Wachtkamerstoelen

Gek genoeg wordt er aan wachtkamers en wachtruimtes vaak weinig aandacht besteed. Er staan meestal standaard, weinig uitnodigende wachtkamer stoelen in effen, eentonige kleuren. Dat is vreemd; de wachtruimte is namelijk vaak de eerste kennismaking van de klant, gast of patiënt met uw organisatie. Daarnaast hebben mensen van nature een hekel aan wachten. Daarom kunt u het wachten maar beter zo comfortabel en aangenaam mogelijk maken, toch?

Bij Satelliet geloven we dat uitnodigend, gastvrij meubilair een positieve invloed heeft op hoe mensen zich voelen en gedragen. Het kan bijna niet anders, dat mensen wachten als minder onplezierig ervaren wanneer een wachtruimte een vriendelijk interieur heeft met comfortabele stoelen.

Omdat wachtruimtes er vaak doorsnee en eentonig uit zien, biedt dit juist de mogelijkheid om u te onderscheiden. Bij Satelliet vindt u tientallen verschillende stoelen die uitermate geschikt zijn voor toepassing in wachtkamers. Daarnaast bieden wij talloze mogelijkheden op het gebied van stoffering met stof of (kunst)leder, zodat u in feite uw eigen, unieke wachtkamerstoelen kunt samenstellen. Stoelen waarmee u uw wachtruimte naar een hoger niveau brengt en een gastvrije uitstraling geeft! 

  • Bekijk de collectie
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×