Office

Kantoorinrichting en werkplekconcepten

Bedrijfsgebouwen en kantoorinrichtingen zijn de afgelopen jaren sterk veranderd. De traditionele kantine is nu een bedrijfsrestaurant, kantoortuinen verschenen, pantry's maakten plaats voor coffee corners, de receptiebalie is entreelounge geworden en de sfeervolle boardroom groeide uit tot de populairste vergaderruimte. Satelliet Meubelen brengt u graag op verrassende ideeën om het interieur van uw bedrijf een gastvrije uitstraling te geven. 

Het juiste kantoormeubilair » zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. Met als resultaat dat bezoekers zich van harte welkom voelen en medewerkers beter presteren door de prettige werkomgeving. Wij zijn ervan overtuigd dat sfeervol én functioneel kantoormeubilair van invloed is op het welzijn en de productiviteit van medewerkers.
Hieronder vindt u een greep uit de vele officeprojecten die wij afgelopen jaren hebben ingericht.
Projecten

Bolton Groep | Woerden

Op verschillende plaatsen in het bedrijf staan uitnodigende zitgroepen. Pleisterplaatsen waar je elkaar op een ontspannen manier kunt spreken.

Nederlandse Loterij | Rijswijk

De Nederlandse breedtesport is een belangrijke begunstigde van deze organisatie. Daarom heeft elke verdieping van dit pand een eigen sportthema gekregen met daarbij passende kleuren, die terugkomen in het meubilair en de vloer- en wandbekleding.

Bosch thermotechniek | Deventer

Het bedrijfsrestaurant is kleurig opgezet, passend in de huisstijl. Hoge banken zorgen voor een efficiënte routing en bieden de gasten beschutting. Bovendien hebben zij een positieve invloed op de akoestiek.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×