Het terras is dé plek waar het de hele dag leeft

Van de eerste gast in de ochtend, tot de laatste in de avond - met een dekentje erbij; het terras ziet ze allemaal. Een fijne stoel en prettige buitenruimte is het visitekaartje van elke onderneming. Aandacht voor het terras als omzetbrenger pur sang met herkenbaar, kleurrijk en comfortabel meubilair levert direct tevreden gasten opWij Nederlanders hebben het terras volledig in ons hart gesloten.

We verblijven graag op één van de ruim 20.000 terrassen die Nederland rijk is, om te ontmoeten, te kijken en bekeken te worden en vinden het er zo fijn dat zelfs de buitentemperatuur er steeds minder toe doet. Wel verwachten we met z’n allen steeds meer en willen we niets liever dan in een aangename, prettige en gastvrije omgeving verblijven.

We zijn op zoek naar de juiste sfeer op het terras. Een sfeer die aansluit op jouw persoonlijke levensstijl. Zo voel je je prettig en ontmoet je leuke mensen. Voldoende mogelijkheden dus om je te onderscheiden. Kies de juiste uitstraling, het juiste terrasmeubilair » en de juiste hapjes en drankjes. Zorg voor een invulling die je horecagelegenheid bijzonder maakt. Kortom, gebruik het terras als marketingtool en laat het fungeren als visitekaartje. Een echte uitnodiging om te komen genieten! Succesvol en gastvrij

Met tientallen jaren ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk gastvrijheidsbeleving is. Als steun in de rug geven wij u 10 praktische tips voor een gastvrij en succesvol horeca terras. Tips waarmee u kosten kunt besparen en zelfs extra omzet genereren!


  • 10 horeca terras tips

  • Terrasmagazine 2020

Magazine 2020

In dit magazine presenteren we inspirerende projecten, actuele trends, functionele tips en nieuwe producten. 

✓ 27 pagina's vol met tips & inspiratie
✓ Dé trends van 2020
✓ Nieuwe collectie terrasmeubilair
✓ Gratis te downloaden en aan te vragenInspiratie

Inspiratie opdoen? Struin door meer dan 250 sfeer- en projectfoto's van zeer uiteenlopende horeca terrassen die wij afgelopen jaren hebben ingericht. De ideale manier om te ontdekken wat jou aanspreekt - zowel qua stijl als meubilair.

Meubilair

Uiteindelijk draait het natuurlijk om het meubilair. We beschikken over een uitgebreide collectie terrasmeubilair die voldoet aan de bijzondere eisen uit de hospitality-branche.

Terrasstoelen »
Terrastafels »
Terrasbanken »
Barkrukken voor buiten »


  • Catalogus 2020

Catalogus 2020

Onze kijk op hospitality gebaseerd op bijna 50 jaar ervaring in gastvrijheidsbeleving.

✓ 400 pagina's inspiratie in 2 boeken: The Lookbook en The Collection 2020
✓ Meer dan 1000 meubelen
✓ Meer dan 100 inspirerende projecten in horeca, retail, leisure, office, zorg en onderwijs
✓ Gratis en vrijblijvend aan te vragen

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×