Kantinestoelen

Kantinestoelen. Het klinkt saai en degelijk, maar dat hoeft absoluut niet zo te zijn. Tegenwoordig is er immers ontzettend veel keus - van hout tot kunststof en van design kantinestoelen tot retro schoolstoel.

De functie en inrichting van kantines » veranderen sterk. Dat geldt niet alleen voor bedrijfskantines », maar ook voor sportkantines » en schoolkantines ». Men hecht steeds meer waarde aan sfeer, beleving en gastvrijheid. Kantines zijn echter multifunctionele ruimtes, waardoor praktische aspecten een belangrijke rol zullen blijven spelen.

Wij hebben inmiddels talloze sport-, school en bedrijfskantines ingericht. Daarbij staat het creëren van een optimale balans tussen sfeer, beleving en praktische eigenschappen van het meubilair altijd centraal. Of kantinestoelen stapelbaar zijn en het materiaal - kunststof, hout of metaal; gestoffeerd of niet - zijn immers belangrijke aspecten om rekening mee te houden. Deze zijn niet alleen bepalend voor de uitstraling, maar ook voor de levensduur, het onderhoud en het gebruik van het meubilair en natuurlijk de ruimte(s). Hieronder vindt een u greep uit de vele kantines waarvoor wij de afgelopen jaren het meubilair hebben mogen verzorgen. Wij wensen u veel inspiratie toe!

  • Bekijk de collectie

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×