Dit is Satelliet

Al meer dan 45 jaar geeft Satelliet Meubelen gastvrijheid een gezicht. Satelliet heeft in de loop van die tijd het vertrouwen van vele klanten weten te verdienen en zo een toonaangevende positie verworven in de Hospitality markt. “Als professionele partner zorgen wij voor beleving en leveren wij functioneel topkwaliteit horeca- en projectmeubilair”.

4 showrooms in Nederland
Anno 2016 heeft Satelliet 4 inspirerende showrooms in Nederland. In Breda staat het hoofdkantoor. U vindt hier een uitgebreide showroom met meer dan 3500 m2 inspiratie. In Amsterdam treft u ons in goed gezelschap van diverse partners uit onze branche op de Horecawerf. In het noorden kunt u rekenen op een gastvrij onthaal in Dalfsen. Tenslotte hebben wij in het Teaching Hotel Château Bethlehem te Maastricht een inspirerende, conceptuele showroom ingericht waar u op afspraak een bezoek kunt brengen.

Satelliet Logistiek Centrum
In 2000 opende Satelliet Meubelen het Satelliet Logistiek Centrum te Rijen. Dit 10.000 m2 grote magazijn verruimt de mogelijkheden van het Logistieke proces en maakt de overslag van een flinke voorraad mogelijk. Zo kan Satelliet de vraag van haar klanten naar een brede collectie en snelle levering optimaal beantwoorden.

Internationale Partners

Internationaal heeft Satelliet Meubelen samenwerkingsverbanden in België, Luxemburg, Noorwegen, Spanje, Engeland, Frankrijk, Duitsland en Finland. De uitwisseling van kennis, ervaring en ideeën resulteert in een bijzondere synergie, die voor nationale en internationale opdrachtgevers optimaal kan worden benut.

Ons netwerk maakt ons in binnen- en buitenland buitengewoon slagvaardig, zowel naar onze fabrikanten als naar onze afnemers.

Door de samenwerking met Europese partners kunnen we beschikken over een hospitality meubelcollectie van internationale allure.

Inspirium, Hospitality Mall

De ambitie van Satelliet Meubelen om voortdurend te innoveren, vertaalt zich in Inspirium,  hospitality mall te Breda. Een professioneel belevingscentrum van in totaal 7000 m2, waar 11 creatieve partners hun producten en diensten aanbieden. Denk daarbij aan interieurbeplanting, verlichting, audiovisuele communicatie, tafelaankleding en servies, wanden, vloeren, stoffering, meubilair, afrekensystemen en professionele geurbeleving.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×