Care & Cure

Ouderen onder tl-lampen in een kale dagruimte, zieken die bezoek ontvangen in grijze koffiekamers. Gelukkig behoort dit beeld steeds vaker tot het verleden. De term ‘gastvrijheidszorg’ raakt ingeburgerd. Kijk ook maar naar de opkomst van het zorghotel, waar mensen in een horeca-omgeving revalideren.

Satelliet Meubelen verdiept zich al jaren in de zorg en zorgmeubilair ». We ervaren in de praktijk dat bewoners, bezoekers en medewerkers zich in een gastvrije entourage met het juiste zorgmeubilair prettiger voelen. Bij onze interieuroplossingen voor de zorg koppelen we daarom functionaliteit en logistiek aan sfeer en uitstraling.
Projecten

St. Anna Ziekenhuis Geldrop

Het nieuwe personeelsrestaurant van het St. Anna Ziekenhuis is eigentijds en multifunctioneel. Door de prettige mix in meubilair kunnen medewerkers niet alleen ontspannen koffie drinken, eten, elkaar ontmoeten en overleggen; de ruimte is ook geschikt voor presentaties, lezingen, borrels én het voeren van sollicitatiegesprekken.

Erasmus MC Rotterdam

"The Garden is als concept speciaal ontwikkeld voor het Erasmus MC. Het is onze opzet geweest om de 350 zitplaatsen niet aan te laten voelen als een ziekenhuisrestaurant, maar als een laagdrempelige horeca-omgeving waar zowel het personeel als de gasten elkaar makkelijk kunnen ontmoeten." - Luc van den Brand, location designer Appèl

Gasterij d'n Heerlijckheid Breda

"Doelstelling was om een echte horecasfeer te creëren. Ik heb mij laten inspireren door de horeca in het centrum van Breda. Sfeervol, gezellig, warm en uiteraard houden we rekening met functionaliteit en onderhoud."- Illse Withagen, interieurarchitect

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×