Hotel

Ontvang de gasten van uw hotel in een gastvrij interieur met uitnodigend hotelmeubilair ». Creëer een warme en gezellige sfeer waar eten, drinken en slapen moeiteloos in elkaar overlopen. Uw gasten weten de moderne en exclusieve ambiance zeer zeker te waarderen.

Van de luxe suites met heerlijke banken tot het à la carte restaurant met zijn fijne tafels en stoelen. Met het juiste horecameubilair » wordt het verblijf een ware belevenis. Gasten krijgen het gevoel thuis te zijn! Laat u hieronder inspireren door onze hotelprojecten.
Projecten

QO Amsterdam

Met het interieurontwerp van QO Amsterdam bewijzen TANK en de afdeling Interior Design van Intercontinental Hotels Group (IHG) dat duurzaamheid, circulariteit en esthetiek uitstekend samengaan.

Moxy Düsseldorf South Düsseldorf

Dit moderne designhotel ligt 10 km ten zuiden van het centrum van Düsseldorf. Met een urban-industrieel interieur en vintage invloeden biedt Moxy Düsseldorf South "haar eigen versie van creatieve expressie".

Van der Valk Hotel Apeldoorn

"Ik heb me laten inspireren door natuurlijke en stoere materialen zoals staal, leer, kokos en natuursteen." - Alice van der Valk, ondernemer

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×