Terras

De grens tussen binnen en buiten vervaagt


Van de eerste gast in de ochtend, tot de laatste in de avond - met een dekentje erbij; het terras ziet ze allemaal. Een fijne stoel en prettige buitenruimte is het visitekaartje van elke onderneming. Aandacht voor het terras als omzetbrenger pur sang met herkenbaar, kleurrijk en comfortabel meubilair levert direct tevreden gasten op. Wij Nederlanders hebben het terras volledig in ons hart gesloten.

We verblijven graag op één van de ruim 20.000 terrassen die Nederland rijk is, om te ontmoeten, te kijken en bekeken te worden en vinden het er zo fijn dat zelfs de buitentemperatuur er steeds minder toe doet.

Wel verwachten we met z’n allen steeds meer en willen we niets liever dan in een aangename, prettige en gastvrije omgeving verblijven.

We zijn op zoek naar de juiste sfeer op het terras. Een sfeer die aansluit op jouw persoonlijke levensstijl. Zo voel je je prettig en ontmoet je leuke mensen. Voldoende mogelijkheden dus om je te onderscheiden. Kies de juiste uitstraling, het juiste terrasmeubilair » en de juiste hapjes en drankjes. Zorg voor een invulling die je horecagelegenheid bijzonder maakt. Kortom, gebruik het terras als marketingtool en laat het fungeren als visitekaartje. Een echte uitnodiging om te komen genieten! 

Attractiepark Toverland kiest voor duurzaam terras


Duurzaam resysta biedt de uitstraling van hout met de voordelen van kunststof.

Deze zomer nam attractiepark Toverland in Sevenum diverse nieuwe, duurzame terrassen in gebruik. "Wanneer een materiaal kan voldoen aan alle andere belangrijke criteria, dan heeft de duurzame keuze bij ons altijd de voorkeur."

  • Meer over dit project »
  • ToverlandProjecten

Orangerie Mattemburgh Hoogerheide

"Het terras past perfect bij de sfeer die de historische kruidentuin met zich meebrengt en zorgt voor een heerlijke zit in een groene omgeving. Je kijkt vanaf hier uit over het 'Eetbare Landgoed' waar wij veel van onze eigen producten kweken om deze vervolgens direct aan onze gasten te kunnen serveren." - Frank van Akkeren, eigenaar

Café-Restaurant De Babbelaar Oostkapelle

"Wij willen een terras dat gasten op ieder moment van de dag welkom heet, dat zie je terug in de afwisseling van kleur en materiaal. Comfortabele stoelen en banken voor een relaxte lunch, hoge tafels voor de borrel, maar ook een compact terras voor fietsers die even snel een kopje koffie willen drinken." - Wiebe Hioolen, eigenaar

Hotel New York Rotterdam

"Op de kop van de Wilhelminapier voelt het terras van Hotel New York aan als een mini-vakantie. Kruip op een kruk, schuif aan op een van onze banken of neem plaats in de comfortabele stoelen en geniet van het uitzicht op de Maas." - Roel Dusseldorp, general manager

ACHTERGRONDEN & INSPIRATIE

Pas jij het 'shop-in-shop' principe toe op je terras?

Pas jij het 'shop-in-shop' principe toe op je terras?

Heel veel mensen betekent ook heel veel wensen. Het liefst trek je het terrasbezoek gedurende de dag zo lang mogelijk door, maar dat vraagt soms om een specifieke aanpak.

"Ja, zo wil ik het" - Samen naar een succesvol terras

"Ja, zo wil ik het" - Samen naar een succesvol terras

Bij het indelen van een terras komt veel meer kijken dan enkel het wegzetten van een paar tafels en stoelen. Lees hier hoe wij aan de slag gaan met jouw terrasvraagstuk.

Toverland opent meest duurzame terras van Nederland

Deze zomer nam attractiepark Toverland in Sevenum diverse nieuwe, duurzame terrassen in gebruik. "Wanneer een materiaal kan voldoen aan alle andere belangrijke criteria, dan heeft de duurzame keuze bij ons altijd de voorkeur."

  • Meer artikelen »
  • Satelliet Catalogus 2020

Nog meer inspiratie nodig?

Onze catalogus bestaat uit twee boeken. Eén boek - The Lookbook - biedt inspirerende voorbeelden van gastvrijheidsbeleving in horeca, retail, leisure, onderwijs, zorg en office. In het boek The Collection presenteren wij onze meer dan 1000 items tellende meubelcollectie. Het collectieboek beschikt bovendien over een praktische bijlage met stoffen, kleuren en materialen uit onze eigen collectie. Hiermee heeft u alle opties altijd binnen handbereik.

✔  400 pagina's inspiratie
✔  102 indoor en outdoor projecten
✔  1000 stoelen, tafels, barkrukken en banken
✔  Gratis en vrijblijvend aan te vragen

  • Vraag gratis onze catalogus aan!

PERSOONLIJK EN DESKUNDIG ADVIES?

In ons vak draait alles om beleving. Dat geldt niet alleen voor sfeer en gastvrijheid, maar zeker ook voor ons meubilair. Meubilair is gemaakt om te voelen en ervaren. Daarom beschikken we in Amsterdam, Breda en Dalfsen over 3 inspirerende showrooms » waar we onze collectie presenteren en u desgewenst deskundig kunnen begeleiden en adviseren.

Onze showrooms zijn op werkdagen vrij te bezoeken. Wilt u zich verzekeren van een deskundige begeleiding door een van onze adviseurs, dan raden wij u aan om een bezoekafspraak te maken.

  • Maak een bezoekafspraak!

of bel ons direct:  076 - 522 53 10

 

 

  • Showrooms Satelliet
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×