Mingle Cocktail Lounge: de parel van Paramaribo

In de International Mall of Suriname opende eind juni cocktail lounge Mingle in de hoofdstad van Suriname. Mingle is een plek waar zowel klassieke als eigentijdse cocktails met een breed scala aan hapjes het menu sieren. Eerst wordt hier heerlijk geborreld en gekletst om vervolgens het interieur aan de kant te schuiven voor een zorgeloze dansavond. Iets waar de Surinaamse bevolking altijd voor te porren is.

Een tijd geleden werd Kroeze Interieur benaderd om een project in het buitenland te bouwen. Dat voelde als een cadeautje, zeker gezien de internationale ambities van Kroeze Interieur. Na wat heen en weer mailcontact, een aantal online vergaderingen en een snel goedgekeurde offerte zat Paul Kroeze, eigenaar van Kroeze Interieur uit Oldenzaal, zeven dagen later voor het eerst in het vliegtuig richting Paramaribo. En de rest is geschiedenis.

De visie van Mingle is om een moderne cocktaillounge met internationale allure neer te zetten én dat is gelukt. Mingle heeft een onderscheidend karakter en is hierdoor een daverend succes. De riante cocktailbar staat centraal in de ruimte in een hoefijzer opstelling. Door het glazen plafond oogt de bar nog minstens nog twee keer zo groot. In het midden van de ruimte staan een aantal gemakkelijk verplaatsbare ronde en comfortabele loungebanken die gedurende de avond worden verplaatst om ruimte te maken voor de dansvloer. Door gebruik te maken van vrolijke felle kleuren, veel beplanting, en moderne materialen, krijgt Mingle de beoogde tropische sfeer. Deze nieuwe wereldplek hangt vol met neon belettering en gouden accenten. Dat in combinatie met marmer én het uitzicht over de skyline van Paramaribo maakt Mingle een ware hotspot.

Transformatie

Paramaribo staat aan het begin van een grote transformatie op internationaal gebied. “Er liggen genoeg kansen voor ondernemers die willen bijdragen aan de gastvrijheidsbeleving in Suriname. De bevolking groeit hier op in een uiterst gastvrije cultuur, maar er zijn geen scholen die opleidingen aanbieden op het gebied van gastvrijheid en horeca. Er is een wezenlijk verschil met Nederland, maar ondanks het te kort aan horecaopleidingen is het personeel van Mingle erg bekwaam en ontzettend charmant”, zegt Paul. Mingle is nog maar het begin van het Surinaamse avontuur voor Kroeze. Door het succes van de nieuwe hotspot is een tweede locatie in Paramaribo vol in ontwikkeling. To be continued…

Gerelateerde artikelen: