Open Dagen 2018 - What you see is what you get

Op 3 en 4 oktober 2018 worden in Breda de Open Dagen van Satelliet Meubelen gehouden. Tijdens dit jaarlijkse evenement presenteert Satelliet in- en outdoor noviteiten voor 2019. Dit keer bestaat de collectie uit ruim vijftig modellen en ‘families’ die verspreid door de showroom in inspirerende presentaties worden getoond.
 
De Open Dagen krijgen ieder jaar een passende titel, die een link legt naar de nieuwe collectie. De titel dit jaar is 'What you see is what you get'. De nieuwe collectie kenmerkt zich door no-nonsense. Begrippen als echt, eenvoud en eerlijk spelen dan ook een belangrijke rol. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de populariteit van naturel hout, de eenvoud in vormgeving en constructie, het ton-sur-ton kleurgebruik en de niet aflatende aandacht voor duurzaamheid.

  • Aanmelden »

MAGAZINE PROEF!Hospitality

De titel verwijst ook naar ons magazine Proef!Hospitality #09, dat uitkomt tijdens de Open Dagen. Hierin staat het thema ‘ECHT’ centraal. ‘Echt’ is de nieuwe norm in gastvrijheidsverlening, zo schrijft columnist Milo Berlijn. Of het nu gaat over wie je bent of waar je voor staat. Hospitality, en alles wat daar mee te maken heeft, is gewoonweg nog steeds een ‘Echt’ vak. 

Locatie

Satelliet Meubelen
Hoofdkantoor
Haagweg 241 - 243
4812 XD Breda

Themapresentaties

Influencer marketing in hospitality – REAL business!
  • Dorit Roest

Influencers zijn, of je wilt of niet, belangrijk voor het contact tussen (horeca-)ondernemers en hun gasten. In deze presentatie vertelt Dorit Roest over de ins en outs van Social Media, over Foodbloggers, YouTubers, Foodies en Instagram. Over de samenwerking met influencers waardoor jouw bedrijf vol in de picture komt te staan! Daarbij geldt voor Dorit maar een voorwaarde: ‘Make it REAL! Relevant, Engaging, Authentic, Likeable’.

Dorit Roest (1989) studeerde Communicatie- en Organisatiewetenschappen aan de Universiteit Amsterdam, werkte jarenlang met veel plezier in de horeca, was hobby-foodblogger en is sinds 5 jaar founder van TIM – The Influencers Movement waar zij 3500 Nederlandse influencers vertegenwoordigd.

SESSIES

  • 3 oktober van 11:00 - 11:45
  • 4 oktober van 11:00 - 11:45
Over de meerwaarde van een sterk merk in hospitality
  • Michel Kolenbrander

Ben je benieuwd hoe je de authenticiteit van jouw bedrijf nog beter zichtbaar maakt? Hoe je de ziel van je bedrijf inzet en daarmee de concurrentie irrelevant maakt. Ontdek het zelf in deze presentatie in vier stappen. 

BornToBrand is merkexpert in hospitality. Of zoals Michel zegt: ”Met BornToBrand help ik ondernemers, ontwikkelaars en ontwerpers in hospitality om 'het echte verschil' te realiseren in (gast)beleving, winst en continuïteit, zodat de schoorsteen beter gaat roken.”

Michel Kolenbrander (1973) heeft zich na zijn carrière als hotelier (o.a. Stroom Rotterdam, SS Rotterdam) als Master in Brand Management, gespecialiseerd in het ontwikkelen van onderscheidende hotel-, hospitality en vastgoed concepten.

SESSIES

  • 3 oktober van 15:00 - 15:45
  • 4 oktober van 15:00 - 15:45

Aanmelden Open Dagen Breda

Aanmeldformulier
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
  • Open Dagen 2018
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×