Office

Het kantoor anno nu is een verlengstuk van thuis


Bedrijfsgebouwen en kantoorinrichtingen zijn de afgelopen jaren sterk veranderd. De traditionele kantine is nu een bedrijfsrestaurant, kantoortuinen verschenen, pantry's maakten plaats voor coffee corners, de receptiebalie is entreelounge geworden en de sfeervolle boardroom groeide uit tot de populairste vergaderruimte. Satelliet Meubelen brengt u graag op verrassende ideeën om het interieur van uw bedrijf een gastvrije uitstraling te geven. 

Het juiste kantoormeubilair » zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. Met als resultaat dat bezoekers zich van harte welkom voelen en medewerkers beter presteren door de prettige werkomgeving. Wij zijn ervan overtuigd dat sfeervol én functioneel kantoormeubilair van invloed is op het welzijn en de productiviteit van medewerkers.
Hieronder vindt u een greep uit de vele officeprojecten die wij afgelopen jaren hebben ingericht.

Bond Park Breda: behoefte aan 'kantoor nieuwe stijl'


"Wij willen dat mensen thuiskomen op hun werk."

- Maurice Vermeulen | Commercieel Manager Bond Concepts

Het imposante kantoorgebouw aan de A16 bij Breda, wat voorheen bekend stond als hoofdkantoor van Exxon Mobil, veranderde vier jaar geleden in Bond Park. Het was het eerste wapenfeit van Bond Concepts in Nederland, waarna het portfolio bleef groeien.

  • Bond Park BredaProjecten

Adam Smith Building Amsterdam

"Het idee van dit interieur is dat het intimiteit uitstraalt en je het gevoel krijgt dat je je helemaal niet meer in een kantoor bevindt. Waarom zou het niet de allure kunnen hebben van een restaurant? Ik bedoel, dit is toch geen kantoorruimte meer?" - Wouter Bolsius, architect en eigenaar CONTEXTUREARCHITECTS

Pega Systems Amsterdam

"Het concept voor het ontwerp is gebaseerd op de vormentaal van Pega Systems. In de huisstijl worden primaire vormen in combinatie met felle kleuren gebruikt. Deze vormen en kleuren hebben we gekoppeld aan verschillende functies in het pand, waardoor het gedrag van werknemers beïnvloed wordt." - Harry Berbee, commercial director VEGA Projects

Bond Park Breda

Bond Park - het bedrijfsverzamelgebouw aan de A16 bij Breda - is in Nederland het eerste wapenfeit van Bond Concepts, dat de ambitie heeft om 'werken en verblijven op maat in een inspirerende omgeving' mogelijk te maken. "We willen dat mensen bij ons ook een beetje thuiskomen op hun werk", aldus commercieel manager Maurice Vermeulen.

ACHTERGRONDEN & INSPIRATIE

De kantoortuin is uit: leve de ont-moeting!

De kantoortuin is uit: leve de ont-moeting!

De kantoortuin kost meer dan het oplevert, maar hoe moet het dan wel? Het nieuwe werken én de 1,5 meter-maatschappij schreeuwen om een nieuw kantoorconcept. De werkstijl als leidraad voor ont-moet-plekken.

Architect Wouter Bolsius over Adam Smith Building

Wouter Bolsius over het Adam Smith Building

Voor deze editie van architect aan het woord, gingen we het gesprek aan met Wouter Bolsius van CONTEXTUREARCHITECTS over een project wat grotendeels is afgerond, maar steeds weer nieuwe mogelijkheden biedt: het Adam Smith Building.

Mr.Green, Apeldoorn

Mr.Green wil commerciële vastgoedwereld veroveren

Mr.Green verovert Nederland, te beginnen in Apeldoorn. Op maar liefst twee plekken in de Gelderse hoofdstad opende Mr.Green onlangs gastvrijheidsconcepten met een glimlach én een twist.

Evelien Koekkoek

"Werknemers in gezonde kantoren zijn productiever"

Interieurarchitect Evelien Koekkoek heeft zich gespecialiseerd in gezonde ontwerpprincipes en past die toe om vitale bedrijfsruimtes te ontwerpen. "De combinatie tussen gezondheid en inrichting is voor mij niet meer dan logisch."

JJ House, Antwerpen

JJ House Antwerpen: Home of the Now

Na jaren van leegstand is het Jacob Jordaenshuis in Antwerpen getransformeerd tot JJ House. Een ‘polyvalente’ social hub voor (jonge) mensen die op zoek zijn naar mogelijkheden voor werk, ondernemerschap en creativiteit.

Bol.com: elke verdieping een andere beleving

Bol.com: elke verdieping een andere beleving

Bol.com is Nederlands grootste webshop, maar als er een nieuwe kantoortoren moet worden ingericht, doen ze dat gewoon zelf. Een reis langs zes wereldsteden met op elke verdieping een andere beleving.

  • Satelliet Catalogus 2020

Nog meer inspiratie nodig?

Onze catalogus bestaat uit twee boeken. Eén boek - The Lookbook - biedt inspirerende voorbeelden van gastvrijheidsbeleving in horeca, retail, leisure, onderwijs, zorg en office. In het boek The Collection presenteren wij onze meer dan 1000 items tellende meubelcollectie. Het collectieboek beschikt bovendien over een praktische bijlage met stoffen, kleuren en materialen uit onze eigen collectie. Hiermee heeft u alle opties altijd binnen handbereik.

✔  400 pagina's inspiratie
✔  102 indoor en outdoor projecten
✔  1000 stoelen, tafels, barkrukken en banken
✔  Gratis en vrijblijvend aan te vragen

  • Vraag gratis onze catalogus aan!

PERSOONLIJK EN DESKUNDIG ADVIES?

In ons vak draait alles om beleving. Dat geldt niet alleen voor sfeer en gastvrijheid, maar zeker ook voor ons meubilair. Meubilair is gemaakt om te voelen en ervaren. Daarom beschikken we in Amsterdam, Breda en Dalfsen over 3 inspirerende showrooms » waar we onze collectie presenteren en u desgewenst deskundig kunnen begeleiden en adviseren.

Onze showrooms zijn op werkdagen vrij te bezoeken. Wilt u zich verzekeren van een deskundige begeleiding door een van onze adviseurs, dan raden wij u aan om een bezoekafspraak te maken.

  • Maak een bezoekafspraak!

of bel ons direct:  076 - 522 53 10

 

 

  • Showrooms Satelliet
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×