Office

Kantoorinrichting en werkplekconcepten

Bedrijfsgebouwen en kantoorinrichtingen zijn de afgelopen jaren sterk veranderd. De traditionele kantine is nu een bedrijfsrestaurant, kantoortuinen verschenen, pantry's maakten plaats voor coffee corners, de receptiebalie is entreelounge geworden en de sfeervolle boardroom groeide uit tot de populairste vergaderruimte. Satelliet Meubelen brengt u graag op verrassende ideeën om het interieur van uw bedrijf een gastvrije uitstraling te geven. 

Het juiste kantoormeubilair » zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. Met als resultaat dat bezoekers zich van harte welkom voelen en medewerkers beter presteren door de prettige werkomgeving. Wij zijn ervan overtuigd dat sfeervol én functioneel kantoormeubilair van invloed is op het welzijn en de productiviteit van medewerkers.
Hieronder vindt u een greep uit de vele officeprojecten die wij afgelopen jaren hebben ingericht.
Projecten

Coöperatie VGZ | Arnhem

Het kantoor voelt aan als een park. Hier zijn verschillende ruimtes te vinden die elk een eigen identiteit hebben, waar mensen elkaar spontaan ontmoeten!

Sealed Air | Utrecht

Het gekozen interieur in het restaurant oogt vriendelijk, schoon en fris. Niet toevallig, want dit sluit prima aan op de kernactiviteiten van dit bedrijf; voedselveiligheid en hygiëne.

HUBspot | Leiden

Studenten, starters, docenten en ondernemers werken hier samen aan innovatieve projecten, op weg naar ondernemerschap.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×