Welkom op het 'nieuwe' terras

Dat het leven onvoorspelbaar is, hebben we de afgelopen tijd wel ervaren. Niemand die weet wat komen gaat. Flexibiliteit lijkt vanaf heden dan ook het nieuwe devies voor de hospitalitybranche.

Wat we wél weten: het terras is in een dergelijke situatie heel waardevol en biedt volop kansen. Het terrasseizoen wordt zo lang mogelijk gerekt. Tevens wordt het terras multi-inzetbaar gemaakt zodat het met minimale aanpassingen en investeringen dienst kan doen in verschillende omstandigheden door het jaar heen.

Met flexibiliteit hebben we bij Satelliet al langer ervaring. We hebben de afgelopen jaren al veel ‘365-dagen-terrassen’ mogen realiseren. Want ook in Nederland zijn steeds vaker terrassen te vinden die het hele jaar open zijn. Daarom gaan we hier niet alleen in op onze terrascollectie, maar delen we ook informatie over zaken als routing & lay-out, duurzaamheid, onderhoud, invloed van weersomstandigheden, locatie en gebruik. Dit zijn namelijk allemaal factoren die een belangrijke rol spelen in de samenstelling van het terras, maar ook in de mate van comfort én gastvrijheid voor de gast.

Maak een bezoekafspraak

In Amsterdam, Breda en Dalfsen beschikken we over inspirerende showrooms waar we onze collectie presenteren. Ontdek de laatste terrastrends en laat u adviseren op gebied van meubilair, routing & lay-out, styling en rendement. Ook financieel gezien denken we graag mee over een op uw situatie afgestemde oplossing.

Onze showrooms zijn op afspraak te bezoeken voor zakelijke relaties.*

*Tijdens uw bezoek hanteren wij vanzelfsprekend de richtlijnen en instructies van het RIVM ten aanzien van social distance en hygiëne. Meer informatie »

Onze belofte


Is het tijd om te investeren in je terras? Dan wil je er zeker van zijn dat deze investering je wensen en behoeften voor het terras behartigt en jarenlang kan voldoen aan hoge eisen die je aan het terras stelt. Dat is in ieder geval hetgeen waar wij naar streven. Vanuit onze belofte premium qualitytailor made en full service adviseren en ondersteunen we je van A tot Z. Oók op het gebied van duurzaamheid.

Premium quality

Wij staan voor kwaliteit. Onze mensen, producten en service beantwoorden aan de hoge eisen die gesteld mogen worden in de hospitality sector, door zowel ondernemers als hun gasten.
Tailor made

Elk project is uniek. Dat vraagt om een breed aanbod én flexibiliteit als het gaat om uitvoering. Model, materiaal en kleur moeten aansluiten bij de look & feel van uw concept. Op productniveau bieden we maatwerk en ook met zaken als indeling en slimme oplossingen voorzien we in een terras op maat.

Full service

Je wordt volledig ontzorgd. Al vanaf het eerste moment tot ver na de realisatie van uw project kunnen wij je voorzien van advies en ondersteuning. Of het nu gaat om inhuizing, afvoer en recycling van verpakking of de jaarlijkse APK – een service die de levensduur van jouw terrasmeubilair verlengt.

Sustainability

Wanneer je gezamenlijk naar duurzaamheid streeft, ontstaan er mooie samenwerkingen en initiatieven op het gebied van mens en materiaal. Met initiatieven zoals SUM - Still Usable Materials en het gebruik van Resysta werken we hard aan de toekomst van duurzaam hospitality meubilair. Lees meer ›

Succesvol en gastvrij

Met vijftig jaar ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk gastvrijheidsbeleving is. Als steun in de rug geven wij je 10 praktische tips voor een gastvrij en succesvol horeca terras. Tips waarmee je kosten kunt besparen en zelfs extra omzet genereren!

  • 10 horeca terras tips

  • Terrasmagazine 2021

Terrasmagazine 2021

In dit magazine presenteren we inspirerende projecten, actuele trends, functionele tips en nieuwe producten. 

✓ 31 pagina's vol met tips & inspiratie
✓ Nieuwe collectie & tijdloze klassiekers
✓ Ondernemers aan het woord
✓ Gratis en vrijblijvend te downloaden of aan te vragen

Advies routing & lay-out


Wijzigende omstandigheden kunnen ook een grote rol spelen op het 'nieuwe' terras. Deze zijn bijvoorbeeld van invloed op de routing en lay-out. Denk aan: aangepaste looproutes of het plaatsen van afscheidingen met InBetween safer together tussenschermen voor een gastvrij en veilig verblijf. Maar creëer ook comfortabele 'bubbels' met ronde banken, zoals de Terra Quarter, waar gasten in kleine groepjes bij elkaar kunnen zitten.

Ongeacht wat de maatregelen zijn, als ondernemer wil je een zo efficiënt mogelijke indeling waarbij veiligheid en comfort voorop staan zonder veel te moeten inleveren op zitplaatsen of sfeer. Ook hier adviseren we je graag in en denken we met je mee over verschillende opstellingen van jouw terras zodat je met minimale investering en inspanning je terras kunt aanpassen, maar het geheel ook naadloos aansluit bij het concept.

  • Advies routing & lay-out

Inspiratie


Terrasprojecten

Inspiratie opdoen? Struin door meer dan 250 sfeer- en projectfoto's van zeer uiteenlopende horeca terrassen die wij afgelopen jaren hebben ingericht. De ideale manier om te ontdekken wat jou aanspreekt - zowel qua stijl als meubilair.

