Gastvrijheid met een visie

Geniet ervan de kunst te verstaan om gastvrijheid te verlenen...

Vanuit deze inspirerende gedachte werken wij al meer dan 40 jaar en sporen wij onze relaties aan tot creativiteit, effectiviteit en duurzaamheid op het gebied van interieur en gastvrijheid.

Onze unieke meubelcollectie is hierbij vanzelfsprekend het middel waarmee wij onze klant ondersteunen, om zo de gewenste gastvrijheid te creëren. Immers, mensen voelen zich prettiger in een plezierige omgeving, presteren beter en, belangrijk voor onze opdrachtgevers, kopen en verteren meer en komen graag terug.

... Enjoy the art of hospitality in a sustainable world!

Meubelen met een missie

Satelliet is constant bezig met de ontwikkeling van nieuwe meubelen. Dit doen wij samen met onze nationale en internationale partners, klanten, ontwerpers en onze leveranciers.

Deze producten vinden hun toepassing in de door ons gedefinieerde markten; Specifiek in die ruimtes waar men gastvrijheidsbeleving ervaart. Ons doel is daarmee onze klant een perfect product te leveren,waar dan zijn/haar gast een prettig verblijf aan ervaart wat uiteindelijk de besteding, welzijn en prestatie verhoogt.

De beleving van de klant en zijn gast zijn van groot belang bij de voorstellen die wij maken. Hierbij wordt steeds gekeken naar duurzaamheid van het product en de dienst die wij leveren.

AAN DE SLAG MET ISO 26000

Satelliet staat midden in de maatschappij en is zich bewust van haar invloed op de samenleving en het milieu. Wij erkennen onze verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst zodat de generaties na ons in hun behoeftes kunnen voorzien. Onze normen en waarden delen wij met onze leveranciers waardoor wij in toenemende mate duurzame oplossingen aan kunnen bieden. Hierbij hanteren wij de kernthema's van ISO 26000, de wereldwijd erkende richtlijn voor MVO.

Onze verantwoordelijkheid richt zich op sociaal, ecologisch en economisch gebied, ofwel: PEOPLE | PLANET | PROFIT.

In onze brochure vindt u meer informatie over de richtlijn ISO 26000.

7 PRINCIPES

 1. Het afleggen van rekenschap
 2. Transparant zijn
 3. Ethisch gedrag
 4. Respect voor belangen van
  stakeholders
 5. Respect voor wet- en regelgeving
 6. Respect voor internationale
  gedragsnormen
 7. Respect voor mensenrechten

7 KERNTHEMA'S

 1. Bestuur van de organisatie
 2. Mensenrechten
 3. Arbeidsomstandigheden
 4. Het milieu
 5. Eerlijk zakendoen
 6. Consumentenaangelegenheden
 7. Betrokkenheid bij en ontwikkeling
  van de gemeenschap

Resysta the future wood

The future wood: het ecologisch alternatief op de wildkap van tropische houtsoorten, gemaakt van restmateriaal, zoals rijsthulzen, minerale oliën en steenzout.

Satelliet Meubelen stimuleert de toepassing van Resysta, ook wel 'het toekomstige hout' genoemd. Resysta is gemaakt van vliezen van rijstkorrels, steenzout en minerale oliën, maar lijkt op hout en heeft ook de kenmerken van hout.

Resysta de nieuwe standaard in duurzaamheid voor uw terras.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×