CARE & CURE

Ouderen onder tl-lampen in een kale dagruimte, zieken die bezoek ontvangen in grijze koffiekamers. Gelukkig behoort dit beeld steeds vaker tot het verleden. De term ‘gastvrijheidszorg’ raakt ingeburgerd. Kijk ook maar naar de opkomst van het zorghotel, waar mensen in een horeca-omgeving revalideren.

Satelliet Meubelen verdiept zich al jaren in de zorg en zorgmeubilair ». We ervaren in de praktijk dat bewoners, bezoekers en medewerkers zich in een gastvrije entourage met het juiste zorgmeubilair prettiger voelen. Bij onze interieuroplossingen voor de zorg koppelen we daarom functionaliteit en logistiek aan sfeer en uitstraling.

Projecten

Zorggroep Tellens, locatie botniahuis | Franeker

Prachtig wooncomplex voor senioren in het centrum van de stad. Gastvrijheid in het restaurant, ook voor 55-plussers die nog zelfstandig wonen.

Tweesteden ziekenhuis | Tilburg

Een plaats waar patiënten, bezoekers en medewerkers kunnen ontspannen. Frisse uitstraling, duurzaam, lekker Brabants en zalig vers.

Wovesto dorpshuis d'n looper | Sint-Oedenrode

Multifunctionele accommodatie die geldt als ontmoetingsplaats voor verenigingsleven, kinderopvang en activiteitencentrum voor ouderen.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×