Food Inspiration DayX

Food Inspiration Days is het inspiratie-evenement voor professionals in de horeca en foodservice. Het evenement waar men letterlijk in aanraking komt met de foodtrends van morgen. Men laadt zichzelf op met inspiratie op het gebied van food, consumententrends, nieuw ondernemerschap en businessmodellen. Het doel is de foodservicebranche te inspireren en aan te zetten tot actie door het delen van trends, innovaties, kennis en ervaringen. Ook dit jaar is Satelliet als Friend weer bij dit event betrokken.

Op 15 en 16 oktober organiseert Food Inspiration de 10e editie van de Food Inspiration Days en vind het zichzelf opnieuw uit. Tijdens deze festivalachtige editie kun je je eigen programma kiezen doordat er 6 stages zijn met een divers programma.

Waarom je Food Inspiration Dayx niet mag missen

Trends en ontwikkelingen
80 sprekers die jou vertellen over de trends en de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van eten, drinken, slapen en gastvrijheid. Luister naar het verhaal van Oscar Farinetti, de oprichter van Eataly, of neem plaats aan tafel bij culinair journalist Hiske Versprille. 

Passe partout
Koop een passe partout en laat je niet één maar twee dagen compleet door ons in de watten leggen. Twee dagen, want er is te veel voor één dag.

Hospitality programma
2 dagen toegang tot de Food Inspiration DayX, een 'Pimp your classics' diner op maandagavond, aansluitend een overnachting in een hotel in de omgeving van het event en vervoer van en naar de eventlocatie.

Festival editie
De tiende editie van de Food Inspiration Days is grootster dan ooit. De eerste editie in festival stijl met meerdere podia en verschillende thema's. Daar moet je bij geweest zijn!

Culinaire inspiratie
De partners van Food Inspiration halen alles uit de kast om jou tijdens het evenement te verrassen met creatieve hoogstandjes en innovatieve producten. Een overvolle maag, en borden vol culinaire inspiratie gegarandeerd!

Food Inspiration print magazine
Als bezoeker van de Food Inspiration DayX krijg je na afloop van het event de splinternieuwe tweede editie van het Food Inspiration print magazine mee naar huis, voor nog meer inspiratie! 

Voor meer informatie en tickets: http://days.foodinspiration.com/

 

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×