de highlights van onze Open Dagen

Op woensdag 2 en donderdag 3 oktober staat onze showroom in Breda weer in het teken van de jaarlijkse Open Dagen. Vanaf 9:00 tot 21:00 uur bent u van harte welkom om de nieuwe collectie te komen bewonderen, inspiratie op te doen en deel te nemen aan een workshop of lezing. Hieronder geven we u alvast een sneak preview van het programma.

The Collection 2020
We hebben ons volop laten inspireren door de trends die we hebben gespot tijdens onze bezoeken aan de interieurbeurzen in Keulen, Frankfurt, Stockholm, Parijs en Milaan. Benieuwd naar het resultaat? De nieuwe collectie staat deze dagen in de spotlight. 

Food & Drinks met een sociaal hart uit ons nieuwe restaurant
Tijdens de Open Dagen openen we ons nieuwe restaurant. Natuurlijk helemaal in de stijl van nu, maar met de warmte die u gewend bent. Een geheel nieuw uiterlijk, met het vertrouwde sociale hart. Kom kennismaken en laat u culinair verrassen.

Trendlezingen
Wij blijven bij Satelliet graag up-to-date en willen u ook graag inspireren, prikkelen en informeren. Sluit aan bij een van de lezingen van een gerenommeerde trendwatcher en neem een kijkje in de toekomst.

 

 

Interactieve hospitality workshops
Meer te weten komen over de mogelijkheden van uw concept? Ook dat kan op 2 en 3 oktober. Door de handen uit de mouwen te steken en u op een creatieve wijze te laten begeleiden kunt u tot verrassende inzichten komen.

Showroom
Trends en ontwikkelingen die we zien op hospitality- en interieurgebied willen we graag met u delen. Zo ook in onze showroom. U kunt tijdens de Open Dagen nieuwe ruimtes en sferen ontdekken. Ook Inspirium is tijdens de Open Dagen open om inspiratie op te doen
 
Meld u nu vast aan! We blijven u dan de komende tijd updaten over het programma.

  • AANMELDEN »
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×