Dit is Satelliet

Al zolang we bestaan geeft Satelliet Meubelen gastvrijheid een gezicht. Satelliet heeft in de loop van die tijd het vertrouwen van vele klanten weten te verdienen en zo een toonaangevende positie verworven in de Hospitality markt. “Als professionele partner zorgen wij voor beleving en leveren wij functioneel horecameubilair en projectmeubilair van topkwaliteit”.

4 showrooms in Nederland
Satelliet heeft 4 inspirerende showrooms in Nederland. In Breda staat het hoofdkantoor. U vindt hier een uitgebreide showroom met meer dan 3500 m2 inspiratie. In Amsterdam treft u ons in goed gezelschap van diverse partners uit onze branche op de Horecawerf. In het noorden kunt u rekenen op een gastvrij onthaal in Dalfsen. Ten slotte hebben wij in het Teaching Hotel Château Bethlehem te Maastricht een inspirerende, conceptuele showroom ingericht waaraan u op afspraak een bezoek kunt brengen.

Hospitality by Satelliet

Satelliet Meubelen inspireert haar relaties tot creativiteit en effectiviteit op het gebied van interieur en gastvrijheid. Gastvrijheid beleven, voelen en er van genieten is voor ons van grote waarde.

Onze visie is dat hospitality in toenemende mate een belangrijke rol speelt, ook voor uw gasten. Een gastvrij ingericht interieur of terras wordt immers door iedereen hoog gewaardeerd. In een plezierige entourage voelen mensen zich prettiger, presteren zij beter en, belangrijk voor onze opdrachtgevers, kopen en verteren zij meer. 

Wij delen met u onze kijk op hospitality, vanuit alle marktgebieden waarin wij actief zijn. Natuurlijk doen wij dat online! Maar ook via onze catalogus - een inspirerend boekwerk dat jaarlijks wordt uitgegeven. Ten slotte zijn wij actief op beurzen en organiseren wij events en workshops over hospitality, trends en ontwikkelingen in onze markt.


Inspirium

De ambitie van Satelliet Meubelen om voortdurend te innoveren, vertaalt zich in Inspirium, dat grenst aan onze showroom te Breda. Inspirium is een 7000 m2 grote belevingswereld met 17 inspirerende partners op het gebied van interieur, techniek, equipment, dienstverlening en kennisevents. Synergie, inspiratie en beleving: daar draait het om in Inspirium.

Het vernieuwde Inspirium
In 2017 heeft Inspirium een omvangrijke metamorfose ondergaan, met vijf inspirerende en in elkaar verweven belevingswerelden op het gebied van horeca, office, onderwijs, zorg, retail en leisure als resultaat. In de wereld van Inspirium - een uniek concept in Nederland op het gebied van gastvrijheid en interieur - staan inspiratie, sfeer en beleving centraal.

Meer over Inspirium »

  • Inspirium

  • Horecawerf, Amsterdam

Horecawerf Amsterdam

Per 1 januari 2018 heeft Satelliet het pand en de operatie van Horecawerf in Amsterdam overgenomen. Satelliet was, als huurder van het eerste uur, al sinds de oprichting van de Horecawerf in 1995 bij het bedrijf betrokken. Met de overname zal de Horecawerf zich nadrukkelijker gaan profileren op het gebied van beleving en zal er meer aandacht komen voor de organisatie van (kennis)events.

Horecawerf in Amsterdam is sinds de oprichting in 1995 uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de markt voor interieur, food, techniek en dienstverlening. In de Horecawerf hebben 21 zelfstandige specialisten voor de horecabranche zich verenigd. Tezamen vormen zij een unieke, 3000 m2 grote showroom en inspiratiebron voor horecaprofessionals.

Meer over Horecawerf »

 

 


Internationale Partners

Internationaal heeft Satelliet samenwerkingsverbanden in België, Luxemburg, Noorwegen, Spanje, Engeland, Duitsland en Finland. De uitwisseling van kennis, ervaring en ideeën resulteert in een bijzondere synergie, die voor nationale en internationale opdrachtgevers optimaal kan worden benut.

Ons netwerk maakt ons in binnen- en buitenland buitengewoon slagvaardig, zowel naar onze fabrikanten als naar onze afnemers. Door de samenwerking met Europese partners kunnen we beschikken over een hospitality meubelcollectie van internationale allure.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×