Terrastafels horeca

Een belangrijk onderdeel van het meubilair is de terrastafel. Tafels lijken op het eerste gezicht vooral functioneel te zijn; u moet immers de borden en glazen van uw gasten kunnen wegzetten. Toch spelen er bij de keuze voor een terrastafel diverse aspecten een belangrijke rol op het gebied van uitstraling, functionaliteit en opslag.

Onderstel en opslag
Voor ondernemers en frequente terrasbezoekers is het een bekend fenomeen: stapels bierviltjes die onder de tafelpoten verdwijnen om de tafel in evenwicht te brengen. Dat oogt niet alleen rommelig, maar zorgt naarmate de dag vordert ook voor onnodig afval op uw terras. Kortom, als de ondergrond niet egaal is, dan is het verstandig het onderstel daarop aan te passen - bijvoorbeeld door te kiezen voor de StableTable, die door een uniek systeem voorkomt dat de tafel wiebelt. 

Vergeet ook niet stil te staan bij de opslagmogelijkheden. Bij sommige onderstellen, zoals Speedo, Ypsilon 4790 en StableTable, kunt u het blad 90 graden laten kantelen, waardoor u uw terrastafels efficiënt kunt opslaan.

Uitstraling
Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de terrastafel bij de uitstraling van uw gelegenheid past. Satelliet Meubelen beschikt over meer dan 50 verschillende tafelbladen die gemonteerd kunnen worden op tientallen onderstellen - elk met hun eigen uitstraling en functionaliteit. Het is zelfs mogelijk om tafelbladen te personaliseren met het logo van uw bedrijf. Kortom, wij bieden u talloze mogelijkheden om geheel naar wens uw eigen terrastafels samen te stellen!

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×