Zorg

Meer oog voor gastvrijheid


Ouderen onder tl-lampen in een kale dagruimte, zieken die bezoek ontvangen in grijze koffiekamers. Gelukkig behoort dit beeld steeds vaker tot het verleden. De term ‘gastvrijheidszorg’ raakt ingeburgerd. Kijk ook maar naar de opkomst van het zorghotel, waar mensen in een horeca-omgeving revalideren.

Satelliet Meubelen verdiept zich al jaren in de zorg en zorgmeubilair ». We ervaren in de praktijk dat bewoners, bezoekers en medewerkers zich in een gastvrije entourage met het juiste zorgmeubilair prettiger voelen. Bij onze interieuroplossingen voor de zorg koppelen we daarom functionaliteit en logistiek aan sfeer en uitstraling.

Intiem interieur in ziekenhuis Erasmus MC


"Het restaurant en de koffielounge geven je een warm huiskamergevoel"

- Dave Tabois, bedrijfscateraar Appèl

Intiem en knus zijn waarschijnlijk niet de eerste woorden die in je opkomen als je aan de centrale hal van een ziekenhuis denkt. Het nieuwe concept dat Appèl voor het Erasmus MC in Rotterdam ontwikkelde, bewijst het tegendeel.

  • Meer over dit project »
  • Erasmus MC, RotterdamProjecten

St. Anna Ziekenhuis Geldrop

Het nieuwe personeelsrestaurant van het St. Anna Ziekenhuis is eigentijds en multifunctioneel. Door de prettige mix in meubilair kunnen medewerkers niet alleen ontspannen koffie drinken, eten, elkaar ontmoeten en overleggen; de ruimte is ook geschikt voor presentaties, lezingen, borrels én het voeren van sollicitatiegesprekken.

Gasterij D'n Heerlijckheid Breda

"Doelstelling was om een echte horecasfeer te creëren. Ik heb mij laten inspireren door de horeca in het centrum van Breda. Sfeervol, gezellig, warm en uiteraard houden we rekening met functionaliteit en onderhoud."- Illse Withagen, interieurarchitect

Erasmus MC Rotterdam

"The Garden is als concept speciaal ontwikkeld voor het Erasmus MC. Het is onze opzet geweest om de 350 zitplaatsen niet aan te laten voelen als een ziekenhuisrestaurant, maar als een laagdrempelige horeca-omgeving waar zowel het personeel als de gasten elkaar makkelijk kunnen ontmoeten." - Luc van den Brand, location designer Appèl

  • Catalogus 2019

Nog meer inspiratie nodig?

Onze catalogus bestaat uit twee boeken. Eén boek - The Lookbook - biedt inspirerende voorbeelden van gastvrijheidsbeleving in horeca, retail, leisure, onderwijs, zorg en office. In het boek The Collection presenteren wij onze meer dan 1000 items tellende meubelcollectie. Het collectieboek beschikt bovendien over een praktische bijlage met stoffen, kleuren en materialen uit onze eigen collectie. Hiermee heeft u alle opties altijd binnen handbereik.

✔  350 pagina's inspiratie
✔  92 indoor en outdoor projecten
✔  1000 stoelen, tafels, barkrukken en banken
✔  Gratis en vrijblijvend aan te vragen

  • Vraag gratis onze catalogus aan »

PERSOONLIJK EN DESKUNDIG ADVIES?

In ons vak draait alles om beleving. Dat geldt niet alleen voor sfeer en gastvrijheid, maar zeker ook voor ons meubilair. Meubilair is gemaakt om te voelen en ervaren. Daarom beschikken we in Breda, Amsterdam, Dalfsen en Maastricht over 4 inspirerende showrooms » waar we onze collectie presenteren en u desgewenst deskundig kunnen begeleiden en adviseren.

Onze showrooms zijn op werkdagen in principe vrij te bezoeken, met uitzondering van Maastricht; daar kunt u alleen op afspraak terecht. Wilt u zich verzekeren van een deskundige begeleiding door een van onze adviseurs, dan raden wij u aan om een bezoekafspraak te maken.

  • Maak een bezoekafspraak!

of bel ons direct:  076 - 522 53 10

 

 

  • Bezoek één van onze showrooms!

ACHTERGRONDEN & INSPIRATIE

Rembrandt brengt zorg en horeca samen

Rembrandt brengt zorg en horeca samen

Na jaren van plannen en bouwen is woon- en zorggebouw Rembrandt in Oud-Beijerland volop in bedrijf. Een bijzonder concept waarin zorg én horeca samenkomen. Een gesprek over 'het benaderen van zorg op een horecamanier'.

  • Meer artikelen »
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×