Hotel

Geef gasten het gevoel thuis te zijn


Ontvang de gasten van uw hotel in een gastvrij interieur met uitnodigend hotelmeubilair ». Creëer een warme en gezellige sfeer waar eten, drinken en slapen moeiteloos in elkaar overlopen. Uw gasten weten de moderne en exclusieve ambiance zeer zeker te waarderen.

Van de luxe suites met heerlijke banken tot het à la carte restaurant met zijn fijne tafels en stoelen. Met het juiste horecameubilair » wordt het verblijf een ware belevenis. Gasten krijgen het gevoel thuis te zijn! Laat u hieronder inspireren door onze hotelprojecten.

Hard Rock Hotel Amsterdam


"Alle gasten die na de verbouwing zijn teruggekeerd zijn ontzettend enthousiast over het resultaat."

- Claire van Kampen, general manager Hard Rock Hotel Amsterdam Americain

Toen bekend werd dat het American Hotel in Amsterdam een Hard Rock Hotel zou worden, deed dit behoorlijk wat stof opwaaien. De Amsterdammers en liefhebbers van het gebouw konden de combinatie van de Amerikaanse keten en het prachtige jugendstil pand uit 1902 niet plaatsen. Maar was dat wel terecht?

  • Meer over dit project »
  • Feran Thomassen & Claire van Kampen

Interieurarchitect Feran Thomassen en general manager Claire van Kampen
Projecten

Hampton by Hilton Central Station Utrecht

Hampton by Hilton Utrecht is gevestigd in het kleurrijke Poortgebouw, dat onderdeel uitmaakt van het vernieuwde winkelcentrum Hoog Catharijne, nabij station Utrecht Centraal. Het driesterrenhotel beschikt over 193 kamers en ging medio 2019 open.

Onderwijshotel De Rooi Pannen Breda

"Het pand stamt uit 1700, de tijd dat Napoleon in Nederland aan de macht was. Door materialen en details uit die tijd te gebruiken in het interieur, laten we de geschiedenis in een modern en luxe jasje terugkomen." - Micha Wijngaards, directeur

Midtown Grill Restaurant Amsterdam Marriott Hotel

Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse gevestigd in Amsterdam Marriott Hotel. Het hoogwaardige ontwerp door De Horeca Fabriek kenmerkt zich door gedurfd kleurgebruik, aantrekkelijke prints en de toepassing van stijlvolle materialen. Of zoals De Horeca Fabriek het zelf omschrijft: 'smaakvol stoer' en chique, uitgevoerd in een Amerikaans jasje.

ACHTERGRONDEN & INSPIRATIE

Het succes van Stayokay

De succesfactoren van Stayokay

Met nieuwe vestigingen in Amsterdam en Utrecht timmert Stayokay flink aan de weg. Een gesprek met directeur Marijke Schreiner over de succesfactoren en transformatie van jeugdherberg naar moderne, duurzame hotelketen.

Hotel TwentySeven wil de beste zijn

Hotel TwentySeven wil de beste zijn

Hotel TwentySeven van hotelier Eric Toren is de hotspot onder de hotspots geworden. "Voor mij was dit de mogelijkheid om het droomhotel te verwezenlijken dat ik altijd al wilde maken”. Over het streven naar absolute perfectie.

Inrichten is een vrouwenzaak bij Van der Valk

Van der Valk: inrichten is een vrouwenzaak

De hotels en restaurants van Van der Valk zijn een vaste waarde in ons land en ver daarbuiten. In het oosten van Nederland zorgt Hedwig van der Valk voor een trendy en luxe sfeer waarin elke gast zich welkom voelt.

  • Meer artikelen »
  • Satelliet Catalogus 2020

Nog meer inspiratie nodig?

Onze catalogus bestaat uit twee boeken. Eén boek - The Lookbook - biedt inspirerende voorbeelden van gastvrijheidsbeleving in horeca, retail, leisure, onderwijs, zorg en office. In het boek The Collection presenteren wij onze meer dan 1000 items tellende meubelcollectie. Het collectieboek beschikt bovendien over een praktische bijlage met stoffen, kleuren en materialen uit onze eigen collectie. Hiermee heeft u alle opties altijd binnen handbereik.

✔  400 pagina's inspiratie
✔  102 indoor en outdoor projecten
✔  1000 stoelen, tafels, barkrukken en banken
✔  Gratis en vrijblijvend aan te vragen

  • Vraag gratis onze catalogus aan!

PERSOONLIJK EN DESKUNDIG ADVIES?

In ons vak draait alles om beleving. Dat geldt niet alleen voor sfeer en gastvrijheid, maar zeker ook voor ons meubilair. Meubilair is gemaakt om te voelen en ervaren. Daarom beschikken we in Amsterdam, Breda en Dalfsen over 3 inspirerende showrooms » waar we onze collectie presenteren en u desgewenst deskundig kunnen begeleiden en adviseren.

Onze showrooms zijn op werkdagen vrij te bezoeken. Wilt u zich verzekeren van een deskundige begeleiding door een van onze adviseurs, dan raden wij u aan om een bezoekafspraak te maken.

  • Maak een bezoekafspraak!

of bel ons direct:  076 - 522 53 10

 

 

  • Showrooms Satelliet
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×