Projectmeubilair

Satelliet Meubelen levert al decennialang onderscheidend projectmeubilair voor horeca, zorg, onderwijs en kantoor. In die tijd zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste interieurspecialisten van Nederland. Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste inrichting veel invloed heeft op hoe mensen zich voelen en gedragen. Voor ons gaat inrichten daarom verder dan alleen het plaatsen van mooie projectmeubelen.

Of het nu kantoor betreft, de zorgverlening of het onderwijs: mensen voelen zich prettiger in een vriendelijke omgeving. Het werk en de prestaties worden positief beïnvloed wanneer patiënten, leerlingen, medewerkers en gasten op gezette tijden even kunnen ontspannen.

Verschuiving
Bij de inrichting van kantoren en bedrijfsgebouwen is al jaren een duidelijke verandering en trend waarneembaar, waarbij gastvrijheidsbeleving en comfort een steeds belangrijkere rol spelen. Waar men jaren geleden bij projectmeubilair nog dacht aan bureaus en bureaustoelen, zien we steeds meer invloeden uit traditionele hospitality branches als de horeca en het hotelwezen.

De opkomst van kantoortuinen, volwaardige bedrijfsrestaurants », coffee corners, breakout rooms en entree lounges heeft het begrip projectmeubelen een andere dimensie gegeven. Daardoor zien we dat de grens tussen verschillende markten en ook collecties vervaagt; eenzelfde stoel kan zowel in een sterrenrestaurant als bedrijfsrestaurant staan. Daarom is Satelliet allang niet meer uitsluitend actief in de horeca, maar in alle omgevingen waarin gastvrijheidsbeleving centraal staat. Met onze ruime collectie projectmeubilair en jarenlange ervaring hebben wij voor elk hospitality vraagstuk een oplossing!

  • Bekijk de collectie

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×