Meubilair

Uiteindelijk draait het natuurlijk om het meubilair. We beschikken over een uitgebreide collectie terrasmeubilair die voldoet aan de bijzondere eisen uit de hospitality-branche.

Terrasstoelen »
Terrastafels »
Terrasbanken »
Barkrukken voor buiten »

Resysta

Wanneer een terras langer buiten staat, heeft het meer te verduren. Materiaal is dus belangrijk. Wij voeren daarom steeds meer tafels en stoelen uit in Resysta, een duurzame houtvervanger. Het ziet eruit als hout, voelt als hout, maar is gemaakt van rijstvlies, steenzout en minerale oliën. Het resultaat is een materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden en daardoor weinig onderhoud vergt. Ideaal dus voor een terras dat veel of altijd buiten staat. Meer over resysta ›

You can count on us


Flexibel

Er wordt van je verwacht dat je flexibel met de continu veranderende situaties omgaat. Dan mag u dat ook van ons verwachten. We denken graag mee over de mogelijkheden die kansen creëren om uw terras (snel) uit te breiden of te voorzien van een nieuwe look. Dit doen we bijvoorbeeld met onze speciale Satelliet terraswebshop en het bespreekbaar maken van financiële oplossingen.

Satelliet Terraswebshop

Het aanbod in deze webshop is een selectie tafels, stoelen en accessoires uit de actuele Satelliet Outdoor collectie. Wij willen je graag zo snel mogelijk voorzien van uw nieuwe terrasmeubilair en leveren daarom direct uit voorraad. Met een express-levering als optie kunnen we zelfs binnen 2 werkdagen leveren. Met de extra aantrekkelijke nettoprijzen willen we je in de gelegenheid stellen om tegen een lager investeringsbedrag terrasmeubilair aan te schaffen.

www.satellietonline.net

Financiering

Omdat de crisis ook een grote financiële impact heeft, denken we graag met je mee. In overleg komen we tot een op jouw situatie afgestemde betalingsregeling. Per situatie kijken we samen naar de mogelijkheden en streven we naar de beste oplossing voor de realisatie van jouw nieuwe terras.

Ondernemers aan het woord


21 Pinchos Fenix I Rotterdam

21 Pinchos Fenix I Rotterdam: ook buiten de beleving van binnen

Een nieuwe zaak beginnen in 2020, het was een gigantisch risico. Maar wat moet je als alles al in gang is gezet? We spreken René Van Gool, eigenaar van 21 Pinchos in Rotterdam. In februari van 2020 opende hij samen met Cas Leenders en Jeffrey Jansen de tweede vestiging van hun tapasconcept: 21 Pinchos in de Fenix l op Katendrecht.

De Fazant, Ulvenhout

"De Fazant heeft geen terras, het heeft een buitenrestaurant"

Met die uitspraak slaat eigenaar Patrick van Asch meteen de spijker op zijn kop. Voor De Fazant in Ulvenhout realiseerde hij een terras – of dus eigenlijk een buitenrestaurant – wat ervoor zorgt dat gasten bijna het hele jaar rond kunnen genieten van het mooie buitengebied. En dat heeft voordelen.

Onze adviseurs aan het woord


Onze adviseurs delen alle ins en outs om je terras optimaal te benutten. Bekijk de video's hieronder waarin wij je alles vertellen over het 365-dagen-terras, routing & lay-out, styling & concept en investeren & rendement.

  • Terrasweek | 365 dagen terras
  • Terrasweek | Routing & lay-out
  • Terrasweek | Styling & Concept
  • Terrasweek | Investeren & rendement

Projecten

Orangerie Mattemburgh Hoogerheide

"Het terras past perfect bij de sfeer die de historische kruidentuin met zich meebrengt en zorgt voor een heerlijke zit in een groene omgeving. Je kijkt vanaf hier uit over het 'Eetbare Landgoed' waar wij veel van onze eigen producten kweken om deze vervolgens direct aan onze gasten te kunnen serveren." - Frank van Akkeren, eigenaar

Café-Restaurant De Babbelaar Oostkapelle

"Wij willen een terras dat gasten op ieder moment van de dag welkom heet, dat zie je terug in de afwisseling van kleur en materiaal. Comfortabele stoelen en banken voor een relaxte lunch, hoge tafels voor de borrel, maar ook een compact terras voor fietsers die even snel een kopje koffie willen drinken." - Wiebe Hioolen, eigenaar

Hotel New York Rotterdam

"Op de kop van de Wilhelminapier voelt het terras van Hotel New York aan als een mini-vakantie. Kruip op een kruk, schuif aan op een van onze banken of neem plaats in de comfortabele stoelen en geniet van het uitzicht op de Maas." - Roel Dusseldorp, general manager


  • Catalogus 2021

Catalogus 2021


Onze catalogus bestaat dit jaar uit één boek waarin sfeer, inspiratie en onze veelzijdige meubelcollectie samenkomen en elkaar versterken. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor de thema’s waar Satelliet voor staat: premium quality, tailor made en full service. Ook besteden we uitgebreid aandacht aan onze initiatieven en ambities op het gebied van duurzaamheid.

Elke catalogus is voorzien van de aanvullende brochure Look + Feel collection. Hierin gaan we uitgebreid in op de (maatwerk)mogelijkheden op het gebied van stoffering en onze collectie tafelbladen.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×