Terras

De grens tussen binnen en buiten vervaagt


Van de eerste gast in de ochtend, tot de laatste in de avond - met een dekentje erbij; het terras ziet ze allemaal. Een fijne stoel en prettige buitenruimte is het visitekaartje van elke onderneming. Aandacht voor het terras als omzetbrenger pur sang met herkenbaar, kleurrijk en comfortabel meubilair levert direct tevreden gasten op. Wij Nederlanders hebben het terras volledig in ons hart gesloten.

We verblijven graag op één van de ruim 20.000 terrassen die Nederland rijk is, om te ontmoeten, te kijken en bekeken te worden en vinden het er zo fijn dat zelfs de buitentemperatuur er steeds minder toe doet.

Wel verwachten we met z’n allen steeds meer en willen we niets liever dan in een aangename, prettige en gastvrije omgeving verblijven.

We zijn op zoek naar de juiste sfeer op het terras. Een sfeer die aansluit op jouw persoonlijke levensstijl. Zo voel je je prettig en ontmoet je leuke mensen. Voldoende mogelijkheden dus om je te onderscheiden. Kies de juiste uitstraling, het juiste terrasmeubilair » en de juiste hapjes en drankjes. Zorg voor een invulling die je horecagelegenheid bijzonder maakt. Kortom, gebruik het terras als marketingtool en laat het fungeren als visitekaartje. Een echte uitnodiging om te komen genieten! 

Attractiepark Toverland kiest voor duurzaam terras


Duurzaam resysta biedt de uitstraling van hout met de voordelen van kunststof.

Deze zomer nam attractiepark Toverland in Sevenum diverse nieuwe, duurzame terrassen in gebruik. "Wanneer een materiaal kan voldoen aan alle andere belangrijke criteria, dan heeft de duurzame keuze bij ons altijd de voorkeur."

  • Meer over dit project »
  • ToverlandProjecten

Porterhouse Huizen

"Er is zorgvuldig nagedacht over materiaal en kleurkeuze van stoelen en tafels. Speelse bankjes tegen de gevel, vriendelijke dessins in dekens en kussens die bovendien matchen met de print op de menukaart. Het zijn juist dit soort details waarmee je het verschil maakt." - Debby Nuyens, hospitality designer

Meddens Hilversum

Optimaal gebruik van de succesvolle 25.25 collectie: kleurrijke, lichtgewicht stoelen met aluminium zit en rug worden gecombineerd met batyline-zitting aan de buitenrand van het terras.

Nouveau Van Ham Breda

"Wij weten een breed publiek te bereiken door te spelen met modellen en zithoogtes op het terras. Aanschuiven op de lange banken tegen de gevel, 'happy hour' aan de hoge tafels, praktische setjes in het midden en lekker loungen aan de voorkant." - Kelly van Hooijdonk, ondernemer

  • Catalogus 2019

Nog meer inspiratie nodig?

Onze catalogus bestaat uit twee boeken. Eén boek - The Lookbook - biedt inspirerende voorbeelden van gastvrijheidsbeleving in horeca, retail, leisure, onderwijs, zorg en office. In het boek The Collection presenteren wij onze meer dan 1000 items tellende meubelcollectie. Het collectieboek beschikt bovendien over een praktische bijlage met stoffen, kleuren en materialen uit onze eigen collectie. Hiermee heeft u alle opties altijd binnen handbereik.

✔  350 pagina's inspiratie
✔  92 indoor en outdoor projecten
✔  1000 stoelen, tafels, barkrukken en banken
✔  Gratis en vrijblijvend aan te vragen

  • Vraag gratis onze catalogus aan!

PERSOONLIJK EN DESKUNDIG ADVIES?

In ons vak draait alles om beleving. Dat geldt niet alleen voor sfeer en gastvrijheid, maar zeker ook voor ons meubilair. Meubilair is gemaakt om te voelen en ervaren. Daarom beschikken we in Breda, Amsterdam, Dalfsen en Maastricht over 4 inspirerende showrooms » waar we onze collectie presenteren en u desgewenst deskundig kunnen begeleiden en adviseren.

Onze showrooms zijn op werkdagen in principe vrij te bezoeken, met uitzondering van Maastricht; daar kunt u alleen op afspraak terecht. Wilt u zich verzekeren van een deskundige begeleiding door een van onze adviseurs, dan raden wij u aan om een bezoekafspraak te maken.

  • Maak een bezoekafspraak!

of bel ons direct:  076 - 522 53 10

 

 

  • Bezoek één van onze showrooms!

ACHTERGRONDEN & INSPIRATIE

Pas jij het 'shop-in-shop' principe toe op je terras?

Pas jij het 'shop-in-shop' principe toe op je terras?

Heel veel mensen betekent ook heel veel wensen. Het liefst trek je het terrasbezoek gedurende de dag zo lang mogelijk door, maar dat vraagt soms om een specifieke aanpak.

Terrastrends 2019

Terrastrends 2019

Om de juiste uitstraling aan je terras mee te geven is de keuze van het meubilair van groot belang. Welke stijl past het best bij jouw terras? Er zijn voldoende mogelijkheden om je te onderscheiden op gebied van kleur, materiaal en vorm.

"Ja, zo wil ik het" - Samen naar een succesvol terras

"Ja, zo wil ik het" - Samen naar een succesvol terras

Bij het indelen van een terras komt veel meer kijken dan enkel het wegzetten van een paar tafels en stoelen. Lees hier hoe wij aan de slag gaan met jouw terrasvraagstuk.

  • Meer artikelen »
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×