Salone del Mobile 2019 - Robin Willemse

Salone del Mobile - Dag 6

Robin Willemse is Directeur Inkoop bij Satelliet Meubelen. Vanuit zijn rol is een beurs als de Salone del Mobile een mooie gelegenheid om het gesprek aan te gaan met huidige en potentiële leveranciers, partners en producenten.

Salon del Mobile 2019 - Eric Roest

Salone del Mobile - Dag 5

Eric Roest is Creative Director bij Satelliet Meubelen en houdt zich dagelijks bezig met de manier waarop Satelliet zich naar de buitenwereld uit, maar ook zeker wat er rondom Satelliet gebeurt.

Salone del Mobile 2019 - Maico

Salone del Mobile - Dag 4

Maico Pheninckx is de Creative Consultant bij Satelliet Meubelen. In deze rol stelt hij zich vooral op als sparringpartner voor architecten en designers en vormt de verbindende factor tussen hen en Satelliet.

Salon del Mobile 2019 - Mireille

Salone del Mobile - Dag 3

Mireille is Showroom Manager bij Satelliet en is daarmee het gezicht en aanspreekpunt op onze showroom. Zij is er verantwoordelijk voor dat het de klant aan niets ontbreekt.

Salon del Mobile 2019 - Dag 1

Salone del Mobile - Dag 2

Na een eerste dag met overweldigend veel prikkels en inspiratie, heeft onze designer Wendy zich op dag twee nóg dieper laten onderdompelen in het interieurgeweld.

Salon del Mobile 2019 - Dag 1

Salone del Mobile - Dag 1

Wendy is één van de designers bij Satelliet Meubelen. Vanuit haar functie als designer en verantwoordelijke voor de stoffencollectie, let zij vooral op kleur, structuur en materiaal.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×