Dit is Satelliet

Al zolang we bestaan geeft Satelliet Meubelen gastvrijheid een gezicht. Satelliet heeft in de loop van die tijd het vertrouwen van vele klanten weten te verdienen en zo een toonaangevende positie verworven in de hospitality markt. “Als professionele partner zorgen wij voor beleving en leveren wij functioneel horecameubilair en projectmeubilair van topkwaliteit”.

3 showrooms in Nederland
Satelliet heeft 3 inspirerende showrooms in Nederland. In Breda staat het hoofdkantoor. U vindt hier een uitgebreide showroom met meer dan 3500 m2 inspiratie. In Amsterdam treft u ons in Inspirium Amsterdam, in goed gezelschap van diverse partners uit onze branche. In het noorden kunt u rekenen op een gastvrij onthaal in Dalfsen.

  • Satelliet | Corporate Moodfilm

Hospitality by Satelliet

Satelliet Meubelen inspireert haar relaties tot creativiteit en effectiviteit op het gebied van interieur en gastvrijheid. Gastvrijheid beleven, voelen en er van genieten is voor ons van grote waarde.

Onze visie is dat hospitality in toenemende mate een belangrijke rol speelt, ook voor uw gasten. Een gastvrij ingericht interieur of terras wordt immers door iedereen hoog gewaardeerd. In een plezierige entourage voelen mensen zich prettiger, presteren zij beter en, belangrijk voor onze opdrachtgevers, kopen en verteren zij meer. 

Wij delen met u onze kijk op hospitality, vanuit alle marktgebieden waarin wij actief zijn. Natuurlijk doen wij dat online! Maar ook via onze catalogus - een inspirerend boekwerk dat jaarlijks wordt uitgegeven. Ten slotte zijn wij actief op beurzen en organiseren wij events en workshops over hospitality, trends en ontwikkelingen in onze markt.


Inspirium | Amsterdam & Breda

Inspirium is een heldere visie op hoe klanten nog beter geholpen kunnen worden in hun zoektocht naar de optimale gastvrijheidsbeleving voor hun gasten. Het is één grote belevingswereld met inspirerende bedrijven - binnen Inspirium partners genoemd - op het gebied van interieur, techniek, equipment, dienstverlening en kennisevents. Synergie, inspiratie en beleving: daar draait het om in Inspirium. Satelliet is als founding partner nauw betrokken bij Inspirium.

In Breda vindt u de eerste locatie van Inspirium – geopend in 2011 – en eind 2017 in vernieuwde vorm heropend. In Inspirium Breda zijn 19 partners actief, elk expert op hun vakgebied. De expertises van de partners komen samen in diverse belevingsgebieden – horeca, retail, educatie, hotel, zorg en office – die de hospitality-professional een breed scala aan inspirerende praktijkvoorbeelden bieden.

Eind november 2019 is in het pand van de voormalige Horecawerf in Amsterdam-Noord de tweede locatie van Inspirium geopend: Inspirium Amsterdam. Ook hier vindt u inspirerende belevingsgebieden en 19 partners die gezamenlijk werken aan totaaloplossingen voor de juiste invulling van gastvrijheid in uw bedrijf.

Meer over Inspirium »

  • Inspirium | Amsterdam & Breda

Internationale Partners

Internationaal heeft Satelliet samenwerkingsverbanden in België, Luxemburg, Noorwegen, Spanje, Engeland, Duitsland en Finland. De uitwisseling van kennis, ervaring en ideeën resulteert in een bijzondere synergie, die voor nationale en internationale opdrachtgevers optimaal kan worden benut.

Ons netwerk maakt ons in binnen- en buitenland buitengewoon slagvaardig, zowel naar onze fabrikanten als naar onze afnemers. Door de samenwerking met Europese partners kunnen we beschikken over een hospitality meubelcollectie van internationale allure.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×