Hotel

Geef gasten het gevoel thuis te zijn


Ontvang de gasten van uw hotel in een gastvrij interieur met uitnodigend hotelmeubilair ». Creëer een warme en gezellige sfeer waar eten, drinken en slapen moeiteloos in elkaar overlopen. Uw gasten weten de moderne en exclusieve ambiance zeer zeker te waarderen.

Van de luxe suites met heerlijke banken tot het à la carte restaurant met zijn fijne tafels en stoelen. Met het juiste horecameubilair » wordt het verblijf een ware belevenis. Gasten krijgen het gevoel thuis te zijn! Laat u hieronder inspireren door onze hotelprojecten.

Het succes van Stayokay


"In onze renovatieprojecten staat de gast centraal."

- Marijke Schreiner, directeur Stayokay

Stayokay is al lang niet meer de keten die zich vooral ook jeugdige reizigers en groepen richt. Ook (jonge) gezinnen vormen inmiddels een belangrijke doelgroep en met nieuwe vestigingen in Amsterdam en Utrecht timmert Stayokay flink aan de weg. Een gesprek met directeur Marijke Schreiner over de succesfactoren van de duurzame hostelketen.

  • Meer over dit project »
  • Stayokay Vondelpark AmsterdamProjecten

QO Amsterdam

Met het interieurontwerp van QO Amsterdam bewijzen TANK en de afdeling Interior Design van Intercontinental Hotels Group (IHG) dat duurzaamheid, circulariteit en esthetiek uitstekend samengaan.

Moxy Düsseldorf South Düsseldorf

Dit moderne designhotel ligt 10 km ten zuiden van het centrum van Düsseldorf. Met een urban-industrieel interieur en vintage invloeden biedt Moxy Düsseldorf South "haar eigen versie van creatieve expressie".

Van der Valk Hotel Apeldoorn

"Ik heb me laten inspireren door natuurlijke en stoere materialen zoals staal, leer, kokos en natuursteen." - Alice van der Valk, ondernemer

  • Catalogus 2019

Nog meer inspiratie nodig?

Onze catalogus bestaat uit twee boeken. Eén boek - The Lookbook - biedt inspirerende voorbeelden van gastvrijheidsbeleving in horeca, retail, leisure, onderwijs, zorg en office. In het boek The Collection presenteren wij onze meer dan 1000 items tellende meubelcollectie. Het collectieboek beschikt bovendien over een praktische bijlage met stoffen, kleuren en materialen uit onze eigen collectie. Hiermee heeft u alle opties altijd binnen handbereik.

✔  350 pagina's inspiratie
✔  92 indoor en outdoor projecten
✔  1000 stoelen, tafels, barkrukken en banken
✔  Gratis en vrijblijvend aan te vragen

  • Vraag gratis onze catalogus aan!

PERSOONLIJK EN DESKUNDIG ADVIES?

In ons vak draait alles om beleving. Dat geldt niet alleen voor sfeer en gastvrijheid, maar zeker ook voor ons meubilair. Meubilair is gemaakt om te voelen en ervaren. Daarom beschikken we in Breda, Amsterdam, Dalfsen en Maastricht over 4 inspirerende showrooms » waar we onze collectie presenteren en u desgewenst deskundig kunnen begeleiden en adviseren.

Onze showrooms zijn op werkdagen in principe vrij te bezoeken, met uitzondering van Maastricht; daar kunt u alleen op afspraak terecht. Wilt u zich verzekeren van een deskundige begeleiding door een van onze adviseurs, dan raden wij u aan om een bezoekafspraak te maken.

  • Maak een bezoekafspraak!

of bel ons direct:  076 - 522 53 10

 

 

  • Bezoek één van onze showrooms!

ACHTERGRONDEN & INSPIRATIE

Het succes van Stayokay

De succesfactoren van Stayokay

Met nieuwe vestigingen in Amsterdam en Utrecht timmert Stayokay flink aan de weg. Een gesprek met directeur Marijke Schreiner over de succesfactoren en transformatie van jeugdherberg naar moderne, duurzame hotelketen.

Hotel TwentySeven wil de beste zijn

Hotel TwentySeven wil de beste zijn

Hotel TwentySeven van hotelier Eric Toren is de hotspot onder de hotspots geworden. "Voor mij was dit de mogelijkheid om het droomhotel te verwezenlijken dat ik altijd al wilde maken”. Over het streven naar absolute perfectie.

Inrichten is een vrouwenzaak bij Van der Valk

Van der Valk: inrichten is een vrouwenzaak

De hotels en restaurants van Van der Valk zijn een vaste waarde in ons land en ver daarbuiten. In het oosten van Nederland zorgt Hedwig van der Valk voor een trendy en luxe sfeer waarin elke gast zich welkom voelt.

  • Meer artikelen »
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×