• Galvanitas S-17 by Satelliet

'Stijlicoon voor de hospitality markt'

Satelliet introduceert: de Galvanitas S-17 by Satelliet collection

Eind juli introduceerde Satelliet een nieuwe meubelcollectie: Galvanitas S-17 by Satelliet. Een complete collectie gebaseerd op de klassieke schoolstoel uit de jaren '50. Volledige in lijn met dit model zijn - in samenwerking met Galvanitas - tevens een armstoel, tafel en kruk ontwikkeld.

De stapelbare S-17 stoel maakte in het verleden onderdeel uit van het Galvanitas school- en kantinemeubelen assortiment. Deze van plaatstaal vervaardigde stoel, is speciaal ontworpen voor het voortgezet onderwijs en werd als populaire kantinestoel veel toegepast. 

In het kader van het intensieve gebruik in het onderwijs is bij het ontwerp speciale aandacht besteed aan het gebruik, zithouding en materiaal. De stapelbaarheid was een voorwaarde voor het praktische gebruik in aula’s en kantines, die regelmatig voor verschillende doeleinden werden gebruikt. Dit unieke gegeven heeft ook nu veel voordelen voor het gebruik in onderwijs, office en horeca. 

In de tussentijd blijkt dit tijdloze stijlicoon ook nog eens niets van zijn kracht te hebben verloren. Voldoende reden voor Satelliet om de Galvanitas S-17 in samenwerking met Galvanitas opnieuw te gaan ontwikkelen. De Galvanitas by Satelliet collectie bestaat uit een stoel, armstoel, tafel, en kruk. Deze meubelen zijn stuk voor stuk ontwikkeld met respect voor het oorspronkelijke ontwerp.

 

 

Inspiratie in je mailbox?

Meld je aan en ontvang je inspiratie op het gebied van gastvrijheid en interieur automatisch in je mailbox!

* verplicht
Ik ben geïnteresseerd in:
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×