Barkrukken voor buiten

Barkrukken voor buiten, op het terras? Jazeker! Het creëren van een indoor omgeving buiten is al een aantal jaar een trend. Barkrukken aan hoge (bar)tafels horen daar zeker bij!

De trend buiten beschouwing gelaten, zorgen hoogteverschillen op het terras ook voor afwisseling en een speels karakter. Het breekt met de traditionele terrasindeling met lage tafels en stoelen. Daarbij kunnen barkrukken in combinatie met hoge terrastafels »  of stamtafels » compact worden opgesteld waardoor deze relatief weinig plaats innemen. 

Met het Nederlandse weer is het natuurlijk niet praktisch om binnenmeubilair structureel buiten te gebruiken. Daarbij spelen bij outdoor meubilair - méér dan bij meubilair bedoeld voor binnen - praktische en functionele aspecten een belangrijke rol. Terrasmeubels » moeten immers gemakkelijk verplaatst, opgeslagen en uitgezet kunnen worden. Met name het formaat en gewicht zijn dan van belang.

Outdoor materiaal
Wij beschikken binnen onze ruime collectie barkrukken » over diverse modellen die bij uitstek geschikt zijn voor outdoor gebruik. Deze krukken zijn vaak vervaardigd uit licht, duurzaam en weerbestendig materiaal zoals aluminium. Door de toepassing van bijvoorbeeld batyline of kunststof (vlechtwerk) voor de zitting en rugleuning nemen de krukken geen vocht op en zijn ze na een oer-Hollands regenbuitje eenvoudig droog te maken.

Bij de barkrukken die zijn afgewerkt met hout is vaak gekozen voor teak, dat weerbestendig en onderhoudsvriendelijk is. Een hout-look met de eigenschappen van kunststof? Kies dan voor Earth HS die gemaakt is van resysta; een materiaal dat bestaat uit biologisch restafval, waaronder rijstvlies. Resysta absorbeert geen water, is zeer kleur- en slijtvast en daardoor ideaal voor buiten.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×