BBB Maastricht

Op 8, 9 en 10 oktober aanstaande vindt in MECC Maastricht de jaarlijks terugkerende horecabeurs BBB Maastricht plaats. Het event is in 63 jaar uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie waar collega's, (potentiële) klanten en partners elkaar ontmoeten. Indien u BBB Maastricht wilt bezoeken, dan kunt u zich registreren via de website ».

De bourgondische horecavakbeurs BBB in MECC Maastricht staat garant voor innovatieve producten, interessante activiteiten, inspirerende vakgenoten en een sausje van de Limburgse gastvrijheid. BBB Maastricht trekt jaarlijks zo'n 14.000 bezoekers.

Sinds 2016 zijn de exposanten verdeeld over vier themawerelden: Food Forest, Beverage Beach, Variety Valley en Folie Culinaire. Bij Food Forest en Beverage Beach draait alles om respectievelijk eten en drinken. Horecaprofessionals die op zoek zijn de nieuwste innovaties, trends en ontwikkelingen op het gebied van non-food moeten zeker een bezoek brengen aan Variety Valley. Wilt u gerenommeerde (internationale) chefs aan het werk zien? Bezoek dan Folie Culinaire: een exclusieve wereld met aandacht voor de nieuwste gastronomische trends.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×