebied van duurzaamheid. Elke catalogus is voorzien van de aanvullende brochure Look + Feel collection. Hierin gaan we uitgebreid in op de (maatwerk)mogelijkheden op het gebied van stoffering en onze collectie tafelbladen.

  • Vraag gratis onze catalogus aan »
  • Catalogus 2021
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×