Het terras als visitekaartje

Het terras wordt steeds belangrijker. Was het vroeger niets meer dan een plek om even op adem te komen, een zonnestraaltje te pikken en op de kinderen te letten, is het inmiddels onderdeel geworden van het grote genieten. Terrasjes zijn populairder dan ooit. Overgewaaid uit Zuid-Europese landen met een sterke buitencultuur en zonuren waar we jaloers op zijn. Wij Nederlanders hebben het terras volledig in ons hart gesloten.

We verblijven graag op één van de ruim 20.000 terrassen die Nederland rijk is, om te ontmoeten, te kijken en bekeken te worden en vinden het er zo fijn dat zelfs de buitentemperatuur er steeds minder toe doet. Wel verwachten we met z’n allen steeds meer en willen we niets liever dan in een aangename, prettige en gastvrije omgeving verblijven.

We zijn op zoek naar de juiste sfeer op het terras. Een sfeer die aansluit op jouw persoonlijke levensstijl. Zo voel je je prettig en ontmoet je leuke mensen. Voldoende mogelijkheden dus om je te onderscheiden. Kies de juiste uitstraling, het juiste terrasmeubilair » en de juiste hapjes en drankjes. Zorg voor een invulling die je horecagelegenheid bijzonder maakt. Kortom, gebruik het terras als marketingtool en laat het fungeren als visitekaartje. Een echte uitnodiging om te komen genieten! Succesvol en gastvrij

Met 45 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk gastvrijheidsbeleving is. Als steun in de rug geven wij u 10 praktische tips voor een gastvrij en succesvol horeca terras. Tips waarmee u kosten kunt besparen en zelfs extra omzet genereren!


  • 10 horeca terras tips

  • Terrasbrochure 2017

BROCHURE 2017

In deze brochure presenteren wij goede ideeën, actuele trends, functionele tips en nieuwe producten. 

✓ 27 pagina's vol met tips & inspiratie
✓ De trends van 2017
✓ Nieuwe collectie terrasmeubilair
✓ Gratis te downloadenTrends 2017

Om de juiste uitstraling aan je terras mee te geven is de keuze van het meubilair van groot belang. Daarbij kun je je natuurlijk laten inspireren door actuele trends. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat in is - zonder daarbij de functionele aspecten uit het oog te verliezen. Ontdek welke stijl jou het meest aanspreekt!

Inspiratie

Inspiratie opdoen? Struin door bijna 200 sfeer- en projectfoto's van zeer uiteenlopende horeca terrassen die wij afgelopen jaren hebben ingericht. De ideale manier om te ontdekken wat jou aanspreekt - zowel qua stijl als meubilair.

Meubilair

Uiteindelijk draait het natuurlijk om het meubilair. We beschikken over een uitgebreide collectie terrasmeubilair die voldoet aan de bijzondere eisen uit de hospitality-branche.

Terrasstoelen »
Terrastafels »
Terrasbanken »
Barkrukken voor buiten »
  • Catalogus 2017

Catalogus 2017

Onze kijk op hospitality gebaseerd op 45 jaar ervaring in gastvrijheidsbeleving.

✓ 300 pagina's inspiratie in 4 boeken
✓ Meer dan 1000 inspirerende meubelen
✓ Bijna 100 inspirerende projecten in horeca, retail, leisure, office, zorg en onderwijs
✓ Gratis aan te vragen


[this div will be converted to an iframe]
×
×
×