• InBetween safer together

InBetween safer together by Satelliet

'Social distance' is een niet-meer-weg-te-denken begrip in ons dagelijks leven. Afstand houden is het devies tot het corona-tijdperk voorbij is. De overheid bedacht 1,5 meter afstand als richtlijn. Vanuit die opgelegde maatregel zijn bedrijven en ondernemers op zoek naar oplossingen. Satelliet Meubelen dacht mee en ontwikkelde een collectie mobiele scheidingswanden onder de naam InBetween safer together. 

Gevoel van veiligheid en gastvrijheid

Als specialist in hospitality meubilair ziet Satelliet van dichtbij hoe moeilijk de sector het heeft en ervaart ook zelf de nodige gevolgen van de coronacrisis. Totdat hier een oplossing voor is, zal iedereen alert moeten blijven. De kans om elkaar te besmetten moet zoveel mogelijk voorkomen zien te worden. Vanuit deze gedachte bedacht Satelliet de nieuwe productlijn: InBetween safer together. De focus ligt op het helpen van horecaondernemers om zo snel en veilig mogelijk op te kunnen starten, waarbij het gevoel van gastvrijheid en beleving intact blijft. Het idee werd gelanceerd om een mobiele scheidingswand te ontwikkelen die eenvoudig tussen tafels en in iedere opstelling ingezet zou kunnen worden. Al snel werd dit een aparte indoor en outdoor versie. De InBetween safer together tussenschermen kunnen ‘à la minute’ tussen de tafels worden opgesteld en geven gasten en medewerkers een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Juist dit gevoel staat aan de basis van gastvrijheid in deze nieuwe werkelijkheid. Maar het bleef niet bij de tussenschermen. 

De collectie

Het begon allemaal met de InBetween Indoor Column, een verplaatsbare scheidingswand van gerecycled karton en recyclebaar kunststof. Een tussenscherm dat niet de anderhalve meter aanduidt, maar dat zorgt voor onderlinge afscherming. Deze oplossing is lichtgewicht, makkelijk toepasbaar in iedere setting, eenvoudig in elkaar te zetten en flexibel op te stellen door de meegeleverde kolom of de losse tafelstandaard. Vrijwel gelijktijdig werd er aan een buitenvariant gewerkt. Dit werden uiteindelijk het InBetween Outdoor Panel en de Outdoor Panel XL. Beiden zijn gemaakt van recyclebaar kunststof en staal, met een weerbestendige coating en los bijgeleverde zandzakjes voor de stabiliteit. De achterliggende gedachte is praktisch en simpel. Het toepassen van deze schermen biedt gasten en medewerkers een gevoel van veiligheid en geborgenheid. 

Minimale investering, maximaal rendement

Dat de InBetween safer together collectie ondernemers uitgebreid kan ondersteunen, wordt bewezen met het brede assortiment dat in korte tijd ontwikkeld is. Zo creëren de InBetween Extenders, als verlengstukken voor de InBetween Indoor Column en Outdoor Panel, afscheidingsmogelijkheden rond de bar of bij hoge tafels. Ook is er de InBetween Trolly met een handige beugel en beschermende afdekking, waardoor medewerkers op afstand de bestelling van gasten uit kunnen serveren. De InBetween Signage biedt mogelijkheden om op een professionele manier diverse richtlijnen met de gast te delen of om bijvoorbeeld de juiste routing aan te duiden. InBetween safer together is ontwikkeld om in deze bijzondere tijd met een minimale investering het maximale rendement uit je organisatie te halen.

Routing en lay-out

Vaak ‘worstelen’ horecaondernemers al met de afmeting van hun terras, de juiste indeling en het benodigde aantal zitplaatsen. Het 1,5 meter-beleid van de overheid maakt het de ondernemer niet makkelijker. Ook voor het maken van een corona-proof indeling is het mogelijk om de expertise van Satelliet in te schakelen. Samen met de adviseurs van Satelliet wordt de optimale routing en lay-out in kaart gebracht voor jouw onderneming. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt op de showroom of op locatie. 

Voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling ga naar de website www.safertogether.nl

Inspiratie in je mailbox?

Meld je aan en ontvang je inspiratie op het gebied van gastvrijheid en interieur automatisch in je mailbox!

* verplicht
Ik ben geïnteresseerd in:
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×