Gastvrij Rotterdam 2018

Op 17, 18 en 19 september aanstaande vindt in Rotterdam Ahoy de jubileumeditie van de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam plaats. Het event richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment en verwelkomt jaarlijks zo'n 11.000 bezoekers.

Gastvrij Rotterdam heeft zich bewezen als nieuw hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Ruim 360 exposanten presenteren van 17 t/m 19 september in Rotterdam Ahoy hun meest innovatieve producten en oplossingen op het gebied van horeca. In samenwerking met marktleiders uit diverse sectoren is een inspirerend en afwisselend programma neergezet. Het programma bestaat uit workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen.

Ten opzichte van vorig jaar heeft men de beursvloer heringedeeld en een aantal nieuwe onderdelen toegevoegd, zoals een Outdoor Cooking gedeelte en Belgisch paviljoen. Door deze aanpassing biedt de beurs een nog completer aanbod producten en diensten. 

Bent u een horecaprofessional met liefde voor het vak en passie voor uw gasten? Dan mag u op dit gastvrije evenement niet ontbreken! Voor meer informatie over deelname - zowel als bezoeker als exposant - verwijzen wij u naar de website van Gastvrij Rotterdam ».

 Registreren als bezoeker »

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×