Office

Het kantoor anno nu is een verlengstuk van thuis


Bedrijfsgebouwen en kantoorinrichtingen zijn de afgelopen jaren sterk veranderd. De traditionele kantine is nu een bedrijfsrestaurant, kantoortuinen verschenen, pantry's maakten plaats voor coffee corners, de receptiebalie is entreelounge geworden en de sfeervolle boardroom groeide uit tot de populairste vergaderruimte. Satelliet Meubelen brengt u graag op verrassende ideeën om het interieur van uw bedrijf een gastvrije uitstraling te geven. 

Het juiste kantoormeubilair » zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. Met als resultaat dat bezoekers zich van harte welkom voelen en medewerkers beter presteren door de prettige werkomgeving. Wij zijn ervan overtuigd dat sfeervol én functioneel kantoormeubilair van invloed is op het welzijn en de productiviteit van medewerkers.
Hieronder vindt u een greep uit de vele officeprojecten die wij afgelopen jaren hebben ingericht.

Mr.Green schudt de commerciële vastgoedwereld op


"Het traditionele werken heeft een imagoprobleem waar geen influencer meer iets aan kan doen."

- Remco Smits | Directeur Green.DNA / Mr.Green

Mr.Green verovert Nederland, te beginnen in Apeldoorn. Op maar liefst twee plekken in de Gelderse hoofdstad opende Mr.Green onlangs gastvrijheidsconcepten met een glimlach én een twist. Stoere werk- en vergaderlocaties, waarmee Mr.Green de commerciële vastgoedmarkt wil veroveren.

  • Mr.Green, ApeldoornProjecten

Bol.com Utrecht

"Elke verdieping van de kantoortoren is herkenbaar vanwege een eigen urban uitstraling. Zo hebben we bijvoorbeeld Tokyo, Miami of Florence. Ook de vergaderkamers werden meegenomen in ons concept, waardoor deze heuse stijlkamers zijn geworden." - Sacha Huitema, product specialist

FMO Den Haag

"Circulariteit speelt een belangrijke rol in ons bedrijf. De keuze voor de Press kuipstoel die grotendeels bestaat uit gerecyclede petflessen is niet toevallig genomen."- Tamara Scholte, facility officer

Domus Medica Utrecht

Verzamelgebouw en vergader- en congrescentrum Domus Medica fungeert als entree tot businesspark Papendorp en biedt huisvesting aan zo’n 35 paramedische organisaties. In 2018 werden diverse ruimtes onder handen genomen waarmee de gastvrijheidsbeleving een serieuze impuls kreeg.

  • Catalogus 2019

Nog meer inspiratie nodig?

Onze catalogus bestaat uit twee boeken. Eén boek - The Lookbook - biedt inspirerende voorbeelden van gastvrijheidsbeleving in horeca, retail, leisure, onderwijs, zorg en office. In het boek The Collection presenteren wij onze meer dan 1000 items tellende meubelcollectie. Het collectieboek beschikt bovendien over een praktische bijlage met stoffen, kleuren en materialen uit onze eigen collectie. Hiermee heeft u alle opties altijd binnen handbereik.

✔  350 pagina's inspiratie
✔  92 indoor en outdoor projecten
✔  1000 stoelen, tafels, barkrukken en banken
✔  Gratis en vrijblijvend aan te vragen

  • Vraag gratis onze catalogus aan!

PERSOONLIJK EN DESKUNDIG ADVIES?

In ons vak draait alles om beleving. Dat geldt niet alleen voor sfeer en gastvrijheid, maar zeker ook voor ons meubilair. Meubilair is gemaakt om te voelen en ervaren. Daarom beschikken we in Breda, Amsterdam, Dalfsen en Maastricht over 4 inspirerende showrooms » waar we onze collectie presenteren en u desgewenst deskundig kunnen begeleiden en adviseren.

Onze showrooms zijn op werkdagen in principe vrij te bezoeken, met uitzondering van Maastricht; daar kunt u alleen op afspraak terecht. Wilt u zich verzekeren van een deskundige begeleiding door een van onze adviseurs, dan raden wij u aan om een bezoekafspraak te maken.

  • Maak een bezoekafspraak!

of bel ons direct:  076 - 522 53 10

 

 

  • Bezoek één van onze showrooms!

ACHTERGRONDEN & INSPIRATIE

Evelien Koekkoek

"Werknemers in gezonde kantoren zijn productiever"

Interieurarchitect Evelien Koekkoek heeft zich gespecialiseerd in gezonde ontwerpprincipes en past die toe om vitale bedrijfsruimtes te ontwerpen. "De combinatie tussen gezondheid en inrichting is voor mij niet meer dan logisch."

JJ House, Antwerpen

JJ House Antwerpen: Home of the Now

Na jaren van leegstand is het Jacob Jordaenshuis in Antwerpen getransformeerd tot JJ House. Een ‘polyvalente’ social hub voor (jonge) mensen die op zoek zijn naar mogelijkheden voor werk, ondernemerschap en creativiteit.

Upgrade MILON: materiaal dat past in het verhaal

Upgrade MILON: materiaal dat past in het verhaal

Het pand van onderzoeks- en adviesbureau MILON kreeg onlangs een duurzame upgrade. Daarom koos men waar mogelijk voor 'materiaal dat past in het verhaal'. We interviewden architect Lara Burgmans over dit project.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×