Terras

Niets is aantrekkelijker dan de sfeer op een vol terras. Mensen staan in de rij om een stoel en tafel te bemachtigen. Een goedlopend terras vereist een professionele aanpak en een uitnodigende look. Hoe staat uw terras ervoor?

Met ons terrasmeubilair in combinatie met ons advies bereikt u uw doel. Vernieuwend, uitbundig, sfeervol en praktisch. Horecameubilair vol kwaliteit en uitstraling. Want ook op het terras geldt: een juiste inrichting zorgt voor extra omzet.
Projecten

Brasserie & Biercafé Anvers | Tilburg

Deze retro rotan-look stoelen zijn speciaal voor toepassing op het terras. Ze zijn gemaakt van weerbestendig imitatie-rotan op een aluminium frame. Daarbij zijn natuurlijk perfect stapelbaar!

Bar-Restaurant Pompstation | Amsterdam

Op dit ruime en beschutte terras is gekozen voor pastel gecombineerd met natuurlijke tinten. De aluminium Girola stoelen - met en zonder armleuning - zijn licht én stapelbaar.

Waag | Leiden

Het lijkt erop dat op iedere hoek van dit royale terras een ander type zitplaats wordt aangeboden. En dat is ook zo. Loungebanken, barkrukken en stoelen. Geschikt voor 'Happy hour' of gewoon om lekker te loungen. Door dit soort accenten komt het terras tot leven.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×