• Uitbreiding in directie Satelliet

Uitbreiding in directie Satelliet

Satelliet Meubelen uit Breda maakt een sterke groei door, die te danken is aan ontwikkelingen in de thuismarkt en aan strategische samenwerkingen zoals Inspirium in Breda en Horecawerf Amsterdam. Daarnaast is Satelliet samen met haar internationale partners succesvol in het buitenland.

De groei die Satelliet afgelopen jaren heeft doorgemaakt én de positieve ontwikkelingen in de hospitalitybranche stimuleren ons om continu na te denken over de toekomst van ons bedrijf. Samenwerking en partnerships, zoals Inspirium en de Horecawerf, hebben ons onderscheidend gemaakt en leveren zo een belangrijke bijdrage aan het succes. Dat geldt ook voor het snel stijgend aantal internationale organisaties die Satelliet weten te vinden.
 
Het is voor ons vanzelfsprekend komende tijd méér aandacht te geven aan deze vormen van samenwerking en synergie. Kansen zien, contacten leggen en strategische stappen nemen. Christan Brouwers zal zich de komende jaren dan ook als Directeur-Eigenaar van Satelliet volledig gaan richten op dit type activiteiten. Met zijn ervaring en specifieke kwaliteiten levert hij hierdoor een belangrijke bijdrage aan de toekomst van Satelliet en indirect natuurlijk aan die van onze partners en leveranciers.
   
Daarnaast is het voor de algemene bedrijfsvoering van groot belang dat de directie zich volledig kan focussen op de dagelijkse leiding en ondersteuning van de organisatie. Om dit te waarborgen hebben wij als aanvulling op ons directieteam een nieuwe Algemeen Directeur aangesteld. Wij zijn trots u te kunnen berichten dat deze positie is ingevuld in de persoon van Joris Heijltjes. Joris is geen onbekende binnen onze organisatie. Hij heeft ons vanuit organisatiebureau PricewaterhouseCoopers de afgelopen jaren geholpen met het ontwikkelen van onze visie en missie richting 2020.  
 
Joris is inmiddels gestart als Algemeen Directeur Satelliet Meubelen en zal ons verder begeleiden op onze weg naar een mooie, succesvolle toekomst.

Bijschrift bij foto: v.l.n.r. Christan Brouwers, Robin Willemse, Joris Heijltjes en Eric Roest.

Inspiratie in je mailbox?

Meld je aan en ontvang je inspiratie op het gebied van gastvrijheid en interieur automatisch in je mailbox!

* verplicht
Ik ben geïnteresseerd in:
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×