Office

Kantoorinrichting en werkplekconcepten

Bedrijfsgebouwen en kantoorinrichtingen zijn de afgelopen jaren sterk veranderd. De traditionele kantine is nu een bedrijfsrestaurant, kantoortuinen verschenen, pantry's maakten plaats voor coffee corners, de receptiebalie is entreelounge geworden en de sfeervolle boardroom groeide uit tot de populairste vergaderruimte. Satelliet Meubelen brengt u graag op verrassende ideeën om het interieur van uw bedrijf een gastvrije uitstraling te geven. 

Het juiste kantoormeubilair » zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. Met als resultaat dat bezoekers zich van harte welkom voelen en medewerkers beter presteren door de prettige werkomgeving. Wij zijn ervan overtuigd dat sfeervol én functioneel kantoormeubilair van invloed is op het welzijn en de productiviteit van medewerkers.
Hieronder vindt u een greep uit de vele officeprojecten die wij afgelopen jaren hebben ingericht.
Projecten

bol.com Utrecht

"Elke verdieping van de kantoortoren is herkenbaar vanwege een eigen urban uitstraling. Zo hebben we bijvoorbeeld Tokyo, Miami of Florence. Ook de vergaderkamers werden meegenomen in ons concept, waardoor deze heuse stijlkamers zijn geworden." - Sacha Huitema, product specialist

Domus Medica Utrecht

Verzamelgebouw en vergader- en congrescentrum Domus Medica fungeert als entree tot businesspark Papendorp en biedt huisvesting aan zo’n 35 paramedische organisaties. In 2018 werden diverse ruimtes onder handen genomen waarmee de gastvrijheidsbeleving een serieuze impuls kreeg.

FMO Den Haag

"Circulariteit speelt een belangrijke rol in ons bedrijf. De keuze voor de Press kuipstoel die grotendeels bestaat uit gerecyclede petflessen is niet toevallig genomen."- Tamara Scholte, facility officer

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×