Terrastafels zijn onmisbaar voor een functioneel terras. Het bieden van voldoende ruimte om aan te werken, te dineren of borrelen is van belang voor het comfort van uw gast. Daarnaast hebben tafels een grote invloed op de routing en lay-out op en bepalen ze mede de sfeer op uw locatie. Onze uitgebreide collectie terrastafels bestaat uit tafels met een vast onderstel en uit tafels die u zelf kunt samenstellen door een keuze te maken uit een tafelonderstel in combinatie met een tafelblad.

Onderstel en opslag

Voor ondernemers en frequente terrasbezoekers is het een bekend fenomeen: stapels bierviltjes die onder de tafelpoten verdwijnen om de tafel in evenwicht te brengen. Dat oogt niet alleen rommelig, maar zorgt naarmate de dag vordert ook voor onnodig afval op uw terras. Kortom, als de ondergrond niet egaal is, dan is het verstandig het onderstel daarop aan te passen - bijvoorbeeld door te kiezen voor de StableTable, die door een uniek systeem voorkomt dat de tafel wiebelt.

Vergeet ook niet stil te staan bij de opslagmogelijkheden. Bij sommige onderstellen, zoals Speedo, Ypsilon 4790 en StableTable, kunt u het blad 90 graden laten kantelen, waardoor u uw terrastafels efficiënt kunt opslaan.

Uitstraling

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de terrastafel bij de uitstraling van uw gelegenheid past. Satelliet beschikt over meer dan 50 verschillende tafelbladen die gemonteerd kunnen worden op tientallen onderstellen - elk met hun eigen uitstraling en functionaliteit. Het is zelfs mogelijk om tafelbladen te personaliseren met het logo van uw bedrijf. Kortom, wij bieden u talloze mogelijkheden om geheel naar wens uw eigen terrastafels samen te stellen!

35 resultaten
 1. Satelliet Originals is een brand van Satelliet hospitality furniture: een unieke en eigentijdse meubelcollectie.
  Dentro T 4P Outdoor
  Dentro T 4P Outdoor
 2. Satelliet Originals is een brand van Satelliet hospitality furniture: een unieke en eigentijdse meubelcollectie.
  Dentro T 8P Outdoor
  Dentro T 8P Outdoor
 3. Satelliet Originals is een brand van Satelliet hospitality furniture: een unieke en eigentijdse meubelcollectie.
  Fuera HT - 200 x 80 cm
  Fuera HT - 200 x 80 cm
 4. Satelliet Originals is een brand van Satelliet hospitality furniture: een unieke en eigentijdse meubelcollectie.
  Fuera HT - 80 x 80 cm
  Fuera HT - 80 x 80 cm
 5. Satelliet Originals is een brand van Satelliet hospitality furniture: een unieke en eigentijdse meubelcollectie.
  Fuera T - 140 x 80 cm
  Fuera T - 140 x 80 cm