Dit is Satelliet

Al meer dan 45 jaar geeft Satelliet Meubelen gastvrijheid een gezicht. Satelliet heeft in de loop van die tijd het vertrouwen van vele klanten weten te verdienen en zo een toonaangevende positie verworven in de Hospitality markt. “Als professionele partner zorgen wij voor beleving en leveren wij functioneel topkwaliteit horecameubilair en projectmeubilair”.

4 showrooms in Nederland
Anno 2016 heeft Satelliet 4 inspirerende showrooms in Nederland. In Breda staat het hoofdkantoor. U vindt hier een uitgebreide showroom met meer dan 3500 m2 inspiratie. In Amsterdam treft u ons in goed gezelschap van diverse partners uit onze branche op de Horecawerf. In het noorden kunt u rekenen op een gastvrij onthaal in Dalfsen. Tenslotte hebben wij in het Teaching Hotel Château Bethlehem te Maastricht een inspirerende, conceptuele showroom ingericht waar u op afspraak een bezoek kunt brengen.

Satelliet Logistiek Centrum
In 2000 opende Satelliet Meubelen het Satelliet Logistiek Centrum te Rijen. Dit 10.000 m2 grote magazijn verruimt de mogelijkheden van het Logistieke proces en maakt de overslag van een flinke voorraad mogelijk. Zo kan Satelliet de vraag van haar klanten naar een brede collectie en snelle levering optimaal beantwoorden.

Hospitality by Satelliet

Satelliet Meubelen inspireert haar relaties tot creativiteit en effectiviteit op het gebied van interieur en gastvrijheid. Gastvrijheid beleven, voelen en er van genieten is voor ons van grote waarde.

Onze visie is dat hospitality in toenemende mate een belangrijke rol speelt, ook voor uw gasten. Een gastvrij ingericht interieur of terras wordt immers door iedereen hoog gewaardeerd. In een plezierige entourage voelen mensen zich prettiger, presteren zij beter en, belangrijk voor onze opdrachtgevers, kopen en verteren zij meer. 

Wij delen met u onze kijk op hospitality, vanuit alle marktgebieden waarin wij actief zijn. Natuurlijk doen wij dat online! Maar ook via onze catalogus - een inspirerend boekwerk dat jaarlijks wordt uitgegeven. Ten slotte zijn wij actief op beurzen en organiseren wij events en workshops over hospitality, trends en ontwikkelingen in onze markt.


Internationale Partners

Internationaal heeft Satelliet Meubelen samenwerkingsverbanden in België, Luxemburg, Noorwegen, Spanje, Engeland, Frankrijk, Duitsland en Finland. De uitwisseling van kennis, ervaring en ideeën resulteert in een bijzondere synergie, die voor nationale en internationale opdrachtgevers optimaal kan worden benut.

Ons netwerk maakt ons in binnen- en buitenland buitengewoon slagvaardig, zowel naar onze fabrikanten als naar onze afnemers. Door de samenwerking met Europese partners kunnen we beschikken over een hospitality meubelcollectie van internationale allure.

Inspirium Hospitality Mall

De ambitie van Satelliet Meubelen om voortdurend te innoveren, vertaalt zich in Inspirium,  hospitality mall te Breda. Een professioneel belevingscentrum van in totaal 7000 m2, waar 11 creatieve partners hun producten en diensten aanbieden. Denk daarbij aan interieurbeplanting, verlichting, audiovisuele communicatie, tafelaankleding en servies, wanden, vloeren, stoffering, meubilair, afrekensystemen en professionele geurbeleving.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×