• Horecawerf Haringparty

Horecawerf Haringparty

Wij nodigen u van harte uit voor de traditionele Horecawerf Haringparty op dinsdag 25 juni 2019. U bent welkom vanaf 15:00 uur op onze vernieuwde locatie met uitzicht op het IJ. Onder het genot van een overheerlijke Hollandse Nieuwe proosten we graag op onze prettige samenwerking. Dit uiteraard allemaal in een ongedwongen en vriendschappelijke sfeer.

  • Aanmelden

De ontwikkeling van Horecawerf Amsterdam tot een sfeervol kennis- en inspiratiecentrum voor gastvrijheidsbeleving is in volle gang. De energie die vrijkomt gedurende deze transformatie is voelbaar. Er ontstaat iets moois in Amsterdam.

Met veel enthousiasme wordt er gewerkt om de gezamenlijke uitgangspunten van Horecawerf te vertalen naar een nieuwe werkwijze in een gastvrije en transparante omgeving. Het unieke karakter en de waarde van Horecawerf wordt steeds beter zichtbaar. Inspiration is waiting for you!

Samen zijn we bezig om gastvrijheidsbeleving naar een nieuw en hoger niveau te tillen. Dit doen we door een omgeving te creëren die ons elke dag inspireert om gezamenlijk met creatieve oplossingen te komen voor specifieke hospitality vraagstukken. Dit alles met de gast als uitgangspunt en de service die zij volgens ons verdienen. Zowel bekende als nieuwe partners maken graag kennis met u.

Wij kijken uit naar uw komst!

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×