Stoelen

Satelliet Meubelen beschikt over ruim 500 verschillende stoelen: stapelbare en niet-stapelbare stoelen, met en zonder armleuningen en geschikt voor binnen en buiten. Door onze uitgebreide mogelijkheden in stoffering, materiaal en afwerking kunt u in feite uw eigen, unieke stoelen samenstellen.

Trends en stijlen

Onze stoelen sluiten aan bij tijdloze stijlen en de laatste trends. Van industrieel tot design en van modern tot retro: in onze uitgebreide collectie met meer dan 500 unieke modellen vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Door de maatwerkmogelijkheden die wij bieden op het gebied van stoffering zijn de opties bijna eindeloos. Zo kunt u uw eigen, unieke stoel samenstellen, die perfect aansluit bij de uitstraling van uw zaak.

Materiaal

Het materiaal bepaalt, samen met de vormgeving, de uitstraling van de stoel. Satelliet beschikt over stoelen gemaakt van alle denkbare materialen: hout, wicker (vlechtwerk), rotan, kunststof, staal, metaal, aluminium en rvs. Daarnaast heeft u voor de stoffering keuze uit een zeer uitgebreide collectie stoffen en (kunst)leders. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus laat u goed adviseren. Wij helpen u graag!

Toepassing

De stoelen in onze collectie zijn speciaal ontwikkeld of geselecteerd voor toepassing in de hospitality sector. Daarom worden deze veelvuldig toegepast in onder andere horeca, hotels, kantoren, vergaderruimtes, bedrijfs- en sportkantines, wachtruimtes, zorginstellingen, het onderwijs en op terrassen. Elke toepassing stelt andere eisen aan een stoel. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

400 PAGINA'S SFEER EN INSPIRATIE

Onze catalogus bestaat uit twee boeken. Eén boek - The Lookbook - biedt inspirerende voorbeelden van gastvrijheidsbeleving in horeca, retail, leisure, onderwijs, zorg en office. In het boek The Collection presenteren wij onze 1000 items tellende meubelcollectie. Het collectieboek beschikt bovendien over een praktische bijlage met stoffen, kleuren en materialen uit onze eigen collectie. Hiermee heeft u alle opties altijd binnen handbereik.

✔  400 pagina's inspiratie
✔  102 indoor en outdoor projecten
✔  1000 stoelen, tafels, barkrukken en banken
✔  Gratis en vrijblijvend aan te vragen

  • Vraag gratis onze catalogus aan »
  • Satelliet Catalogus 2020
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×