Hollywood Event Center: 4000 m2 aan beleving met de bar als stralend middelpunt

Volgens Rob Seuntiëns houdt zijn compagnon Mitchell Meeuws hem jong en Rob maakt op zijn beurt Mitchell wijzer. Een gouden combinatie om het vooruitstrevende project voor het Hollywood Event Center tot een succes te kunnen maken. Van de bars maakte Bullseye gezichtsbepalende elementen. Het horeca-interieur is zo voor de gasten al een event op zich.

Volgens Rob Seuntiëns houdt zijn compagnon Mitchell Meeuws hem jong en Rob maakt op zijn beurt Mitchell wijzer. Een gouden combinatie om het vooruitstrevende project voor het Hollywood Event Center tot een succes te kunnen maken. Rob: “Bij Bullseye Interior helpen we ondernemers om het beste uit hun horecapand te halen. We maken doelgroepgerichte keuzes en optimaliseren meters.” Dat begint allemaal met goed luisteren: “We luisteren naar de doelstelling van de ondernemer. We sparren. Onderzoeken de mogelijkheden en oplossingen om doelen te bereiken. En schuwen daarbij de randen niet.” Bullseye weet dat de terugverdientijd kort moet zijn voor horeca en houdt de prijzen scherp.

Hollywood Event Center

Hollywood Event Center is een onderdeel van Hollywood Café dat de afgelopen jaren in Rotterdam Zuid zijn sporen al verdiend heeft. Het is een uitbreiding van de huidige exploitatie van circa 4000 m2 vol beleving en entertainment. Jong en oud kunnen hier de meest geavanceerde games spelen. Van midgetgolf 2.0, shufflepuck, bierpong en simracen tot escaperooms, curling en nog veel meer. Daarnaast is er een uitgebreide keuken en zijn er twee bars. De sportsbar en de bar bij de dancing.

De bars

De bars van het Hollywood Event Center heeft Bullseye tot gezichtsbepalende elementen gemaakt in het concept. Rob: “De sportsbar is centraal gepositioneerd onder een bestaand videgat, wat de mogelijkheid gaf de beleving over twee verdiepingen door te trekken. De gast loopt over de bar heen door een overdaad aan lichteffecten naar de bovenverdieping. Alle zitplaatsen zijn in een carré rondom deze bar geplaatst waardoor je als gast niet om de dominante verschijning van deze bar heen kunt. De bar is op deze manier als een podium, waar de aandacht naartoe getrokken wordt.” De bovenbar heeft veel meer een partykarakter met zijn cocktailunit en de mogelijkheid tot dansen.

Meubilair

Hollywood Event Center ontvangt veel wisselende groepen. Daarom koos Rob voor verschillende soorten meubilair met verschillend zitcomfort. Waar de ene doelgroep lang wil tafelen en dus comfortabel wil zitten, wil je voor de andere doelgroep een wat snellere doorloop. “We hebben gekozen voor een variatie aan oplossingen die ook voorkomen dat het monotoon wordt.

Gerelateerde artikelen: