Zorgmeubilair

Ouderen die niet meer zelfstandig willen of kunnen wonen hebben specifieke behoeften. Dat heeft niet alleen betrekking op hulp en ondersteuning, maar ook op hun omgeving. Voor veel ouderen geldt dat hun wereld kleiner wordt. Daarom is het belangrijk dat het woonzorgcentrum of verzorgingshuis » comfortabel is en ingericht op hun specifieke behoeften.

Wij zijn al jaren actief in de zorg en zoeken met ons zorgmeubilair altijd de grens op tussen functionaliteit en sfeer. In een vriendelijke omgeving voelt men zich immers prettiger. Beleving en gastvrijheid staan bij ons altijd centraal; mensen moeten zich thuis voelen.

Aan meubilair dat gebruikt wordt in de (ouderen)zorg worden specifieke eisen gesteld. Het meubilair moet degelijk, comfortabel zijn en tegen een stootje kunnen. Daarnaast is het vanuit praktisch oogpunt vaak gewenst dat er voor de zitting en rug gebruik is gemaakt van stoffen die eenvoudig te reinigen zijn.

In de loop der jaren is gastvrijheidsbeleving in de zorg uitgegroeid tot een van onze expertises. Hieronder vindt u een selectie van zorgprojecten - waaronder woonzorgcentra, zorginstellingen en ziekenhuizen - waarvoor wij het meubilair hebben mogen verzorgen.

  • Bekijk de collectie

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×