Terras

Niets is aantrekkelijker dan de sfeer op een vol terras. Mensen staan in de rij om een stoel en tafel te bemachtigen. Een goedlopend terras vereist een professionele aanpak en een uitnodigende look. Hoe staat uw terras ervoor?

Met ons terrasmeubilair in combinatie met ons advies bereikt u uw doel. Vernieuwend, uitbundig, sfeervol en praktisch. Horecameubilair vol kwaliteit en uitstraling. Want ook op het terras geldt: een juiste inrichting zorgt voor extra omzet.
Projecten

Porterhouse Huizen

"Er is zorgvuldig nagedacht over materiaal en kleurkeuze van stoelen en tafels. Speelse bankjes tegen de gevel, vriendelijke dessins in dekens en kussens die bovendien matchen met de print op de menukaart. Het zijn juist dit soort details waarmee je het verschil maakt." - Debby Nuyens, hospitality designer

Meddens Hilversum

Een service trolley op het terras is niet alleen praktisch; hij daagt u telkens opnieuw uit om te etaleren en decoreren op het terras. Op uw beurt geeft u een signaal aan passanten om het terras te bezoeken.

Nouveau Van Ham Breda

"Wij weten een breed publiek te bereiken door te spelen met modellen en zithoogtes op het terras. Aanschuiven op de lange banken tegen de gevel, 'happy hour' aan de hoge tafels, praktische setjes in het midden en lekker loungen aan de voorkant." - Kelly van Hooijdonk, ondernemer

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×