Design District '18

Design District is hét vak evenement voor interieurdesign van Nederland. Op 6, 7 en 8 juni is ruim 10.000 m2  beursvloer gevuld met presentaties van 200 toonaangevende interieurmerken. Daarnaast zijn er exposities van designacademies en jonge ontwerpers. Ook zijn er diverse lezingen.

Design District is een evenement voor interieurarchitecten, architecten, ontwerpers, projectinrichters, stylisten, detaillisten en andere interieurprofessionals. Op Design District vindt u ruim 200 topmerken die hun nieuwste en beste producten laten zien. Van jonge ontwerpers en beginnende labels tot de gevestigde internationale merken. Het aanbod op de beursvloer is gevarieerd en in evenwicht; u vindt er o.a. meubilair, verlichting, sanitair, tegels, vloeren, stoffen en andere materialen. De stands zijn klein, alleen het nieuwste wordt getoond. Dat maakt het een overzichtelijk evenement waar je binnen één dag weer helemaal bij bent op interieurgebied.

Satelliet is ook dit jaar weer vertegenwoordigd tijdens Design District (stand V13).

Naarmate er meer informatie beschikbaar komt, zal dit bericht worden bijgewerkt.

Meer informatie: Design District '18 »

Gratis toegang t.w.v. € 20
Als deelnemer aan Design District '18 mogen wij vouchers ter beschikking stellen waarmee u het event gratis kunt bezoeken. Als u zich via onderstaande button registreert, dan ontvangt u een voucher t.w.v. €20,-. U kunt zich gratis registreren tot en met 4 juni aanstaande.

  • GRATIS REGISTREREN »
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×