Hotel

Ontvang de gasten van uw hotel in een gastvrij interieur met uitnodigend hotelmeubilair ». Creëer een warme en gezellige sfeer waar eten, drinken en slapen moeiteloos in elkaar overlopen. Uw gasten weten de moderne en exclusieve ambiance zeer zeker te waarderen.

Van de luxe suites met heerlijke banken tot het à la carte restaurant met zijn fijne tafels en stoelen. Met het juiste horecameubilair » wordt het verblijf een ware belevenis. Gasten krijgen het gevoel thuis te zijn! Laat u hieronder inspireren door onze hotelprojecten.
Projecten

Novotel Amsterdam Schiphol Airport | Hoofddorp

Dit informele en trendy hotel is een aantrekkelijke locatie voor diverse gelegenheden en doelgroepen. Van passanten, tot gezinnen en zakenreizigers - iedereen voelt zich thuis in dit inspirerende en gemoedelijke hotel.

Hotel Nassau | Breda

Van de karakteristieke gewelven in de suites tot het moderne design in het restaurant. Er valt veel te ontdekken in dit voormalige klooster.

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent | Nijmegen

Hotel met een stadse uitstraling. Warme kleuren en materialen bewaken de huiselijke sfeer en zorgen ervoor dat het hotel niet té trendy wordt.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×