AAN TAFEL

Satelliet Meubelen presenteert AAN TAFEL. Een inspirerende, confronterende, informerende bijeenkomst over duurzaamheid. Met ruimte voor onzekerheid, de uitdagingen en vragen die we er over hebben.

PROGRAMMA

Met lezingen van

  • Odette Ex (Ex Interiors) // o.a over het INSIDE INSIDE platform
  • Daan Bruggink (ORGA architect) // over Breeam Nederland

Een tafelgesprek onder leiding van Daan Bruggink.
Thema: Groen… gewoon doen! Maar wie bepaalt de norm?
Tafelgasten: Odette Ex (Ex Interiors), Miriam Zuurbier (TANK) en Roger Haan (InterAlter).

AANMELDEN

AAN TAFEL vindt plaats op donderdag 24 mei aanstaande van 14:00 - 18:00 uur. Via onderstaande button kunt u zich kosteloos aanmelden voor dit event.


SPREKERS & GASTEN

Odette Ex // Ex Interiors

Odette Ex studeerde aan de Utrechtse hogeschool voor de kunsten (1985-1990). Bij haar afstuderen ontving ze een eervolle vermelding van de BNI. Tijdens haar vervolgstudie aan de Rijksacademie voor Beeldende Kunsten (1991-‘93) in Amsterdam richtte ze zich op het grensgebied tussen beeldende kunsten en architectuur. Vanuit dat aandachtsveld ontstond in 1994 Ex Interiors. Sindsdien werkt ze aan uiteenlopende interieuropdrachten voor bedrijven, zorginstellingen, onderwijsorganisaties, horecagelegenheden en winkels.

Odette Ex laat zich voor haar werk inspireren door zeer uiteenlopende personages: Marlene Dumas, Dries van Noten/ Victor en Rolf, Anselm Kiefer / Joseph Beuys, Axel Vervoort, haar moeder, oma en dochters en haar partner Jaco, met wiens bureau JDdV architecten ze sinds 1997 ook zakelijk samenwerkt. Maar ook Dom van der Laan, Wiel Aretz, Matthias Aalbers, Ann de Meulemeester en Madonna inspireren Odette Ex.

  • Odette Ex

  • Daan Bruggink

Daan Bruggink // ORGA Architect

Daan ontwerpt en bouwt vanuit de overtuiging dat natuurlijke materialen standaard zullen worden vanwege hun grote waarde voor de toekomst. De natuur is zijn inspiratie in zowel vorm, techniek als materiaal.

Als voorzitter Nieuwbouw en Renovatie bij de Dutch Green Building Council – BREEAM.NL werkt hij aan het bevorderen van biobased bouwmaterialen en het versnellen van de ontwikkeling richting de circulaire economie.

Naast het ontwerpen en bouwen is ook kennisdeling een groot onderdeel van Daan’s werk. Hij geeft lezingen, presentaties en colleges over hoe je duurzaamheid vanuit je visie kan integreren in de bedrijfsvoering en hoe de bouwwereld los kan komen van fossiele grondstoffen.


Miriam Zuurbier // TANK

Miriam Zuurbier is als Lead Designer werkzaam bij TANK Architecture & Interior Design te Amsterdam. Het zowel nationaal als internationaal opererende bureau maakt interieurontwerpen voor onder andere hotels, bars, winkels, restaurants en kantoren. In deze functie is Miriam Zuurbier verantwoordelijk voor concepting, storytelling, interieurontwerp en projectmanagement van (inter)nationale projecten in onder andere horeca, retail en office.

Miriam rocks any interior! With her true TANK-stories she creates a unique bar, restaurant, office, gym or franchise interior - time and time again.

  • Miriam Zuurbier

  • Roger Haan

Roger Haan // interAlter

Roger Haan (1979) kenmerkt zich door het onuitputtelijk enthousiasme en de bevlogenheid in zijn werk. Zijn oneindige stroom aan ideeën toetst hij - naast relevantie en ethiek - voortdurend aan maakbaarheid en toepasbaarheid. Een overblijfsel van een meer technisch verleden van waaruit zijn carrière is gestart. Zijn ontwerpen daarentegen, gaan voornamelijk over communicatie: wie ben je, wat verkoop je, en waarom zou ik in hemelsnaam bij jou naarbinnen willen stappen? Als je dat weet te vertalen naar een interieur, of ruimte, dan ga je voorbij aan enkel de esthetiek, en voeg je werkelijk waarde toe aan een onderneming. Eigenlijk ben ik gewoon een 3D-marketeer.

LOCATIE

INSPIRIUM, BREDA

Inspirium is een unieke formule op het gebied van gastvrijheid en interieur. Het is een 7000 m2 grote belevingswereld met 16 inspirerende partners op het gebied van interieur, techniek, equipment, dienstverlening en kennisevents. Synergie, inspiratie en beleving: daar draait het om in Inspirium.

Het doel is om de synergie tussen de partners en de markt waarin hospitality een rol speelt te vergroten. Hiervoor zijn 5 belevingsgebieden gebouwd, waarin de partners elkaar op een creatieve manier uitdagen en aanvullen.

Inspirium
Kronenburgwerf 20
4812 XD Breda
076 - 523 03 95

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×