Hotel

Ontvang de gasten van uw hotel in een gastvrij interieur met uitnodigend hotelmeubilair ». Creëer een warme en gezellige sfeer waar eten, drinken en slapen moeiteloos in elkaar overlopen. Uw gasten weten de moderne en exclusieve ambiance zeer zeker te waarderen.

Van de luxe suites met heerlijke banken tot het à la carte restaurant met zijn fijne tafels en stoelen. Met het juiste horecameubilair » wordt het verblijf een ware belevenis. Gasten krijgen het gevoel thuis te zijn! Laat u hieronder inspireren door onze hotelprojecten.
Projecten

Van der Valk Hotel | Assen

De lobby lounge is vaak de eerste indruk die een gast opdoet. Daarom verdient deze extra aandacht.

Boutiquehotel STAATS | Haarlem

Dit hotel - gevestigd in een voormalig schoolgebouw - bestaat uit 21 unieke designkamers en inpandig restaurant De Ripper. Het is ontworpen door Michel Ruijgrok van ESTIDA. Design, moderne luxe en warm comfort staan centraal in dit kleinschalige boutiquehotel. Het interieur is een unieke combinatie van authentieke elementen en designklassiekers.

The Student Hotel - The Pool | Eindhoven

The Pool is gevestigd in The Student Hotel in Eindhoven. Dit kleurrijke restaurant sluit aan op de ambitie van het hotel om 'kleurrijke ervaringen te creëren die de manier waarop we leven, werken en reizen zullen veranderen en die ons begrip van wat een 'student' is opnieuw definiëren'.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×