de highlights van onze Open Dagen

Op woensdag 2 en donderdag 3 oktober staat onze showroom in Breda weer in het teken van de jaarlijkse Open Dagen. Van 9:00 tot 21:00 uur bent u van harte welkom om de nieuwe collectie te komen bewonderen, inspiratie op te doen en deel te nemen aan een workshop of lezing. Hieronder geven we u alvast een sneak preview van het programma.

The Collection 2020
We hebben ons volop laten inspireren door de trends die we hebben gespot tijdens onze bezoeken aan de interieurbeurzen in Keulen, Frankfurt, Stockholm, Parijs en Milaan. Benieuwd naar het resultaat? De nieuwe collectie staat deze dagen in de spotlight. 

Food & Drinks met een sociaal hart uit ons nieuwe restaurant
Tijdens de Open Dagen openen we ons nieuwe restaurant. Natuurlijk helemaal in de stijl van nu, maar met de warmte die u gewend bent. Een geheel nieuw uiterlijk, met het vertrouwde sociale hart. Kom kennismaken en laat u culinair verrassen.

Workshop & lezingen
Wij blijven bij Satelliet graag up-to-date en willen u ook graag inspireren, prikkelen en informeren. Sluit aan bij een van de lezingen van een gerenommeerde trendwatcher en neem een kijkje in de toekomst.

 

 

Interactieve hospitality workshops
Meer te weten komen over de mogelijkheden van uw concept? Ook dat kan op 2 en 3 oktober. Door de handen uit de mouwen te steken en u op een creatieve wijze te laten begeleiden kunt u tot verrassende inzichten komen.

Showroom
Trends en ontwikkelingen die we zien op hospitality- en interieurgebied willen we graag met u delen. Zo ook in onze showroom. U kunt tijdens de Open Dagen nieuwe ruimtes en sferen ontdekken. Ook Inspirium is tijdens de Open Dagen open om inspiratie op te doen
 
Meld u nu vast aan! We blijven u dan de komende tijd updaten over het programma.

  • AANMELDEN »

Workshop & lezingen

Hiephiephoreca

  • HiepHiepHoreca - The Naked Café

The Naked Café

2 en 3 oktober

Een workshop over interieur en inrichting, zonder dat hierbij het uiterlijk van het meubilair een rol speelt. Wanneer je het meubilair van zijn ‘kleding’ ontdoet ontstaat er een volledig naakte vorm. Deze vorm herkennen we heel makkelijk als stoel, bank of kruk. De aspecten die dan het onderscheid maken, zijn zaken als hoogte, diepte en breedte. Wat we tijdens deze workshop routing & lay-out graag willen laten zien, is dat door te variëren met deze aspecten, je ook sfeer en efficiëntie kan creëren zonder dat de aankleding hier nog een rol speelt. Zien we je in The Naked Café?

Alex Speelman

  • Alex Speelman - Connext

Connext

2 oktober | 14:00 / 16:30 uur

Elke ontwikkeling begint bij de trends. Alex Speelman – creative director van Dock Four en trendwatcher voor zijn eigen studio – signaleert en interpreteert in zijn jaarlijkse trendvisie hetgeen er in de wereld gebeurt. Op het 'hoogste abstractieniveau' hebben we allemaal dezelfde uitdagingen. Hoe zetten we de klant centraal? Wat betekent duurzaamheid? Wat is de invloed van AI? Wat kunnen we leren van 'food', mobiliteit en andere sectoren? Connectie is hierbij hét sleutelwoord. Deze inspiratiesessie wordt ervaren als een achtbaan, dus stoelriemen vast en ontdek what’s next!

Gesina Roters

  • Gesina Roters - Van werkplek naar place 2 be

Van werkplek naar 'place 2 be'

3 oktober | 14:00 / 16:30 uur

Heeft ons gedrag invloed op inrichting en gebruik van de werkplek van de toekomst? Hoe beïnvloeden trends de werkomgeving? Wat kunnen we leren van andere sectoren zoals retail, entertainment en hospitality? Gesina Roters is niet gehinderd door cubicles, kantoorwanden en disciplines. Zij gaat op zoek naar het antwoord en neemt ons mee op een reis langs allerlei inspirerende factoren die we kunnen gebruiken om betere, gezondere en inspirerende werkomgevingen te realiseren.

 

 

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×