• Terras Bootcamp 2017

Misset Horeca Terras Bootcamp 2017

Op 13 maart 2017 vindt de nieuwe editie van de compleet vernieuwde Misset Horeca Terras Bootcamp plaats - dé voorbereiding op het terrasseizoen. De Terras Bootcamp wordt dit jaar wederom gehouden in Inspirium Hospitality Mall in Breda en is bedoeld voor zowel horecaondernemers als hun team.

De Terras Bootcamp, dat voorheen bekend stond als het Terras 2.0 Event, wordt dit jaar voor de 4e keer onder de huidige naam georganiseerd. Ondanks dat het event door de jaren heen diverse veranderingen heeft doorgemaakt, wordt het gezien als dé ideale voorbereiding op of training voor het terrasseizoen.

Zelf samenstellen
In tegenstelling tot eerdere edities stellen de deelnemers deze keer zelf hun programma samen. Daarbij kunnen zij kiezen uit een ruim aanbod van workshops, gegeven door experts en adviseurs op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid. Wouter Verkerk, auteur en spreker op het gebied van horeca en gastvrijheid, begeleidt als dagvoorzitter het event.

Workshops
In de diverse workshops en sessies wordt onder meer aandacht besteed aan (ijs)thee, koffie, biertrends, een winstgevende menukaart, personeelsplanning en gastheerschap. Namens Satelliet Meubelen geeft Creatief Directeur Eric Roest de workshop Hospitality Kwartet. In deze sessie krijgen de deelnemers aan de hand van 8 thema's 32 praktische tips gepresenteerd met betrekking tot gastvrijheid, beleving en (de inrichting van) het terras. Meer informatie over het programma en de sessies vindt u op de website van de Terras Bootcamp.

Deelname en inschrijven
Deelname aan de Terras Bootcamp kost €99 p.p. voor abonnees van Misset Horeca en €159 voor niet-abonnees. Dat is voor de hele dag (van 11.00 tot 17.00 uur) inclusief hapjes, drankjes en een uitgebreide lunch. De Bootcamp vindt plaats in Inspirium Hospitality Mall in Breda.

Inschrijven »

INSPIRATIE ONTVANGEN?

Uw gegevens
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Ongeldig e-mailadres, Dit is een verplicht veld
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×