Zorg

Meer oog voor gastvrijheid


Ouderen onder tl-lampen in een kale dagruimte, zieken die bezoek ontvangen in grijze koffiekamers. Gelukkig behoort dit beeld steeds vaker tot het verleden. De term ‘gastvrijheidszorg’ raakt ingeburgerd. Kijk ook maar naar de opkomst van het zorghotel, waar mensen in een horeca-omgeving revalideren.

Satelliet Meubelen verdiept zich al jaren in de zorg en zorgmeubilair ». We ervaren in de praktijk dat bewoners, bezoekers en medewerkers zich in een gastvrije entourage met het juiste zorgmeubilair prettiger voelen. Bij onze interieuroplossingen voor de zorg koppelen we daarom functionaliteit en logistiek aan sfeer en uitstraling.

Intiem interieur in ziekenhuis Erasmus MC


"Het restaurant en de koffielounge geven je een warm huiskamergevoel"

- Dave Tabois, bedrijfscateraar Appèl

Intiem en knus zijn waarschijnlijk niet de eerste woorden die in je opkomen als je aan de centrale hal van een ziekenhuis denkt. Het nieuwe concept dat Appèl voor het Erasmus MC in Rotterdam ontwikkelde, bewijst het tegendeel.

  • Meer over dit project »
  • Erasmus MC, RotterdamProjecten

Begraafplaats en crematorium Almere

"De verbouwing van het crematorium was nodig omdat de wensen zijn veranderd. De sfeer is nu persoonlijker en moderner geworden. Wat ik in dit proces vooral heb geleerd is dat inrichten iets anders is dan het volgen van je eigen smaak." - Natasja van Kampen, location manager

Woonkamer Begeleid Wonen Brabant

"Dit interieur is bedacht voor de gezamenlijke woonkamer van jongeren met een beperking, die zelf ook betrokken zijn geweest in het keuzetraject. Een leuke en leerzame ervaring die betrokkenheid en draagvlak creëert. Het resultaat: een rustige frisse basis met stoere materialen, kleurrijke accenten en trotse bewoners!"- Illse Withagen, Illse Withagen interieurarchitectuur

Amphia Ziekenhuis Breda

Eind november 2019 nam Amphia het nieuwe ziekenhuis op locatie Molengracht in Breda in gebruik. De horeca in het complex bestaat uit een koffiebar en restaurant De Markt, dat zowel voor bezoekers als medewerkers toegankelijk is. Het sfeervol ingerichte restaurant moet bezoekers even het gevoel geven dat ze níet in een ziekenhuis zijn.

ACHTERGRONDEN & INSPIRATIE

Natasja van Kampen, locatiemanager crematorium Almere Stad

Nieuw interieur Crematorium Almere Stad voorziet in veranderde behoefte

Begraafplaats en crematorium Almere Stad heeft afgelopen zomer een complete metamorfose ondergaan. Veranderende behoeften in de markt stellen andere eisen de inrichting en het interieur.

Rembrandt brengt zorg en horeca samen

Rembrandt brengt zorg en horeca samen

Na jaren van plannen en bouwen is woon- en zorggebouw Rembrandt in Oud-Beijerland volop in bedrijf. Een bijzonder concept waarin zorg én horeca samenkomen. Een gesprek over 'het benaderen van zorg op een horecamanier'.

  • Meer artikelen »
  • Satelliet Catalogus 2020

Nog meer inspiratie nodig?

Onze catalogus bestaat uit twee boeken. Eén boek - The Lookbook - biedt inspirerende voorbeelden van gastvrijheidsbeleving in horeca, retail, leisure, onderwijs, zorg en office. In het boek The Collection presenteren wij onze meer dan 1000 items tellende meubelcollectie. Het collectieboek beschikt bovendien over een praktische bijlage met stoffen, kleuren en materialen uit onze eigen collectie. Hiermee heeft u alle opties altijd binnen handbereik.

✔  400 pagina's inspiratie
✔  102 indoor en outdoor projecten
✔  1000 stoelen, tafels, barkrukken en banken
✔  Gratis en vrijblijvend aan te vragen

  • Vraag gratis onze catalogus aan »

PERSOONLIJK EN DESKUNDIG ADVIES?

In ons vak draait alles om beleving. Dat geldt niet alleen voor sfeer en gastvrijheid, maar zeker ook voor ons meubilair. Meubilair is gemaakt om te voelen en ervaren. Daarom beschikken we in Amsterdam, Breda en Dalfsen over 3 inspirerende showrooms » waar we onze collectie presenteren en u desgewenst deskundig kunnen begeleiden en adviseren.

Onze showrooms zijn op werkdagen vrij te bezoeken. Wilt u zich verzekeren van een deskundige begeleiding door een van onze adviseurs, dan raden wij u aan om een bezoekafspraak te maken.

  • Maak een bezoekafspraak!

of bel ons direct:  076 - 522 53 10

 

 

  • Showrooms Satelliet
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×