Satelliet krijgt eigen bibliotheek in Vectorworks

It was a long-cherished wish, and from now on it is a reality: Satelliet Meubelen and Design Express have entered into a partnership in the form of a new Vectorworks library. This new library contains more than 300 objects from the Satelliet collection and can be used immediately from now on. We don't need to explain to you why this is a big step forward.

Met wereldwijd meer dan 500.000 gebruikers, is Vectorworks een bekende speler in de interieurbranche. Ook bij Satelliet werken we al jaren met Vectorworks voor het ontwerpen van de eigen collectie en meer. Vectorworks combineert namelijk verschillende tools in één pakket: van schetsen, modelleren in 3D en renderen tot presenteren. De mate van vrijheid die je hebt als ontwerper in een programma als Vectorworks, maakt het des te interessanter. Reden genoeg voor de ontwerpers binnen Satelliet om er dagelijks mee te werken.

Met de gedeelde visie van Satelliet en Vectorworks om interieurontwerpers en -architecten op de best mogelijke manier te ondersteunen in het creatieve proces, was een samenwerking voor beide partijen een logische stap. Maar buiten het feit dat het een logische stap is, is dit ook het juiste moment. De wereld van 3D heeft de afgelopen paar jaar een gigantische ontwikkeling doorgemaakt, net als Satelliet, maar ook de groeiende vraag mag niet over het hoofd gezien worden. Goede 3D-modellen zijn nodig voor de grote diversiteit aan renderstijlen; van artistiek geschetst tot fotorealistisch gerenderd. Vectorworks voorziet met één efficiënte tool in al deze stijlen. Dat geeft een ontwerper de nodige vrijheid en ondersteunt daarnaast het dynamische karakter een ontwerpproces.

De Satelliet Vectorworksbibliotheek is een mooie kans om ontwerpers wereldwijd kennis te laten maken met onze producten. Daarnaast vind je deze objecten in geen enkele andere software terug. Heb je Vectorworks? Open dan snel de bibliotheek een laat jezelf verrassen door de kwaliteit en originaliteit van de diverse objecten.

Gerelateerde artikelen: