Care & Cure

Ouderen onder tl-lampen in een kale dagruimte, zieken die bezoek ontvangen in grijze koffiekamers. Gelukkig behoort dit beeld steeds vaker tot het verleden. De term ‘gastvrijheidszorg’ raakt ingeburgerd. Kijk ook maar naar de opkomst van het zorghotel, waar mensen in een horeca-omgeving revalideren.

Satelliet Meubelen verdiept zich al jaren in de zorg en zorgmeubilair ». We ervaren in de praktijk dat bewoners, bezoekers en medewerkers zich in een gastvrije entourage met het juiste zorgmeubilair prettiger voelen. Bij onze interieuroplossingen voor de zorg koppelen we daarom functionaliteit en logistiek aan sfeer en uitstraling.
Projecten

Woonzorgcentrum Margaretha / Rest. MaGreet | Kampen

Een plaats om te ontspannen en thuis te komen. Het restaurant is open voor iedereen. Zowel bewoners als gasten uit de buurt zijn van harte welkom om aan te schuiven.

Zorgcentrum Nazareth | Best

Natuurlijk biedt de Gasterij een hapje, een drankje of een volledige maaltijd. Maar de dienstverlening hier gaat net een stapje verder dan verwacht. Met de biljartruimte, kapsalon, fysiotherapie en wellness ruimte worden de gasten enorm in de watten gelegd.

Dorpshuis 't Neie Punt | Ruinen

In het gezellige restaurant van het dorpshuis is altijd wat te doen. De bewoners van de naastgelegen groepswoningen, zorgappartementen en aanleunwoningen zijn hier uiteraard vaste gast.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×